Şimdi Ara

Sinir hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar DH ailesi. Baktım herkes dökmüş içini tutamadım kendimi ben de geldim :D
    Size basit bir sorum var arkadaşlar, bunu az önce yaşadığım için soruyorum. Sizce sinirli bir insanın -ki bu insan yakındır size- ağzından çıkanlar öylesine sinirle mi söylenmiştir yoksa aslında hep söyleyip istediği gerçekler midir ?
    Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.. :)

• Gerçekler.
  • Gerçeklerdir ama abartırsan istemediğin kelimeler çıkabilir.
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Yok çok abartılacak şeyler yok ama böyle bilmezdim kişiyi :)
  • Unutma ki belki o kisinin bile bilmek istemedigi, sakindigi gercekler de olabilir. İnsanin bastirdigi dusunceleri veya bit tarafi vardir sonucta.

Mesela aylak biri olma potansiyeli fazla bende. Kizarsam sacma sapan bundan sonra erken kalkaninda ... desem yine erken kalkarim
  • sinir anında dilin kemiği kırılır ne warsa dökülür zihinde..
    ama öte yandan şu da bilinmelidir ki söylenenler çok da önemsenmemelidir sinir anında..
    zira bu güne kadar söylenmemiş ise o şekilde kabullenilmiştir kişi hatasıyla da gıcık eden yönleriyle de
    sinir anında içinde abartı payı wardır.. daha önce dile getirilmemenin verdiği birikmişlik wardır
    kabullenmişlik birikmişliği umursamaz hale gelir.. dökülüverir...

aslında bu anlar iyidir..
    sinirin geçtiğinden bi sonraki dakikada
    artık karşı tarafın bizden ne konuda rahatsızlık duyduğunu bildiğimiz bi an başlar..
    kendini düzelme zamanı doğar :=)

yada bu sinir anındaki olay öyle bi konudur ki kişinin aslın görmüş olursun
    zarar görmemek adına bi sonrakinde gardın hazır olursun..
    yada hayatından çıkartırsın..

optimist olup mal olmamak lazım hangisi olduuna sen karar wer

ama iki türlü de zararlı olunmayacağı kesin

• Hepinize cevaplarınız için sonsuz teşekkürler arkadaşlar. Gerçekten çok güzel, mantıklı cevaplar geldi. Hepsini dikkate alacağım. Tekrar tekrar teşekkürler :)

quote:

Orijinalden alıntı: KKM

sinir anında dilin kemiği kırılır ne warsa dökülür zihinde..
    ama öte yandan şu da bilinmelidir ki söylenenler çok da önemsenmemelidir sinir anında..
    zira bu güne kadar söylenmemiş ise o şekilde kabullenilmiştir kişi hatasıyla da gıcık eden yönleriyle de
    sinir anında içinde abartı payı wardır.. daha önce dile getirilmemenin verdiği birikmişlik wardır
    kabullenmişlik birikmişliği umursamaz hale gelir.. dökülüverir...

aslında bu anlar iyidir..
    sinirin geçtiğinden bi sonraki dakikada
    artık karşı tarafın bizden ne konuda rahatsızlık duyduğunu bildiğimiz bi an başlar..
    kendini düzelme zamanı doğar :=)

yada bu sinir anındaki olay öyle bi konudur ki kişinin aslın görmüş olursun
    zarar görmemek adına bi sonrakinde gardın hazır olursun..
    yada hayatından çıkartırsın..

optimist olup mal olmamak lazım hangisi olduuna sen karar wer

ama iki türlü de zararlı olunmayacağı kesin

Tıpkı sizin gibi düşündüm aslında. Hani karşı tarafın söylediği şeyler gerçekse bile sonuçta beni öyle kabullendiğini, çok da önemsememem gerektiğini düşündüm. Hatta belki bu eksik yanlarımı kapatabilme şansına sahip olduğumu.
    Ama öte yandan da dediğiniz gibi kişinin asıl kimliği buysa, zarar bile görebilirim :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.