Şimdi Ara

Sinirden Çıldıranlar Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: subsonic

Çıldırmadım, şaşkınım.

çoğu renkdaşım birşey çıkmayacağına inanıyor. Evet soruşturmadan birşey çıkmayabilir ama bunun tamamen temiz olmamızla alakalı olduğuna ne yazık inanamayacağım.
    Aklımın %51'i "pisliğin içine bu yönetim bulaşmıştır" diyor. Yüz milyon euroların döndüğü yerde bu işler hep olacaktır. Ama kendiniz ama başkaları yapar.
    Diğer kulüplerde yapmıştır yapacaklardır fakat onlar beni zerre ilgilendirmiyor. Belkide biraz önyargılıyım bende başkana karşı.

Bir pislik varsa, safraların atılması gerekiyorsa, piyango da ilk bize vurmuşsa iyi olmuş derim. Çünkü kamuoyunda en çok ses getirecek, Fenerbahçeye yaptılarsa bize de yaparlar dedirtecek kulüplerden biri. Samimi olarak sonuna kadar gidilmesini istiyorum küme düşecek olsak da. Benim yönetimle işim yok Fenerbahçe Kulübüyle var.

Ya da 3-5 adam yüzünden yüz yıllık bir kulüp lekenecek ona çıldıracağım...

Fenerbahçenin üzerine düşüldüğü kadar diğer takımların düşülseydi geçen sene Bursanın Bjk maçı bu sene Trabzonun Gençlerbirliği,Bursa,Antep,Karabük,Buca maçları başta olmak üzere bi çok maçıda incelemeyi alınırdı diye düşünüyorum.Ben bizimkileri incelemesinler demiyorum ki inceledikleri maçlardada bişey yok bence özellikle Sivas maçında ama bu kadar bariz şekilde hataların kayırmaların olduğu Ts nin maçları nasıl incelemeye alınmıyo onu anlamıyorum.Yani piyango ilk bize vurur iyi diyosunda sonda biz oluruz gibi geliyo bana.

• bizim yönetimde onlar gibi kanıt peşinde koşsaydı tonla kanıt çıkardı ki daha bu başlangıç tüm takımların eli kolu bulaşmıştır, daha bu başlangıç.
  •  Sinirden Çıldıranlar Buraya
  • KUN na ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Sinirden Çıldıranlar Buraya

• bnm vicdanım rahat o yeter bana...
  • Beyler bu kadar büyük bir operasyon yapıldıysa bence bir şeyler vardır kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic
    Çıldırmadım, şaşkınım.

çoğu renkdaşım birşey çıkmayacağına inanıyor. Evet soruşturmadan birşey çıkmayabilir ama bunun tamamen temiz olmamızla alakalı olduğuna ne yazık inanamayacağım.
    Aklımın %51'i "pisliğin içine bu yönetim bulaşmıştır" diyor. Yüz milyon euroların döndüğü yerde bu işler hep olacaktır. Ama kendiniz ama başkaları yapar.
    Diğer kulüplerde yapmıştır yapacaklardır fakat onlar beni zerre ilgilendirmiyor. Belkide biraz önyargılıyım bende başkana karşı.

Bir pislik varsa, safraların atılması gerekiyorsa, piyango da ilk bize vurmuşsa iyi olmuş derim. Çünkü kamuoyunda en çok ses getirecek, Fenerbahçeye yaptılarsa bize de yaparlar dedirtecek kulüplerden biri. Samimi olarak sonuna kadar gidilmesini istiyorum küme düşecek olsak da. Benim yönetimle işim yok Fenerbahçe Kulübüyle var.

Ya da 3-5 adam yüzünden yüz yıllık bir kulüp lekenecek ona çıldıracağım...

Bende sana katılıyorum arkadasim sabahtan beri haberleri izliyom bı sey olduğu ortada ve sağlam deliller var gibi hatta para verilirkenki video görüntüleri bil varmış emniyetin elinde bu çok üzücü ve Fenerbahçemiz günah keçisi olmuştur. Çünkü bunu ilk yapan fenerbahçemiz değildir. Ama umarım bu sadce fener bahcemizle sınırlı kalmaz. Simdi bu yazdiklaimi okuyanlarda face filan doyecekler ama ben bir fenerbahceliyim değil bank Asya'ya amatör kumeyede düşse Fenerbahçeli kalacigim çünkü askım kupaya değil formaya

• Benim anlamadığım, şike yapacak olan takım neden 3 gol birden yesin, sıfıra karşı kazanabilecekken hem de. Sivas'la oynadığımız maça bakacaklarına Karabük Trabzon'dan 4 golü nasıl yemiş, onu incelesinler.
  • bu bildigiiz arjantin ve brezilyada modeli
    merkez bankası soyulacak ihbar et bütün polis teşkilatı oraya çullansın
    sen git elini kolunu sallayarak müzedeki kaşıkçı elmasını çal.....
    KİM YER BUNU..................
  • Bildiğim tek şey varsa
    Aziz başkan bu yapılanların altında kalmaz.özellikle Trabzonu zor günler bekliyor diyebilirim..
  • takımlarda fenerbahçe ve diğerleri kavramını ispatlayan tüm fenerbahçe harici taraftarlara teşekkürler..biz dedik onlar da ispatladılar..

Fenerbahçe bir yanda diğerleri öbür yandadır her zaman...bu bize karşı oluşan ittifaktan bunu anladık
  • Bu tamamen saçmalıktır bu olursa kendimi banlatacam.
  • benzine zam gelmiş bugün haberiniz varmı..?
    dün dedik...
    ..
  • Açıkçası bir an önce soruşturmanın bizimle ilgili olan kısmının sonuçlanmasını istiyorum. Aklıma geldikçe moralim bozuluyor, bugün doğru dürüst yemek bile yiyemedim. Suçlu birileri varsa cezasını çeksin. Bu kulüp bunları haketmedi, yaptık ya da yapmadık demiyorum ama birilerinin oyuncağı olmuşsa oyuncağı olmayı haketmedi bu kulüp.

Bu arada KUN'a ne oldu?
  • KUN sanırım sınırsız yemiş yani öyle yazmıştı biri
  • KUN sınırsız yedi.Sordum ona biraz işin ucunu kaçırdık dedi.Bilmiyorum bende detayları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Açıkçası bir an önce soruşturmanın bizimle ilgili olan kısmının sonuçlanmasını istiyorum. Aklıma geldikçe moralim bozuluyor, bugün doğru dürüst yemek bile yiyemedim. Suçlu birileri varsa cezasını çeksin. Bu kulüp bunları haketmedi, yaptık ya da yapmadık demiyorum ama birilerinin oyuncağı olmuşsa oyuncağı olmayı haketmedi bu kulüp.

Bu arada KUN'a ne oldu?

En son kendini konu dışında banlatmaya çalışıyordu Konu falan açıyordu beni banlayın diye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.