Şimdi Ara

Sinirli Baba ve Altınları Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam sinirli bir insandır. Evimize tadilat yaptırdık bu sırada annem ihtiyaç olur diye babama kenarda köşedeki altınlarımızı verdi, fakat babm henüz ihtiyaç duymadığı için kullanmamış ceketinin iç cebinde dolabında tutuyormuş, şimdi ev için çektiği krediyi kapatmak için o altınları bozdurmak için bakmış baktığında bir kaç tanesinin eksik olduğunu söylüyor ve kızıyor şimdi evden çıktı akşam geldiğinde o altınlar yerinde olacak diye bağırdı bu konuda ablamla bana kızmış olmasının nedeni bir keresinde eve hafif alkollü gelmişti ve duşa girmişti öteki gün 300 lirasının birden kaybolduğunu söyledi ve bize kızdı onu kim alı ise aynen yerine koysun demişti öteki gün biz babamın düşürmüşş olabileceğini düşünüp evde kapı arkalarına falan bakıp aradık ablamla ve parayı bulduk ama babam inanmadı tabii oraya koyup almış gibi yaptığımızı sandı bu yüzden sabıkalıyız yardımlarınızı bekliyorum lütfen benim için önemli bir konu teşekkür ederim.

• Sinirli baba ve altınları
    Babanız size güvenmiyor Bir insan nasıl olurda evladına güvenmez hadi şüphelenmesine bir şey demiyorum bulduğunuzda da size inanmaması ilginç
    Bu yöntemi kullanın (link)
  • Ilk olaydan dolayı bunda da ihale size kalmış.Keşke ilk seferde yerine koymak yerine kendisinin bulmasını sağlasaydınız.Sizin almadığınızı bilseydi bir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen gun kendisine siddet uygulayan kocasini oldurdugu icin mahkemeye cikarilan bi kadın beraat etti. babanizi istemiyorsaniz bu emsal karari kullanabilirsiniz mesela..
  • Peki arkadaşlar hepinize teiekkürler değerli yorumlarınız için annem sorunu çözmüş ceket astarına takılmış aradı babamı haber verdi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

gecen gun kendisine siddet uygulayan kocasini oldurdugu icin mahkemeye cikarilan bi kadın beraat etti. babanizi istemiyorsaniz bu emsal karari kullanabilirsiniz mesela..

• quote:

Orijinalden alıntı: murtaza-musti

Peki arkadaşlar hepinize teiekkürler değerli yorumlarınız için annem sorunu çözmüş ceket astarına takılmış aradı babamı haber verdi teşekkürler.

hocam dikkat et bu seferde anneni suçlamasın sen aldın sonradan böyle diyorsun diye
    Ayrıca dediklerinin aynısını yapan bir babam vardı neyse ki geçen yıl ayrıldılar kurtulduk gerçi 1-2 mahkeme davası yine devam ediyor tam olarak kurtulamadık ama olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babana bunun gurur kırıcı bir şey olduğunu söyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.