Şimdi Ara

Sinirli erisim sorunu ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8 i 8.1 e store araciligiyla 2 saat once guncelledim sonra pc agirlasti ve 2 saattir internete giremiyorum sinirli yaziyor sorun gidere basinca , erisim noktaniz yonlendiriciniz veya kablo modeminiz ile baglanti kesildi ve bir digeri varsayilan ag gecidi kullanilamiyor . Pc = packard bell easy note te ,modem ttnet tplink

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 8.1 tam oturmamış bir sistem oyunlarda internete girerken kısacası kararlılık ve uyumluluk yönünden eksikleri var biraz beklemek gerek windows 8.1 e geçmenizi tavsiye etmiyorum.
  • Geri 8 e cevirebilirmiyim ? Sistem geri yukleme yok ama

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

Windows 8.1 tam oturmamış bir sistem oyunlarda internete girerken kısacası kararlılık ve uyumluluk yönünden eksikleri var biraz beklemek gerek windows 8.1 e geçmenizi tavsiye etmiyorum.

Win 8 e geri cevirebilirmym

• format atarak ya da bilgisayarınızı yenileyerek windows 8'e geri dönebilirsiniz
  • quote:

format atarak ya da bilgisayarınızı yenileyerek windows 8'e geri dönebilirsiniz

Garantisi varda daha., yenilemede butun suruculer gidiyor degilmi

• Yenilemede tüm program, sürücüler ve ayarlar bilgisayarı ilk aldığınız zamana döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 25 Kasım 2013; 18:53:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Garip Ping Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yenilemede tüm program, sürücüler ve ayarlar bilgisayarı ilk aldığınız zamana döner.

Yani yenilemeyi kendim yapablrmym , dosyalarinizi etkileden kisisel pcnizi yenileyin , herseyi kaldirin ve windowsu yukleyin , gelismis baslangic hangisi ? Tesekkur ederim bu arada yardim ettiginiz icin

• "dosyalarinizi etkilemeden kisisel pcnizi yenileyin" derseniz dosyalarınız silinmez sadece program, sürücü ve ayarlarınız silinir.
    "herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin" derseniz bilgisayar size iki seçenek sunacaktır
    1-yalnızca windowsun yüklendiği sürücü
    2-tüm sürücüler c ve d dahil olmak üzere tüm hdd bölümlerini silecektir.

Bence "herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin" deyin ve 1. seçeneği işaretleyin temiz bir format bilgisayarı kendine getirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 25 Kasım 2013; 19:03:13 >
  • quote:

"dosyalarinizi etkilemeden kisisel pcnizi yenileyin" derseniz dosyalarınız silinmez sadece program, sürücü ve ayarlarınız silinir.
    "herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin" derseniz bilgisayar size iki seçenek sunacaktır
    1-yalnızca windowsun yüklendiği sürücü
    2-tüm sürücüler c ve d dahil olmak üzere tüm hdd bölümlerini silecektir.

Bence "herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin" deyin ve 1. seçeneği işaretleyin temiz bir format bilgisayarı kendine getirecektir.

Hocam surucu yok iste sorun orda :)

• nasıl yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.