Şimdi Ara

Sınırlı olupta Adsl'i sınırsız gibi kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınırlı bir kullanıcıyım ancak bir kaç ay sınırsız gibi kullanmak istiyorum.Fatura 59m'i geçmiyormuş ne kadar indirme yaparsak yapalım.Bunu deneyen oldu mu?Yani insanın içinde yine de bir korku oluyor.Bir bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelJackson -- 12 Temmuz 2009; 22:56:35 >

• ben 4 ay boyunca kullandim gecen yil. gelen fatura hep 62 tl idi. onun nedenide telekom calişanlari benı sınırsız istememe ragmen kotali kullanici yaptilar şuan ise 59 olabilir tam bilgim yok ama indirim oldugu kesin.
  • Belki öteki aylara yayıyolardır geçtiğiniz kotanın ücretini (59 liradan sonrasını). Telekomdan her şey beklenir
  • Yok canım o kadar da değil:).
    Bir kaç yerde faturanın fazla geldiğini felan okudum,hafif bir korkuyla bir soralım dedim.Sanırım sorun olmayacak ve bir kaç ay keyimce indirme yapıcağım :).
  • Sınırsıza niye geçmiyorsunuz?
  • quote:

1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.

1mbps kullanıyosanız max gelecek tutar 56 küsür liradır.başka aya yayma gibi sacma sapan bi mantık yoktur.
    Rahat olun
  • @denny açık ve direk cevap için teşekkürler :).
    @bugrallica babamın ciddi bir açıklaması olmadı,sanırım derslerimi etkiler diye korkuyor.Geçici bir süre için bunu kabul ettirdim,bu da yeter :).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TTnet internet sitesinden alıntı:

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.

Burada ödeyeceğiniz miktar 56.64 lira gözükmektedir.
  • boşuna nie 56 lira ödeyesinki sınısıza gec 45 liraya rahat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

boşuna nie 56 lira ödeyesinki sınısıza gec 45 liraya rahat et

Yani fazla para vermek hoşunamı gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.