Smile üyeliğim var, oldukça da memnunum 12 aylık taahhüt var 7-8 ay oldu Biraz sınırsız denemek istiyorum belki 2-3 ay sonra tekrar sınırliya (4GBa) dönmek isterim o zaman dönebilir miyim ?
quote:Orijinalden alıntı: Oneday peki taahhüt süresi sonrası geri dönüş (yani kotalıya) kolay oluyor mu Evet, dönebilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Taahhüt süreniz bitmeden bir alt tarifeye geçiş yapamazsınız. peki taahhüt süresi bitmeden bir üst tarifeye geçebilirmiyiz.. bizden yine indirimleri isterler mi..
quote:Orijinalden alıntı: xweser quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Taahhüt süreniz bitmeden bir alt tarifeye geçiş yapamazsınız. peki taahhüt süresi bitmeden bir üst tarifeye geçebilirmiyiz.. bizden yine indirimleri isterler mi.. Bir üst tarifeye geçiş var, alt tarifeye yok.
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN quote:Orijinalden alıntı: xweser quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Taahhüt süreniz bitmeden bir alt tarifeye geçiş yapamazsınız. peki taahhüt süresi bitmeden bir üst tarifeye geçebilirmiyiz.. bizden yine indirimleri isterler mi.. Bir üst tarifeye geçiş var, alt tarifeye yok. Alt tarifeyede geçiş var telefon ile..
quote:Orijinalden alıntı: umut5513 quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN quote:Orijinalden alıntı: xweser quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Taahhüt süreniz bitmeden bir alt tarifeye geçiş yapamazsınız. peki taahhüt süresi bitmeden bir üst tarifeye geçebilirmiyiz.. bizden yine indirimleri isterler mi.. Bir üst tarifeye geçiş var, alt tarifeye yok. Alt tarifeyede geçiş var telefon ile.. Taahhütname yok ise evet, var.
Smile müşteri hizmetlerini aradım, numaramı isteyip baktılar... Sınırsıza geçebilirsiniz dediler, ek ücret de yoktur !! Peki birkaç sonra istersem geri dönebilir miyim diye sordum ? "Elbette" dediler, "şimdi sınırsıza geçirelim mi" diye hemen sordular Bir anda hem inanamadım hem de emin olamadım... Teşekkür edip kapadım Anladığım Smile problem çıkarmayacak geri dönmek istersem
quote:Orijinalden alıntı: Oneday Smile müşteri hizmetlerini aradım, numaramı isteyip baktılar... Sınırsıza geçebilirsiniz dediler, ek ücret de yoktur !! Peki birkaç sonra istersem geri dönebilir miyim diye sordum ? "Elbette" dediler, "şimdi sınırsıza geçirelim mi" diye hemen sordular Bir anda hem inanamadım hem de emin olamadım... Teşekkür edip kapadım Anladığım Smile problem çıkarmayacak geri dönmek istersem Kampanya şartları değişik olabilir. Şansınızı deneyin. Kayıt altına alınıyor bu konuşmalar sonuçta.