Şimdi Ara

Sınırsız çay konseptiyle servis edlen bu kahvaltı sizce ne kadardır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yıl olmuş 2025, 150 TL'ye breakfast'mı kaldı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    430 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Let's Club spor kompleksinde yemiş. pahalıdır tabi. çakmışlar kapalı mekan olunca.

zenginsin Sait bey:

https://forum.donanimhaber.com/bu-pahaliliga-ragmen-kebapciya-gidebilen-tepecikli-agabeyimiz--160280938

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Az inin, bu arada tutarın ilk rakamı 3'le başlıyor

Let's Club nerede hiç duymadım, mekan İstanbul Kadıköy ilçesinin ikinci meşhur yolu minibüs yolunda bulunan Suadiye'de ki Oxford Coffee, bu arada konu linkine yeni yorum yazdım

399

• Abi kahvaltıyı evde niye yapmıyorsun?

Et yesen anlarım da... dışarıda kahvaltı hiç mantıklı değil.

• dısarda kahvaltı yapmak nedir ya dolandırcılık git bari tavuk döner falan ye

Hiç komik değil ama ya

• Leon FR kullanıcısına yanıt

O gün vardiya karıştı, zamanım çoktu o yüzden takıldım

bana da çok anlamsız geliyo. kahvaltının en kalitelisi evde yapılır. dışarıda kebap vs yiyecen.

Katılıyorum, dışarıda, evde sürekli yapamayacağın şeyleri yersin ki anlamı olur. Izgara olur, balık olur, kavurma olur vs.

Bu abi müdesine düşkün, en basit şeyleri bile gidip dışarıda yiyor.

• O kahvaltı boş ya. Bir tabak etrafına toplanmış az birşey. Mesela açık büfe olsa 500 verirdim.

yıl 2010, bi arkadaş bizi açık büfe kahvaltıya götürdü Kavacık'ta. 3 kişi için 135 TL hesap geldi ve arkadaş hesabı ben ödeyecem demişti, şok oldu adam. hepimiz şok olduk. asgari ücret 600 TL idi o zamanlar. ve gayet sıradan bi kahvaltı.

birkaç sene sonra Fatih'te bi arkadaşla buluştuk. meşhur bi açık büfe kahvaltı mekanı var oraya gidelim dedi. gittik. baktım her yer peynir, garson dedi işte bizde 75 çeşit peynir var dünyada böyle kahvaltı bulamazsınız dedi. içimden dedim fare miyiz biz. garsona sordum Menemen istesek taze yapıp getiriyosunuz masaya değil mi dedim. hayır dedi yumurta istiyosanız şuradan alacaksınız dedi baktım otellerdeki gibi hazır yapmışlar sabahtan, kurumuş yumurta, alıp onu yiyecem mal gibi. Menemen bile değil düz sahanda yumurta yapıp koymuşlar soğumuş zaten berbat. arkadaşa dedim buraya oturmayalım. gittik mahalle arasında teyzelerin işlettiği börekçide içinde muhallebi olan börek ile (Laz böreği) çay eşliğinde mükemmel bi kahvaltı yaptık hem de kat kat ucuz fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Şubat 2025; 22:3:1 >

Evet kesinlikle öyle oturarak klasik kahvaltıyı nadiren yaparım, normalde sabahçı olduğumda işe giderken otobüs beklerken patatesli açma yerim, işte ise taşfırın siniticisinden aldığım 1 adet taşfırın simitini çayla yerim bu toplam 45 TL eder

Evet kesinlikle öyle iştahım oldukça fazla

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Açık büfeler 1000 TL'den başlıyor ama tıka basa istediğini yiyebiliyorsun üstelik enfai çeşit oluyor tıpkı serpme Van kahvaltısı gibi

Hayatımda hiç laz böreği yemedim, ne var içinde ve nerelerde satılır ?

şekerli börek. muhallebi var içinde. çok güzel. bilmiyom nerde satılır yani börekçilere sor.

Menemeni bile topluca yapıp servis kaplarından kepçeyle alıyorsun. Gittiğiniz yer onu bile yapmamış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.