Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

SINIRSIZ İNTERNET ARAYANLAR İÇİN EFSANE CEPNET GERİ DÖNDÜ!

7 TL’den başlayan fiyatlarla cepten internete sınırsızca bağlanın.

CepNet ilk üç aylık kullanımda %50 indirimle 7 TL’den başlayan fiyatlarla cepten internete sınırsızca bağlanma imkanı sunuyor. Yeni CepNet paketleri sayesinde aboneler özgürce sosyal medyada takılıyor, check-in yapıp gezdikleri yerleri paylaşıyor, kota aşım derdi olmadan video izliyor, istedikleri bilgilere hemen ulaşıyor.

Aylık CepNet 250MB İLK 3 AY 7 TL, SONRASI 14 TL

Aylık CepNet 250MB paketinde adil kullanım kotası 250 MB'dır. Adil kullanım kotanız dolduğunda kullanım dönemi sonuna kadar internet erişiminiz 96 Kbps'dan devam eder.

Aylık CepNet 500MB İLK 3 AY 9,5 TL, SONRASI 19 TL

Aylık CepNet 500MB paketinde adil kullanım kotası 500 MB'dır. Adil kullanım kotanız dolduğunda kullanım dönemi sonuna kadar internet erişiminiz 96 Kbps'dan devam eder.

Peki eskiden internet aboneliğinde aksam 9 sabah 9 vodafone bedava görüşme veriyordu şimdi varmı bedava konuşma

hayır, bu cepneti alanlara 2 bin dakika olayı yok. eski cepnette devam ediyor.

• Yeni hat aldığımızda gene aynı fiyat mı? Yoksa numara mı taşımak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkAkgn

lol oynayıpda ping nedir demek saçma olmuş biraz. oyunda sağ tarafta 4 kutucuk var onlar dolu olduğu zaman pingin yüksek demektir. şuanda ortalama 70-100 arasıdır adsl ile. 96kbps cepnet ile 700-1500 ping arası 30 saniye filan delaylı oynayabilirsin tabi lolü

ping nedir derken, pingin ne olduğunu sorduğumu düşünmüyorsun herhalde? pingin ne düzeyde olduğunu soruyorum. oldu olacak internet nedir falan diye de sorabilirim istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernox

Yeni hat aldığımızda gene aynı fiyat mı? Yoksa numara mı taşımak lazım

yeni hat alsanda, numaranı taşısanda ilk 3 ay 7 liradan ücretlendirileceksin hocam
  • Cepten sınırsız internet için illaki 250 veya 500 mb lık pakettenmi almak gerekiyor ben 100 mb lık indirimsiz pakettende alsam Sınırsız netten yaralanabiliryormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: btelgezer

Cepten sınırsız internet için illaki 250 veya 500 mb lık pakettenmi almak gerekiyor ben 100 mb lık indirimsiz pakettende alsam Sınırsız netten yaralanabiliryormuyum

Abone alımına kapalı o. Sadece 250 ve 500 alabilirsiniz.
  • ilk 3 ay iyide 7 tl ardından fiyat 14 tl olması kötü olmuş
  • Birkaç kb nın hesabını yapacağınıza böyle bir internet için savaş verin :) LAN bağlantıdır ve sınırsızdır. En düşük pakettir - 15 Mbit yani. Aylık TL olarak 15 TL dir. Yakışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdream -- 16 Mayıs 2012; 16:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdream

Birkaç kb nın hesabını yapacağınıza böyle bir internet için savaş verin :) LAN bağlantıdır ve sınırsızdır. En düşük pakettir - 15 Mbit yani. Aylık TL olarak 15 TL dir. Yakışır.

"LAN bağlantıdır ve sınırsızdır. En düşük pakettir - 15 Mbit yani. Aylık TL olarak 15 TL dir."

Neresiymiş bu merak ettim, öğrenelim de bizde alalım bu paketi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 16 Mayıs 2012; 16:45:37 >
  • Turkiye sınırları dışındaki hemen hemen her yerde o yüzden zaten savaş verin dedim. Zor bir iştir bişeye savaş vermek. Neyse konu ile ilgili sevindim sınırsız cepnet geri gelmiş. Her ne kadar zamlı olsada. Ama hala bir haksızlık var unutmayın. Mevcut cepnetlilerin yani 7,99 verenlerle 14 lira verenler hemen hemen aynı şartlarda. 150 mb fark nedir ki? Maalesef 3G yi aşamıyoruz daha. Başka örnekler de var 3G ile ilgili yurtdışından hemde çok çok daha uygun ama yeri değil sanırım. Başka bir konuda vermiştim profilimden bakarsınız merak edenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: just sky

quote:

lol oynayıpda ping nedir demek saçma olmuş biraz. oyunda sağ tarafta 4 kutucuk var onlar dolu olduğu zaman pingin yüksek demektir. şuanda ortalama 70-100 arasıdır adsl ile. 96kbps cepnet ile 700-1500 ping arası 30 saniye filan delaylı oynayabilirsin tabi lolü

ping nedir derken, pingin ne olduğunu sorduğumu düşünmüyorsun herhalde? pingin ne düzeyde olduğunu soruyorum. oldu olacak internet nedir falan diye de sorabilirim istersen.

neyse hertürlü yalan yani lol olayı o hızla. 1200 pingden aşağısını göremezsin

• sınırsız olması en büyük avantajdır bu fiyata göre bence ;)
  • quote:

quote:

quote:

neyse hertürlü yalan yani lol olayı o hızla. 1200 pingden aşağısını göremezsin

millet yeni oyuna girerken sen farm yaparsın diyosun

• Haydi şimdi kantır zamanı :)

212.175.66.95:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Son zamanlarda Avea'nın 3G kapsama alanı diğer 2 şirkete göre geri kalmamaya başladı. Yapılan son tarifelerle de Vodafone ne mal olduğunu açıkça gösterdi. Avea şu an ve önümüzdeki minimum 1 yıl boyunca en iyisi olacak fiyat/performans açısından. Bu devirde 96kbps cep için çok yavaş. ÇOK! Androidlerin bilgisayardan eksik kalan yanı yok artık. Aklı olan Avea'ya geçer, samimi söylüyorum. 2 Vodafone hattımın 2'sini de Avea'ya taşıtıyorum. Çevremde kim var kim yok numaralarını Vodafone'dan Avea'ya taşımasını söyleyeceğim. O kadar bekledim, bekledik.. Bu muydu yani?

Hocam senin o avea 1 yıl içinde aveanın ileri gideceği falanda yok. Ben Ankrada okuyorum Gazi ünversitesi merkez kampüs Ankaranın göbeğinde beşevlerde aveanın 3g sini geçtim 2g bile çekmiyor 1 çubuk. Ewim tokatta avenın normal şebekesi ancak tuvalette çekiyor nasıl şebekeyse. Bundan 3 sene önce Avea hattım vardı çekim sorunu nedeniyle müşteri hizmetlerine kayıt bırakıp(baz istasyonu yapımı için) kapattırdım. Geçen yl yine faturalı hat aldım o zamanlar dakika paket vardı 90 dakikası 12 liraydı. O tarifeden açtırdım baktım ki hala çekmiyor aradım müşteri hizmetlerini kapattırıacağım dedim 3 yıl önceki olayımıda anlattım beni bi yere bağladı yaklaşık 20 dakika hatta bekledim sonra güzel sesli bir bayan çık ve kapattırmayın size yüzde 50 indirim tanımlıyım hiçbr bağlayıcılığınız olmasın dedi. ayrıca bir sürü avantaj verdi bende bunları yapacağınıza baz istasyonu yapın dedim kapadım.

LAFIN KISASI:
    ÜÇ SENEDE BİR TANE BAZ İSTASYONU YAPAMAYAN OPERATÖR 1 YILDA NASIL EN BÜYÜK LUCAK ONU DÜŞÜNÜYORUM.

• Ben Ekim 2011'den beri cepnet abonesiyim.Her ay yenilediğim için sınırsız kullanıyordum.3 ay sonra 7.99 yerine 14 tl mi olacak.Kısacası bu durum eski aboneler için de geçerli mi ?
  • quote:

quote:

Telefon için en iyisi Yeni Nesil Tarife. Şu an zaten 25TL veriyorum Vodafone'da Genç Avantaj'a. 5 lira daha veririm şu anki en iyi mobil internete de sahip olurum. Bundan iyisi var mı?
    Vodafone göjümü yesin.

96kbps'de Ekşisözlük, IMDb gibi dandirik uygulamalar bile açılmıyor abi. Ajite oluyorum, sinirden kuduruyorum yavaşlıktan. Burama kadar geldi bak gösteriyorum. Burama.

yahu ben de bunu anlamıyorum, sen program bile açamıyorsun, burada bazı arkadaşlar 96kbps ile pcden siteleri açtıklarını falan söylüyorlar. bana da mantıksız gelen ikinicisi de..

kardeşim nasıl site açamıyosunuz ben anlamıyorum çayır çayır açıyor. Şimdi vodafone aylık cepnetle bağlanıyorum gayetde güzel açılıyor çok güzel. İntenet explorer 9 kullanın (ayrıca şuan da donanımhaber forumunun mobil sürümüne değil normal siteye giriyorum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

Ben Ekim 2011'den beri cepnet abonesiyim.Her ay yenilediğim için sınırsız kullanıyordum.3 ay sonra 7.99 yerine 14 tl mi olacak.Kısacası bu durum eski aboneler için de geçerli mi ?

Hayır ben aradım sordum hocam müşteri hizmetlerini siz iptal edene kadar kullanıcaksınız diyor. Yani biz iptal edene kadar devam 14 liraya falan çıkmıcak her ay 8 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

Ben Ekim 2011'den beri cepnet abonesiyim.Her ay yenilediğim için sınırsız kullanıyordum.3 ay sonra 7.99 yerine 14 tl mi olacak.Kısacası bu durum eski aboneler için de geçerli mi ?

Hayır ben aradım sordum hocam müşteri hizmetlerini siz iptal edene kadar kullanıcaksınız diyor. Yani biz iptal edene kadar devam 14 liraya falan çıkmıcak her ay 8 lira

Güzelmiş o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

quote:

quote:

Telefon için en iyisi Yeni Nesil Tarife. Şu an zaten 25TL veriyorum Vodafone'da Genç Avantaj'a. 5 lira daha veririm şu anki en iyi mobil internete de sahip olurum. Bundan iyisi var mı?
    Vodafone göjümü yesin.

96kbps'de Ekşisözlük, IMDb gibi dandirik uygulamalar bile açılmıyor abi. Ajite oluyorum, sinirden kuduruyorum yavaşlıktan. Burama kadar geldi bak gösteriyorum. Burama.

yahu ben de bunu anlamıyorum, sen program bile açamıyorsun, burada bazı arkadaşlar 96kbps ile pcden siteleri açtıklarını falan söylüyorlar. bana da mantıksız gelen ikinicisi de..

kardeşim nasıl site açamıyosunuz ben anlamıyorum çayır çayır açıyor. Şimdi vodafone aylık cepnetle bağlanıyorum gayetde güzel açılıyor çok güzel. İntenet explorer 9 kullanın (ayrıca şuan da donanımhaber forumunun mobil sürümüne değil normal siteye giriyorum.)

hocam int exploer 9 kullanın demişsinde, yıl 2012 en son ne zaman exploer kullandım hatırlamıyorum bile.

Cepnetle en iyi; Chrome, Opera, Mozilla gider.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.