Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben firefox la eklentisiz geziyorum dh i bile hızlı açıyor (EDGE) zaten 4 günde 3GB olmuş birşey indirmedim aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

Ben firefox la eklentisiz geziyorum dh i bile hızlı açıyor (EDGE) zaten 4 günde 3GB olmuş birşey indirmedim aslında.

mumkun degil bise indirmeden 4 gunde 3 gb bide cepnetle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

Ben firefox la eklentisiz geziyorum dh i bile hızlı açıyor (EDGE) zaten 4 günde 3GB olmuş birşey indirmedim aslında.

mumkun degil bise indirmeden 4 gunde 3 gb bide cepnetle :D

sadece windows güncellemelerini yükledi. Bilsem 3 GB a yeni windows indirirdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Liberté

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: just sky

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

1gb paket zaten 14 liraydı. 96kbps hızla (sadece telefondan ihtiyaç doğrultusunda kullanımla) 1gb yı zaten dolduramazsın. adamlarınki sadece taktik. yemeyin şunu yutmayın. sınırsızmış. 14 liraya size 3 ay sonra interneti itelediklerinde farkedeceksiniz.

-alıntı-

ya diyorum ya, 14 lira buna vereceğime 1 gblik paketi alırım, hem 1 gb boyunca güya hızlı bağlanırım. saçma sapan uydurmuşlar cepnet diye. kontratım olmasa hemen iptal ettiricem hattımı ama daha 3 ayı var. mecbur bekliyoruz..

hem telefondan hemde telefonu modem olarak tanitarak pcden kullananlar icin bulunmaz bir nimet olmus bu, o kadarda haksizlik etmeyin vodafone'a

Aynen. Biraz pahalandı. Ve tamam, hız da aynı. Ama cepnet mantığı da aynı. İkide bir kotayı aştık mı bakma derdi yok, kafa rahat en azından. Bunu da dikkate almak lazım tabi.

Aynen hocam, bazı arkadaşlar beğenmemezlik yapmışlar ama, bana bu fiyata kota aşımından sonra sınırsız internet veren operatör göstersinler hele?

Üşenmeyip baktım şuan diğer operatörlerde 250 ve 500'lük paketlerin fiyatları bu ve kota aşım ücreti var.

Turkcell 250 mb, aylık 14 tl (kota aşım ücretli, üstelik ilk 3 ay indirim falanda yok)

Avea 250 mb, aylık 15 tl (kota aşım ücretli, üstelik 3 ay indirim falanda yok)

* Vodafone'nun bu paketlerini beğenmeyenleri anlamıyorum. Bu paketler hem cepten kullananlar için, hemde telefonunu modem olarak tanıtıp pc'den bağlananlar için şuan en iyi internet paketleridir. Bu kota aşımı hızdan sonra rahat rahat nette dolaşılır. Pc'dede sayfaları rahatça kanser etmeden açar. Eski cepnet kullanılarındanım ta ki hattım kaybolana kadar.. demem o ki birazcık emeğe saygı olsun, yargısız infaz yapılıyor hemen. ben adamlara her gün en az 3-5 tane mail atıyordum cepnet geri gelsin diye, ki kafamda tasarladığım düzenlemeyle geri geldi. vodafone'nu seviyorum.

ya yuh saniyede 8 kb indirmeyle nasıl pcde rahatça sayfa açıyomuş o. Millet ttnet e akk den sonra 1 mbit e düşüyo sörf bile yapamıyoruz nerdeyse diye kızarken gelmiş 96 kpbs kanser etmeden pcde acar sayfaları diyosunuz, telefonda bile zorlanırsın be.

Şöyle bir karşılaştırma yapalım:

Eski cepnet: 8 lira, 100 mb sonrası hız düşüm
    Yeni cepnet: 14 lira, 250 mb sonrası hız düşüm

Fark 6 lira= 150 mb net. Bence pahalı, hızda aynı.

Yanlışınız var hocam. Ben daha dün 8 liralık Cepnetli hattımı vodeme takıp bilgisayarda denedim (Yer: Amasra, denize sıfır çay bahçesi ). Sayfa görüntüleme konusunda şaşırtıcı biçimde hızlı buldum. Normal ttnet adsl ile yapılan sayfa görüntülemesinden (tekrar ediyorum sayfa görüntüleme konusunda) çok bariz bir farklılık, geç açılma göremedim (şaşırtıcı ama çok ciddiyim). Üstelik Opera turboda mobil siteleri açıp resim- reklam yüklenmesini engelleyici programlar kullanıp ordan kısıp burdan kısıp falan değil, direk Google Chrome'dan normal şekliyle sayfa görüntüleyerek kullandım. Çok şaşırdım ancak helal olsun dedirtecek kadar vardı. Ben video izlemem, download yapmam diyenler için adsl kullanımını mantıksızlaştıracak derecede iyi. Verirsin 8 lira sınırsız kullanırsın. Şu anda adsli ve sabit telefon hattımı kapattırıp cepnet'i daimi internet kaynağım olarak kullanmamı engelleyen tek şey sürekli Bluray film indirip sürekli video- film izlemem.

Bilgilendirme- kıyas yapma açısından bir download örneği vereyim: iTunes'da güzel ve ücretli bir oyunun 1 günlüğüne ücretsiz olduğunu gördüm. Başka şansım yok, taktım vodem'i başladım indirmeye. Oyun 14.2 Mb. Bir yandan internette geziniyorum haliyle. Aşağı yukarı 25 dakikada indirdi. E verdiği hıza göre normal bu tabi. Ancak sayfa görüntüleme surfing konusunda dediğim gibi başarılı buldum.

Haklısın hocam. Şuan bulunduğum yerde 2 arkadaşım internet ihtiyacını pc'den cepnet sayesinde gideriyor ve sayfa açılış hızı iyi. Opera kullanmayı sevmem normalde ama operayla turbo özelliğini açıp girdim haber sitesini bile şaşırtıcı derecede 10 saniyeden daha az sürede yükledi. çok şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: juliensorel

Avea- Vodafone -Telekom
    6 Mayıs itibarıyla adsl mi iptal ettirmiş durumdaydım. Evimin telefon hattının eskiliğinden (Telekomcular öyle söylüyor.) en fazla 2 mb interneti ( o da hattan düşerek) görüyordum. Tabi bu internete (8 mb/s kadar olanından) telefon parası da dahil aylık 80 lira civarında para ödüyordum. Sonunda kurtuldum. İşyerimin interneti kablolu olduğu için tabletimde internet ihtiyacı için Avea'nın taraftar hatlı olan interneti (5 gb 24 lira olan) kullanıyorum. Fakat evimin interneti olmadığından Avea'yı eve bırakacağım. Bu paket bana ilaç gibi geldi. İşin güzel tarafı Avea'nın 30'luk paketinden Vodafon'a geçeli daha bir hafta bile olmamıştı. İnternet araştırması yapıyordum. Aslında Avea'nın 30 paketi çok nefis ama onda ikiz kart uygulaması yok maalesef. Artı Avea'nın faturalı hatlar için bu tarifeyi uygulayıp faturasız hatlar için uygulama yapmaması ayrı bir eziyet. Her zaman içimde bir tedirginlik oluyor faturalı hatlarda. Özetle bu tarife benim için biçilmiş kaftan.
    Gelgelelim hıza : 3g hızında benim güzergahımda (Konya'yı bilenler için Aydınlık, Zafer, Tramway hattı) Avea açık ara önde. Çok şaşırtıcı bir durum ama öyle. Avea speed test uygulamasında hiçbir zaman 3500 kbs altına inmedi hatta az önce testi yeniden yaptığımda Avea 5 mb/s iken Vodafone 1.4 mb/s'yi anca gördü. Bu ayın Chip dergisi iki operatörü de başa baş göstermişti halbuki. Kota aştıktan sonrası önemli değil zaten biri 96 kb/s biri 126 kb/s aradaki fark öyle abartılacak kadar kesinlikle değil.
    Şunu açık söyleyeyim her ne olursa olsun en kazık Telekom oluyor burada. (En azından benim adıma). Düşünün telekom parasına hem Avea 30'luk paket hem taraftar paket ( 5 gb 24 lira olanından ) hem de bu paket alınıyor üste para kalıyor.

Faturasız olması, ikiz kart uygulaması, Vodafon'u öne çıkaran özellikler.
    2 gb kota, 3g internet hızı (bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.) Avea'yı öne çıkarıyor. (Tabi Faturalı 30 liralık paket için konuşuyorum.)

Bence her iki paket de tercih edilebilir. Vodafone için şunu da unutmayın ama ilk üç ay 7 lira .Üç aydan sonra isterseniz paketten ayrılabilirsiniz. O zamana kadar daha ne paketler çıkacak bakalım.

vodafone faturasız hatlarda ikiz kart olayı yoktur, yenimi başladı bu uygulama?

• 14 lira ideal bence kaçırmayın :)
  • Arkadaşlar 96 kb/s ile radyo dinleyebiliyorsunuz sanırım.Genelde haber ve forum için kullanacağım.Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1-skype görüntülü ve viber de sorun var mı?

2-İphone multiplayer oyunlara bağlanıyor mu?Bağlanıyorsa sık kopar mı?

1gb 29 TL fazla bana genelde iş ve evde wifi var.14 TL normal gibi.

Düzeltme:Evde 512 kb/s uydunet kullanıyorumSeverim düşük hızları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal21 -- 15 Mayıs 2012; 11:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal21

Arkadaşlar 96 kb/s ile radyo dinleyebiliyorsunuz sanırım.Genelde haber ve forum için kullanacağım.Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1-skype görüntülü ve viber de sorun var mı?

2-İphone multiplayer oyunlara bağlanıyor mu?Bağlanıyorsa sık kopar mı?

1gb 29 TL fazla bana genelde iş ve evde wifi var.14 TL normal gibi.

Düzeltme:Evde 512 kb/s uydunet kullanıyorumSeverim düşük hızları

işini görür hocam.

• bende 8 tl lik paket devam ediyor. acaba banada ücret arttırımı uygulanacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

bende 8 tl lik paket devam ediyor. acaba banada ücret arttırımı uygulanacak mı?

Hayır.
  • ya çok saçma gelebilecek bi soru sorucam, hakkaten hiç bir fikrim yok. kotayı doldurduktan sonraki hızda yani 96kbps olarak, ping nedir? ping sorarken ki amacım da şunu öğrenmek, bilgisayarda normal gündelik işlerin dışında league of legends oynuyorum. dota tarzı bi oyun, bu bağlantı kastırmadan ettirmeden şu oyunu oynatır mı acaba? oynatırsa yemişim hızını kapatıcam evdeki interneti ya.
  • quote:

ya çok saçma gelebilecek bi soru sorucam, hakkaten hiç bir fikrim yok. kotayı doldurduktan sonraki hızda yani 96kbps olarak, ping nedir? ping sorarken ki amacım da şunu öğrenmek, bilgisayarda normal gündelik işlerin dışında league of legends oynuyorum. dota tarzı bi oyun, bu bağlantı kastırmadan ettirmeden şu oyunu oynatır mı acaba? oynatırsa yemişim hızını kapatıcam evdeki interneti ya.

hocam eğer oyun oynayacaksan ve pinglerin çok yüksek olmasını istemiyorsan, cFossped programını indir. ve pc'den bahsettiğin oyunu seç ve öncelik ver o oyuna, o şekilde kasmadan oynarsın.

Program hakkında detaylı bilgiye ulaşman için;http://www.gezginler.net/indir/cfosspeed.html

• quote:

quote:

ya çok saçma gelebilecek bi soru sorucam, hakkaten hiç bir fikrim yok. kotayı doldurduktan sonraki hızda yani 96kbps olarak, ping nedir? ping sorarken ki amacım da şunu öğrenmek, bilgisayarda normal gündelik işlerin dışında league of legends oynuyorum. dota tarzı bi oyun, bu bağlantı kastırmadan ettirmeden şu oyunu oynatır mı acaba? oynatırsa yemişim hızını kapatıcam evdeki interneti ya.

hocam eğer oyun oynayacaksan ve pinglerin çok yüksek olmasını istemiyorsan, cFossped programını indir. ve pc'den bahsettiğin oyunu seç ve öncelik ver o oyuna, o şekilde kasmadan oynarsın.

Program hakkında detaylı bilgiye ulaşman için;http://www.gezginler.net/indir/cfosspeed.html

valla hocam en azından 1 aylık denemek için biraz önce 250mblik pakete abone oldum. şuan başka bir paketim olduğundan, 1inde aktif hale gelicek. denedikten sonra deneyimlerimi yazarım buraya.

• quote:

quote:

quote:

valla hocam en azından 1 aylık denemek için biraz önce 250mblik pakete abone oldum. şuan başka bir paketim olduğundan, 1inde aktif hale gelicek. denedikten sonra deneyimlerimi yazarım buraya.

Hocam benimle iletişem geçersen cepneti daha verimli kullanman icin sana yardimci olabilirim. ayrica forumda farkli bir baslikta cepnetle daha hizli surf icin yapilabilecekleri yazdim, o basligada goz atabilirsin.

• lol oynayıpda ping nedir demek saçma olmuş biraz. oyunda sağ tarafta 4 kutucuk var onlar dolu olduğu zaman pingin yüksek demektir. şuanda ortalama 70-100 arasıdır adsl ile. 96kbps cepnet ile 700-1500 ping arası 30 saniye filan delaylı oynayabilirsin tabi lolü
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: juliensorel

Avea- Vodafone -Telekom
    6 Mayıs itibarıyla adsl mi iptal ettirmiş durumdaydım. Evimin telefon hattının eskiliğinden (Telekomcular öyle söylüyor.) en fazla 2 mb interneti ( o da hattan düşerek) görüyordum. Tabi bu internete (8 mb/s kadar olanından) telefon parası da dahil aylık 80 lira civarında para ödüyordum. Sonunda kurtuldum. İşyerimin interneti kablolu olduğu için tabletimde internet ihtiyacı için Avea'nın taraftar hatlı olan interneti (5 gb 24 lira olan) kullanıyorum. Fakat evimin interneti olmadığından Avea'yı eve bırakacağım. Bu paket bana ilaç gibi geldi. İşin güzel tarafı Avea'nın 30'luk paketinden Vodafon'a geçeli daha bir hafta bile olmamıştı. İnternet araştırması yapıyordum. Aslında Avea'nın 30 paketi çok nefis ama onda ikiz kart uygulaması yok maalesef. Artı Avea'nın faturalı hatlar için bu tarifeyi uygulayıp faturasız hatlar için uygulama yapmaması ayrı bir eziyet. Her zaman içimde bir tedirginlik oluyor faturalı hatlarda. Özetle bu tarife benim için biçilmiş kaftan.
    Gelgelelim hıza : 3g hızında benim güzergahımda (Konya'yı bilenler için Aydınlık, Zafer, Tramway hattı) Avea açık ara önde. Çok şaşırtıcı bir durum ama öyle. Avea speed test uygulamasında hiçbir zaman 3500 kbs altına inmedi hatta az önce testi yeniden yaptığımda Avea 5 mb/s iken Vodafone 1.4 mb/s'yi anca gördü. Bu ayın Chip dergisi iki operatörü de başa baş göstermişti halbuki. Kota aştıktan sonrası önemli değil zaten biri 96 kb/s biri 126 kb/s aradaki fark öyle abartılacak kadar kesinlikle değil.
    Şunu açık söyleyeyim her ne olursa olsun en kazık Telekom oluyor burada. (En azından benim adıma). Düşünün telekom parasına hem Avea 30'luk paket hem taraftar paket ( 5 gb 24 lira olanından ) hem de bu paket alınıyor üste para kalıyor.

Faturasız olması, ikiz kart uygulaması, Vodafon'u öne çıkaran özellikler.
    2 gb kota, 3g internet hızı (bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.) Avea'yı öne çıkarıyor. (Tabi Faturalı 30 liralık paket için konuşuyorum.)

Bence her iki paket de tercih edilebilir. Vodafone için şunu da unutmayın ama ilk üç ay 7 lira .Üç aydan sonra isterseniz paketten ayrılabilirsiniz. O zamana kadar daha ne paketler çıkacak bakalım.

vodafone faturasız hatlarda ikiz kart olayı yoktur, yenimi başladı bu uygulama?

Kontörlü hatlarda ikiz kart olayının olup olmadığını iyice araştırmadım. Valla ben vodafonun yalancısıyım. Gidip ikiz hat almışlığım da yoktur hani.

• beyler herhangi bir internet,facebook,twitter paketim olmadığı halde cepnet250 yapmak istediğimde bunu diyor yardımcı olursanız çok makbule geçicek. DEGERLI ABONEMIZ MEVCUT OLAN DATA PAKETINIZ AYLIK CEPNET 250 PAKETI ILE AYNI ANDA KULLANILAMAMAKTADIR

• quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

SINIRSIZ İNTERNET ARAYANLAR İÇİN EFSANE CEPNET GERİ DÖNDÜ!

7 TL’den başlayan fiyatlarla cepten internete sınırsızca bağlanın.

CepNet ilk üç aylık kullanımda %50 indirimle 7 TL’den başlayan fiyatlarla cepten internete sınırsızca bağlanma imkanı sunuyor. Yeni CepNet paketleri sayesinde aboneler özgürce sosyal medyada takılıyor, check-in yapıp gezdikleri yerleri paylaşıyor, kota aşım derdi olmadan video izliyor, istedikleri bilgilere hemen ulaşıyor.

Aylık CepNet 250MB İLK 3 AY 7 TL, SONRASI 14 TL

Aylık CepNet 250MB paketinde adil kullanım kotası 250 MB'dır. Adil kullanım kotanız dolduğunda kullanım dönemi sonuna kadar internet erişiminiz 96 Kbps'dan devam eder.

Aylık CepNet 500MB İLK 3 AY 9,5 TL, SONRASI 19 TL

Aylık CepNet 500MB paketinde adil kullanım kotası 500 MB'dır. Adil kullanım kotanız dolduğunda kullanım dönemi sonuna kadar internet erişiminiz 96 Kbps'dan devam eder.

Peki eskiden internet aboneliğinde aksam 9 sabah 9 vodafone bedava görüşme veriyordu şimdi varmı bedava konuşma

• quote:

Orijinalden alıntı: robspid

beyler herhangi bir internet,facebook,twitter paketim olmadığı halde cepnet250 yapmak istediğimde bunu diyor yardımcı olursanız çok makbule geçicek. DEGERLI ABONEMIZ MEVCUT OLAN DATA PAKETINIZ AYLIK CEPNET 250 PAKETI ILE AYNI ANDA KULLANILAMAMAKTADIR

Hocam önceden int paketi aldıysan bu ay içinde falan eğer bitirdiysen kullanım süresinin dolmasını beklemek zorundasın. ve eğer dediğim gibi birşey yoksa ve eminsen müşteri hizmetlerini araman en doğrusu.

edit: veya buradanda derdini anlatabilirsin; http://forum.vodafone.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 16 Mayıs 2012; 2:49:27 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.