Şimdi Ara

Sınırsız internet alacağım ilgilenirseniz sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan avea jet kullanıyorum.Bunu kapatıp sınırsız internet almayı düşünüyorum.

Bir kaç kampanyaya baktım.TTNET'in 3lü avantaj paketleri iyi ama ttnetten fiber nerede diye bakıyorum hipernet alabilirsiniz diyor türktelekomdan bakıyorum saha dolabına yakınsınız fiber alabilirsiniz diyor. Vaktim olmadığı içinde türktelekomdan bilgi alamadım bununla alakalı.

Uydunete baktım kampanyalar ttnete göre iyi ama ankara sincanda sadece maraşal mah. veriyorlarmış.Bunu benim oturduğum yere bağlamazlarmı acaba.

bide uygun yalın veya telefon+internet paketleri önerirseniz sevinirim

• Uydu nete bak kampanyalar iyi..
  • Arkadaşım mesajı tam olarak okumadın galiba benim oturduğum yerde kablo tv yada uydu net bağlantısı yok sanırım siteden baktığımda da sincanda sadece bir yer var başka seçenek yok acaba yinede bağlarlar mı? Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
    Bide binada 12 daire filan var ama tek ben bağlanmak istiyorum bağlar mı acaba.bunu düşünüyorumhttp://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,245 bunda 32TL ek bir ücret alırlarmı acaba modem ücreti dışında çünkü normal modemler olmuyor sanırım okuduklarıma göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanaa06 -- 2 Ocak 2014; 23:23:46 >
  • Konu kapatılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.