Şimdi Ara

Sınırsız internet'e geçtim Hızım normalmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Sınırsız İnternete geçtim Kotalıydı bayan 2 gün sonra aktifleşçektir dedi . ttnetteki elemanlar başvurdugunuz güç içerisinde aktifleşir dedi dosya indiriyorum hızı bana yavaş geldi birde arada sırada kopmalar oluyor internet kesiliyor acaba 2 gün beklemelimiyim. ?
    Buyrun ss.
    http://img197.imageshack.us/i/gs5219tmp.jpg/

• 2 Mbitlik tarifede isen hızın normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

2 Mbitlik tarifede isen hızın normal.

8 Mbit dedim bayana tamam dedi işleme alıcaz.

TTNET elemanlara mail attım bu geldi.

Tüm "8 Mbps'e kadar son sürat ADSL paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır. Adil kullanım uygulaması hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir. Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CrAzY_ -- 6 Haziran 2009; 19:46:26 >

• 8 mbit ise Ttnete gönül rahatlığıyla küfür edebilirsin. 5 kat daha hızlı indirmen gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

quote:

Tüm "8 Mbps'e kadar son sürat ADSL paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır. Adil kullanım uygulaması hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir. Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.

Eskiden kullandığın tarife neydi?

• quote:

8 mbit ise Ttnete gönül rahatlığıyla küfür edebilirsin. 5 kat daha hızlı indirmen gerekir.

İndirdigim Sitenin Serverlarıylada Alakalı olabilirmi ?
    şu anda indirme hızım 120-202MB arası .
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:35:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8 mbite göre çok düşük hızın. Ortalama 800-1000 arası hızla indirmen gerekiyor. Her siteden bu kadar düşük hızla indiryorsan ttnete telefon açıp sor nedenini.
  • Birde download programları ile indirmeyi dene flashget mesela 750-800 arası indirir rahat.
  • indirdiğin yerle alakası olabilir başka bir kaynaktan bir şey indirmeyi dene
  • 2 gün değil 2 sn de bile geçiyor.modeme res çektin mi yeni tarifedesin demek...
  • internet download manager kullan en az 500 çekersin da garanti deil hiçbiri çünkü 8 mbit garantisi vermio sana ttnet
  • 15 gb indirdikden sonra ne yapcaksın ?512 kbps ile mi idare edeceksin?
  • Mutlaka bir manager kullanın. Yoksa hızı tam anlamıyla kullanamazsınız dosya indirirken
  • quote:

Orjinalden alıntı: .iLK.

15 gb indirdikden sonra ne yapcaksın ?512 kbps ile mi idare edeceksin?

Orası Allah büyük
    15 GB aşıcagımı sanmıyorum en fazla 10-12 yaparım Call Of Duty 2 ve Counter Strike Online oynamak için Sırf Sınırsıza Geçtim Daha Önce Kotalı 4 GB kullanıyordum Hızım 1024 idi .
  • sen o tarifeye geçerek kendini yakmışsın dostum...
    quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

quote:

• quote:

Hocam o konu biraz değişik.Ben ttnet kampanya merkezinde çalışıyorum ttet işyerim paketi kuruyoruz ewlere Pikatel airmax-104 mcafee securıty suiite 1mb web alanı 5x5gb e psota ttnet müzik standart üyelik filan.Ttnettten nefret ediyorum ama iş napiim Hocam eğer ayın 15ine kadar 15 gb kota doldurmadıysan hız düşümü olmuyo.Sadece ek kota ücreti geliyo her gb başına 10 tl gibi bi rakam.Yani sen ayın 15 ine kadar 15 gb kota doldurmaz isen 512kba filan inmiyo direk hızın 8mb olarak devam ediyo sadece kotası 15 gb.Bende 8mbps kampanyasına geçicem aylık 2.5 tl gibi bi fark ödüyosun (1mb-4gb pakette diğer tarifeleri bilmiyorum) ve hızın 8mbps'ye çıkıyo.Aldığım bilgiye göre bu yılın sonuna kadar tüm 1mb 4-1mb 6gb paketleri 8mb 4gb-8mb 6gb yapıcaklarmış.Bence hiç yoktan iyidir hocam.Ama fiber optik kabloda çekilicek diyolar o ne zaman olucak onu görebilirmiyiz bilmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: N-0NE

quote:

Hocam o konu biraz değişik.Ben ttnet kampanya merkezinde çalışıyorum ttet işyerim paketi kuruyoruz ewlere Pikatel airmax-104 mcafee securıty suiite 1mb web alanı 5x5gb e psota ttnet müzik standart üyelik filan.Ttnettten nefret ediyorum ama iş napiim Hocam eğer ayın 15ine kadar 15 gb kota doldurmadıysan hız düşümü olmuyo.Sadece ek kota ücreti geliyo her gb başına 10 tl gibi bi rakam.Yani sen ayın 15 ine kadar 15 gb kota doldurmaz isen 512kba filan inmiyo direk hızın 8mb olarak devam ediyo sadece kotası 15 gb.Bende 8mbps kampanyasına geçicem aylık 2.5 tl gibi bi fark ödüyosun (1mb-4gb pakette diğer tarifeleri bilmiyorum) ve hızın 8mbps'ye çıkıyo.Aldığım bilgiye göre bu yılın sonuna kadar tüm 1mb 4-1mb 6gb paketleri 8mb 4gb-8mb 6gb yapıcaklarmış.Bence hiç yoktan iyidir hocam.Ama fiber optik kabloda çekilicek diyolar o ne zaman olucak onu görebilirmiyiz bilmiyorum

• Bize gelen bilgi öyle.Ayın 15ine kadar 15 gb kota doldurmazsanız hızın 512kbps inmiyor.Kotayı ayın sonuna kadar ne kadar geçtiysen kota ücreti ödüyosun.Mesela 17 gb doldurmuşsun kotanı 2 gb kota ücreti ödüyosunoda 20tl ediyo.Eğer ayın 15ine kadar 15 gb kotayı aşarsan hızın 512kbps iniyo.O zamanda kota aşım ücreti ödüyosun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: N-0NE

Bize gelen bilgi öyle.Ayın 15ine kadar 15 gb kota doldurmazsanız hızın 512kbps inmiyor.Kotayı ayın sonuna kadar ne kadar geçtiysen kota ücreti ödüyosun.Mesela 17 gb doldurmuşsun kotanı 2 gb kota ücreti ödüyosunoda 20tl ediyo.Eğer ayın 15ine kadar 15 gb kotayı aşarsan hızın 512kbps iniyo.O zamanda kota aşım ücreti ödüyosun...

e sonuçta Sınırsız degilmi istedigin kadar kullansan bile kota aşma diye birşey yok benim bildigim ha şu var 15 gb geçersen hızın 512kbps ye iniyor fakat 15gb geççersen 49 lira haricinde ek ücret ödendigini bilmiyordum eger varsa TTNETi kapattırcam BİRİ alıcam.
    HİÇ BİR BİLGİ VERMİYORLAR NEDENNNNNN

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.