Şimdi Ara

Sınırsız internet için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllarca yalnız yaşadım. Evimde net yoktu. VINN aldım bi dönem falan. Şimdi ailemin yanına taşındım.

SINIRSIZ İNTERNET istiyorum.

Aylık bütçem 45-55 TL arası. Adil Kullanım Kotası olabilir. (50GB ve/veya 100GB). İnternetten deli gibi film izleyen/ film indiren bir adam değilim.

Sınırsız istiyorum çünkü her ay ne kadar kullanmışım falan takip etmek zorunda kalmıyım ve aylık sabit bir ücret ödeyim. (mesela her ay faturam 55 lirayı aşmasın).

Ayrıca, tahattüt vermek istemiyorum ama vermek zorunlu ise yapacak bir şey yok.

TURKCELL SUPERONLINE ekibi geldi geçen sitemize, aylık 54 TL (telefon taşımazsan) sınırsız 50GB AKK olan tarifeyi önerdi. Aklıma yattı. Bir de sanırım digiturk varmış, doğru mu?

Sizin önerileriniz nedir? Evde sadece sabit telefonumuz ve VINN'ımız var. (Vınn aylık sabit 29 TL)

• smile 49 tl taahütsüz 8mbit e kadar akn 50 , download yapmıyacaksanız ideal.
  • arakadaşım eğer dizi film filan izlemeyeceksen 1 mbit sana paşalar gibi yeter. boşuna o kadar para verme. 26,5 tl gibi bir fiyatı vardı galiba smile'da.
  • Oturduğun bölgede uydunet varsa 3 mbit sınırsız kotasız limitsiz! tarife 49 TL. En mantıklısı bu gibi...
  • Uydu net sanırım yok. Onunla ilgili bir bilgi bulamadım sitede.

TURKCELL SUPERONLINE'ı tavsiye etmiyor musunuz? Tamam dizi/film çok izlemeyiz dedik ama arada illaki izleriz. (özellikle film).
  • Fiber varsa durma al, fiber yoksada al :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.