Şimdi Ara

Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
4.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut abonelere hala devam ediyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bastım küfürü adi heriflere. 1 kbps ne lann.. 96 az derken . 1 e indirmişler. devlet devlet olmayınca böyle kenelere halkı emdirirse böyle olur. hangi bakanlık ilgileniyorsa istifa etsin.
  • Yazıklar olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tl karsiliginda devam ediyorum ben..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız sınırsız olarak Turkcell 50 mb sınırsız var 3 tl ya. 50 mb dan sonra 5 kbps'ye düşüyor. O'da siteye girecekde bekle bekle dur. Umarım bir tane operatör başlatır yeniden faturasız sınırsız kampanyası, 96 kbps de düşsede iş görecek.
  • Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm,sınırsız paketlerin kaldırılma sebebi 4.5g geçiş firmalar kendilerine altyapı hazırlıyor bence ,sadece turkcell değil tüm firmalarda durum aynı peki neden ? ben bundan bahsetmek istiyorum biraz, yaklaşık 3 aydır 2 gb turbo paket kullanıyorum aylık 35 tl karşılığı 43 mpbs kadar her ay yenileniyor telefonum 4.5g uyumlu değildi kartımda 4.5 g uyumlu değildi ,2 gb adil kullanım kotası bitince 96 kpbs iniyor bu hızla facebook ve sayfaları geçte bağlansa okuyabiliyordum video falan zaten izlenemez,şimdi gelelim 6 gün öncesine, 6 gün önce samsung galaxy s6 satın aldım hazır telefonu almışken nede olsa ücretsiz kartımıda 4.5 g uyumlu olarak değiştirdim ,şöyle söyliyeyim 4.5g geçmedik şu an ama telefonu kartı değiştirmeden önce artış falan yoktu 96 kpbs hızında face falan geziniyordum şimdi 96kpbs hız 29 30 mbit, lere çıkıyor evdeki 8 mbit sınırsız adsl hattımdan 3 kat hızlı, bence sınırsız paketlerin kaldırılması paket bitince 1 kpbs indiriliş sebebi bu :) görmeniz için resim upload edicem hatta cep telefonumdan deneme yaptım kablosuz paylaşımı açtım arkadaşın 1 laptop bağladım bunun yanı sıra kendi masaüstü bilgisayarımı kablolu bağladım 2 bilgisayarda şu an evdeki ttnetin dona dona açtığı videoları kaliteli bir şekilde izliyorum :D baştan sınırsız turbolar kalktı diye üzülmüştüm gerçi hala tereddütteyim ama şöyle birşey var bugün mesaj geldi (YENİ 2gb) internet paketiniz 35 tl karşılığı 3 gün sonra yenilenecektir diye ancak turkcell sayfasından baktığımda (YENİ 2gb) paket 25 tl aradım iptal edicektim 10 tl fazla ücret alınıyor diye, müşteri temsilcisi sınırsız paketler kalktı evet ama yeni alıma kapalı daha önce satın almış olanlar aynen kullanmaya her ay iptal edilmediği sürece yenilenmeye devam edicek sizinde turbo olduğu için 35 tl kesilicek dedi ve iptal etmek istiyormusunuz sorusuna yok ben şu an memnunum teşekkürler deyip kapattım :) yanlışlarım varsa siz düzeltin sadece görüşlerimi anlattım herkeze iyi forumlar.

YÜKLÜ OLAN 2GB TURBO PAKETİM

99 KPBS 25 30 MBİT ,LERE ÇIKIYORSA KOTAM BİTMEMİŞ OLSAYDI 43 MPBS KADAR OLAN HIZ 400 MBİT BİR HIZA ÇIKACAĞINI TAHMİN EDİYORUM İŞTE BU YÜZDEN PAKETLER BİTİNCE 1 KPBS İNECEK.

Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!!

TELEFONDAKİ HIZ TESTLERİM

2 BİLGİSAYAR BAĞLI OLDUĞU SIRADA PCLERDEN ALINMIŞ HIZ TESTLERİ TTNETTEN HIZLI :)

Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!! Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!! Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupac643 -- 27 Mart 2016; 20:38:21 >

• adamlar bunu sınırsız ca kullaniyorlar cakincada kapadilar gayet normal

• tupac643 T kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız paketlerden ya da şebekedeki bir şeyden dolayı hız sınırınız devre dışı kalmış. Ben de bu sınırsız paketlerden kullanıyorum, arada bana da oluyordu bu; hız düşmüyordu. Evdeki bağlantıyı altı arkadaş kullandığımız için çok yavaş olabiliyor, ben de sürekli telefondan kullanıyordum. Gayet performanslı idi.

Ama her ay olmuyor bu işte. Buna sebep olan paketi vs. bulmak lazım. Bir paket mesela hızın düşümünü engelliyor, ama paketin süresi dolduğunda hız 96 kbit'e düşüyor yine. Her ay olmama ihtimali yüksek hani.

Bir de hız kısıtınız kalkmamış da olsaydı daha yüksek bir hız alamayacaktınız, 3G şebekesi için normal hızlar bunlar zaten. 4G'de başka tabi.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Bence yanlışınız var çunki 6 gün önce zaten 96 kpbs hızındaydım çok ama çokk ağır bir şekilde bağlanıyordu telefon 4.5 g uyumlu yeni aldım ve 4.5 g sim kart değişimi yaptım ondan sonra bu hız meydana geldi ve sonradan araştırdımki gayet normal birşey olduğunu gördüm yanlışlık yok açık veya hatada yok tahmin ettiğim gibi firmalar kendilerine hazırlık yapıyor niye paketler 1 kpbs düşecek çunki 4.5g hazırlıkları tamamlandı deneme aşamasındalar 1 nisanda tamamen geçiliyor turkcell test yapıyor 400 mbit hıza ulaşıyor hatta 1 gbit bulucak okuduğum bir yazıdan mısraları aktarıyorum aynen.

Özetlemek gerekirse, 4.5 ile birlikte mobil internet kullanırken videoları daha akıcı bir şekilde izleyip, Periscope gibi canlı yayın programlarını daha rahat bir şekilde kullanabileceksiniz,4.5G ile cebimizdeki internet 4 kat daha hızlı olacak. Yani bazen donarak izlediğimiz HD videoları artık donma, kasma derdi olmadan izleyebileceğiz

4.5G ile 6,5 dakika, 3G teknolojisiyle 1 saatten fazla süren 8 gigabayt büyüklüğünde yüksek çözünürlüklü filmi indirme süresi, bu teknolojiyle 6 saniyeye düşecek.

Basitçe açıklamak gerekirse, 4.5G ile cebimizdeki internet tam 12 kat daha hızlı olacak. Şu anda 3G saniyede yaklaşık olarak 28 Mbps'lik bir hız sunuyor. 4.5G'ye geçildiğinde ise bu hız saniyede ortalama 300 Mbps olacak.

4.5 G ile frekanslar 5 katına çıkacak
    Mobil şebeke işletmecilerine tahsisli mevcut frekans miktarı 183 MHz iken ihale kapsamında tahsis edilecek yeni frekanslarla toplam 573 MHz'a çıkacak.

işte bu yüzden yeni sınırsız paket alımına kapattılar faturalı hatlara açık sınırsız 99kb ama faturasız hatlar 1 kpbs inecek işin kötü yanı şu birçok kişi 4.5 g uyumlu telefon yok olanlara 1 kpbs hız bile 4.5 g ile gezebilecek ama kartını telefonunu değiştirmeyenlere eziyet olucak 3.g kullananları hiç düşünmemişler o yüzden arkadaşlar kızmakta haklı.geçen cuma günü arkadaşın kartınıda ücretsiz değişim yaptık timden ama telefonu uyumlu değilmiş 4.5 g ye test ettim yine yavaş hem kart hem telefon uyumlu olması gerekiyormuş. ama yakında bakın görürsünüz hepsi değişicek paketlerin böylesine yüksek hız gelirse 2 gb dayanırmı yahu kota dayanmaz örnek 20 tl olan 2 gb yerine 20 tlye 20 gb verilebilir diye düşünüyorum. sordum time yani yanlışlık yok videoyu izlemenizi öneriririm.

Turkcell 4G LTE Advanced Hız Testi Basın Toplantısı,1 nisanda tamamen geçilicek.
    [DHVideo=]
    https://www.youtube.com/watch?v=tsNmmtuYLiY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupac643 -- 28 Mart 2016; 3:39:14 >

Muhtemelen hızınız 96 kbit'e düşmüş. Devamında SIM kart değişimi yapınca da size tanımlanan hediye 4.5GB İnternet hız kısıtını açtı yine. Sonra da düşüş olmadı bir daha. Olağan şeyler bunlar, ancak her ay olmuyor. Birkaç ay üstüste kullandığım oldu, uyanıp açığı kapatıyorlar bir daha.

Turkcell'in yeni bir paketi var. Eğer 500 dk her yöne paketiniz varsa 4TL karşılığında 8 GB İnternet veren bir paket. Bu paket bilgilerinde turbo olmadan hız sınırının 3G için 7.2Mbit, 4G için de 100 Mbit olduğu yazıyor. Bu pakete bile bu kadar hız veriyorlarken, 96 kbit sınırsız hızını birden 20 - 30 Mbit'e çıkaramazlar... Hızınız düşmüyorken tadını çıkarın derim. :)
  • Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Sınırsızca kullanıcam tabiki 35 tl veriyorum her ay ve dün öğrendiğime göre iptal etmediğim sürece kullanmaya devam edicem ki inşallah öyle olur,sanırım siz açık var falan zannedip kapadılar diyorsunuz ama hayır turkcell avea vodafone hepsi sınırsız internet paketi yeni alıma kapattılar sanırım 4.5 g olayını tam kavrayamadınız.
    yok işte o hediyeyi kaçırdım ben bana hediye gelmedi müşteri hizmetleriylede konuştum niye hediye 4.5 gb paket gelmediğini 4.5 g uyumlu sim kartı aldığımda direk yeni yani 4.5 g uyumlu telefona takmadığım için hediyeden muaf oldum rehberden numaraları kopyalıyayım diye eski telefona taktım hediyeden oldum halbuki ilk kartın açılışını 4.5 uyumlu telefonla yapıp hazırım yazıp 2222 yollamam gerekiyormuş sonradan hazır olduk ama hediye gelmedi sağlık olsun ama tahminlerimde yanılmıyorum yanlışlık yok artık eski yavaş hızlara veda ediyoruz :) 4.5g nin amacı bu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupac643 -- 28 Mart 2016; 3:51:07 >
  • benimde 3gun önce sinirsız 1gb 96kbit teyken aniden hız limitim kalkti 7.2mbit oldu sanırım 96kbit saçmalıgını kaldırdılar sistemden simdi yeni hız paketleri cıkaracaklar diye düşünüyorum.not:simkartım 4.5g destekliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 28 Mart 2016; 4:38:16 >
  • bircancan B kullanıcısına yanıt
    4.5 geçiyorlar işte bu yüzden 96 kpbs hızı 1 kpbs çekiyorlar apaçık ortada yani. benimde 30 mibte çıkıyor şimdi diğer sim kartımı takıp denicem onuda değiştirmiştim oda 4.5 uyumlu telefonda bakalım ne olucak.
    Ben paketinizi kullanamayacaksınız demiyorum, sürekli olarak 30 Mbit hızla kullanmanıza izin vermezler diyorum, yine bir şekilde 96 kbit ya da farklı bir hıza düşürülecektir. Yıllardır kullanıyorum bu sınırsız paketleri, ne zaman ne olduğu belli olmuyor. Nereden geldiğini bile anlamadığım bir 100 MB hediye 96 kbit hız sınırını kaldırabiliyor. Direk 180 GB indiriyorum o ay. :) Sonraki ay ise aynı paketleri kullanmama rağmen hız 96 kbit olabiliyor. Bazen de hızım yükseliyor, paket bitimi gelmeden açığı kapatıyorlar tekrar düşüyor.

Belki hız sınırının sistem tarafından yeni karta da tanımlanması gerekiyor, tanımlanmadığı için hız düşmüyor. Belki müşteri hizmetleri paketi kaçırdığınızı görünce mevcut sınırsız paketinizin hız sınırını kaldırdı kullanabilmeniz için, bilemeyiz. Önemli olan bunun kaç ay tekrar edeceği, her ay mı böyle olacak yoksa tek bu ay mı? :D

O paketten bende de var, eğer 4.5G ile ilgili bir şeyler olsaydı benim de hız sınırımın yükseltilmesi gerekirdi. Ama 96 kbit devam ediyorum hala. :D

4.5G operatörlerin kapasite sorununu çözecek, yoğunluktan 0.5Mbit alınan yerlerdeki hızı yükseltecek ve operatörlere daha yüksek kotalı paket satma imkanı sağlayacak. Yine de 35 TL'ye tam sınırsız paket satmazlar, hız düşecektir. 4GB İnternet'li paketleri 40'tan aşağı vermiyor Turkcell 35'e tam sınırsız vermez. ADSL hizmetinde bile vermiyor bu hızı ve kapasiteyi, gidip de birkaç bin baz istasyonu dikti diye 4G şebekesinden vermeye kalkacak hali yok. Ha verebilir tabi ama fiyatını da ister, 35 TL'ye vermez hani.

4.5G geliyor tamam da mucize bir şey değil yani bu, aşırı bir beklentiye girmemek lazım. Hızınız düşmemiş, tadını çıkarın.

Hakli olabilirsiniz en iyisi soyle yapalim ayin 30 unda paketim yenilenicek musteri hizmetlerinin dedigine gore sinirsiz ve sinirsiz turbo aynen devam edicekmis onceden alanlar icin sadece yeni alima kapanmis bakalim yenilenince denemek lazim kota 96 kpbs ile 20 30 mbit hiza cikiyorsa akk bitmeden normal hizla kafadan 300 mbite cikmasi gerekiyor gelismeleri yazarim buradan hayirli sabahlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupac643

Hakli olabilirsiniz en iyisi soyle yapalim ayin 30 unda paketim yenilenicek musteri hizmetlerinin dedigine gore sinirsiz ve sinirsiz turbo aynen devam edicekmis onceden alanlar icin sadece yeni alima kapanmis bakalim yenilenince denemek lazim kota 96 kpbs ile 20 30 mbit hiza cikiyorsa akk bitmeden normal hizla kafadan 300 mbite cikmasi gerekiyor gelismeleri yazarim buradan hayirli sabahlar.

bu forumda bir arkadas sinirsiz 2gb tan sonra 96kbit e düsen paketi kullanıyordu,simdi paketi yenilenmis ve 2gb tan sonra hız 1kbit e düstugunu yazmisti,bundan dolayı sınırsız 2gb paketimi iptal ettirdim.simdi hy500dk ve özel 8gb 4₺ toplam 29₺ olan paketini aldim.

• bircancan B kullanıcısına yanıt
    en iyisi bekliyelim görelim bakalım ne olucak. hayırlı sabahlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupac643

en iyisi bekliyelim görelim bakalım ne olucak. hayırlı sabahlar

iyi sabahlar sizede, iyice arastır yinede demek istedim .

AKK bitmeden 300 Mbit'e çıkması lazım zaten, 7.2 Mbit için sanırım 100 Mbit sınırı uygulayacaklar ama turbo için uygulamazlar, onda mesele yok. Dediğim AKK aşıldığında hız 96 kbit ya da arkadaşların dediği gibi 1 kbit'e düşer, o hızı 20 - 30 Mbit olarak vermezler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.