Şimdi Ara

Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
4.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kullanin hocam benim size lafım yok ama bunlari hiz kisitsiz kullanan var 4.5g olayini kavramamisimdir doğrudur ben geç anlarim her şeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tupac643 T kullanıcısına yanıt
    Sınırsız paketleri abine alımına kapatmaları btknın akn sonrası hızlarda yükseltmeye gideceği açıklamasına bağlıyorum. 1 mbps söylentisi vardı forumda korkmuş olmalılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalkmis hakikaten.Paket sozlesmem bugun bitiyordu aradim Ayni tarife gecerliymis iptal edersem bir daha Ayni Paketi alamazmisim.

Sadece 50gb sinirsiz paketde 128 kpbsye dusuyormus.Diger hepsi 1 yada 5kpbsye dusuyormus...

• 5tl'ye sınırsız özelliği halen devam etmekte geçen hafta aldım. 30 kasıma kadar devam edecek abone alımı yazmakta sitesinde. 1000dk konuşma paketi aldım 10tlye. Turkcell gayet uygun geldi

• SoftRock kullanıcısına yanıt
    link varmı?2gb paketimide iptal etmişler....50gb lık alacağım yada amayacağım yok çünkü.....5tlye 96 kpbs yemı düşüyor yoksa 5kpbs mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

link varmı?2gb paketimide iptal etmişler....50gb lık alacağım yada amayacağım yok çünkü.....5tlye 96 kpbs yemı düşüyor yoksa 5kpbs mi?

96 kbps hıza düşüyor.

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/esnek-internet-paketleri-kampanyasi
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!!

2mb ile indiriyorum 96ya düşmedi ilginçtir, 100gb indirmişimdir şuan fırsat bu fırsat dizi film indiriyorum stok yapıyorum...
    96 kpbs hız insanı deli etmez değil mi normal gündelik forum facebook WhatsApp kullanımları için yeter mi acaba hazırkarttan faturalıya geçeceğim de bunun için bilgi verebilir misiniz biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: MücahidMr

96 kpbs hız insanı deli etmez değil mi normal gündelik forum facebook WhatsApp kullanımları için yeter mi acaba hazırkarttan faturalıya geçeceğim de bunun için bilgi verebilir misiniz biraz

96 kbps ile mobil facebook ve whatsapp pek sıkıntı olmuyor. Facebook lite kullanıyorum çok seri bir şekilde kullanabiliyorum size de facebook lite tavsiye ederim. savefrom apk'sını telefonunuza kurarsanız 144p video izleyebilirsiniz. 5tl fiyatı var sonuçta gayette iş görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

2mb ile indiriyorum 96ya düşmedi ilginçtir, 100gb indirmişimdir şuan fırsat bu fırsat dizi film indiriyorum stok yapıyorum...

benimde hızım düşmemişti benim hatam yüzünden sonradan düştü hızım. Tadını çıkarın
  • Limitinde duran data paketi olduğu için yararlanamıyorsunuz sınırsızlıktan diye bir mesaj geldi paketim kontrol 2gb

• quote:

Orijinalden alıntı: MücahidMr

Limitinde duran data paketi olduğu için yararlanamıyorsunuz sınırsızlıktan diye bir mesaj geldi paketim kontrol 2gb

Akıllı fatura özelliği varsa kullanılamıyor malesef. Ben hepsi 100 paketine geçtim her yöne 1000sms 1tl + her yöne 1000dk aldım 10tl'ye + 5 tl'ye sınırsızlık servisini aktif ettim. 35tlye her yöne 1100dk 1000sms 1gb sonrası 96kbps internet olmuş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tupac643

Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm,sınırsız paketlerin kaldırılma sebebi 4.5g geçiş firmalar kendilerine altyapı hazırlıyor bence ,sadece turkcell değil tüm firmalarda durum aynı peki neden ? ben bundan bahsetmek istiyorum biraz, yaklaşık 3 aydır 2 gb turbo paket kullanıyorum aylık 35 tl karşılığı 43 mpbs kadar her ay yenileniyor telefonum 4.5g uyumlu değildi kartımda 4.5 g uyumlu değildi ,2 gb adil kullanım kotası bitince 96 kpbs iniyor bu hızla facebook ve sayfaları geçte bağlansa okuyabiliyordum video falan zaten izlenemez,şimdi gelelim 6 gün öncesine, 6 gün önce samsung galaxy s6 satın aldım hazır telefonu almışken nede olsa ücretsiz kartımıda 4.5 g uyumlu olarak değiştirdim ,şöyle söyliyeyim 4.5g geçmedik şu an ama telefonu kartı değiştirmeden önce artış falan yoktu 96 kpbs hızında face falan geziniyordum şimdi 96kpbs hız 29 30 mbit, lere çıkıyor evdeki 8 mbit sınırsız adsl hattımdan 3 kat hızlı, bence sınırsız paketlerin kaldırılması paket bitince 1 kpbs indiriliş sebebi bu :) görmeniz için resim upload edicem hatta cep telefonumdan deneme yaptım kablosuz paylaşımı açtım arkadaşın 1 laptop bağladım bunun yanı sıra kendi masaüstü bilgisayarımı kablolu bağladım 2 bilgisayarda şu an evdeki ttnetin dona dona açtığı videoları kaliteli bir şekilde izliyorum :D baştan sınırsız turbolar kalktı diye üzülmüştüm gerçi hala tereddütteyim ama şöyle birşey var bugün mesaj geldi (YENİ 2gb) internet paketiniz 35 tl karşılığı 3 gün sonra yenilenecektir diye ancak turkcell sayfasından baktığımda (YENİ 2gb) paket 25 tl aradım iptal edicektim 10 tl fazla ücret alınıyor diye, müşteri temsilcisi sınırsız paketler kalktı evet ama yeni alıma kapalı daha önce satın almış olanlar aynen kullanmaya her ay iptal edilmediği sürece yenilenmeye devam edicek sizinde turbo olduğu için 35 tl kesilicek dedi ve iptal etmek istiyormusunuz sorusuna yok ben şu an memnunum teşekkürler deyip kapattım :) yanlışlarım varsa siz düzeltin sadece görüşlerimi anlattım herkeze iyi forumlar.

YÜKLÜ OLAN 2GB TURBO PAKETİM

99 KPBS 25 30 MBİT ,LERE ÇIKIYORSA KOTAM BİTMEMİŞ OLSAYDI 43 MPBS KADAR OLAN HIZ 400 MBİT BİR HIZA ÇIKACAĞINI TAHMİN EDİYORUM İŞTE BU YÜZDEN PAKETLER BİTİNCE 1 KPBS İNECEK.

TELEFONDAKİ HIZ TESTLERİM

2 BİLGİSAYAR BAĞLI OLDUĞU SIRADA PCLERDEN ALINMIŞ HIZ TESTLERİ TTNETTEN HIZLI :)

Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!! Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!! Sınırsız internet paketleri kaldırıldı!!!

Ben eylul sonu 2016 ya kadar s3 neo telefonumda 25 tl ye 1 gb sonrasi 96 kpps olani kullaniyordum. Öğrenciyim gittiğim yerde wifi oldugu icin paketi yenilemedim. Şimdi oradan ayrildim. Paketi yeniden aiyim diye 25 tl yukledim bakiye 29 tl oldu bekledim bekledim yeni paket gelmedi. Biraz araştırdım iptal edilmiş

Buraya baktimda 35 tl muhabbetleri ediliyor bu paket 35 tlyemi çıktı. Yeni abone değilim pakete sadece askıya almıştım. Şuan telefonda sim kartta 4.5g uyumlu kontrol ettim

• sinan6607 S kullanıcısına yanıt
    Paketi n yenilenmedigi için iptal etmiştir turkcell
  • Şuan devam eden bir paket var vınnda kullanıyorum iki aydır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danqer23 -- 19 Ocak 2017; 14:2:8 >
  • Danqer23 kullanıcısına yanıt
    nasıl bir paket
  • kotası olmayan bir paket

• marttan sonra 128kb olacak bakalım
  • Verdikleri akk sonrası hız bir işe yaramıyor zaten. Sınırsız internet vermeselerde olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.