Şimdi Ara

Sınırsız mobil internet arıyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
33.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu vodafone un 11 tl ye günlük sınırsız interneti de kapanmış sanırım

17 Subat tarihine kadar internet asim fiyatlandirilmaniz iyilestirilecektir. Internet haklariniz bittiginde her 250 MB 5 TL olarak ucretlenir ve 7 gun gecerlidir. Internet kullanimi yapmadiginizda bakiyenizden TL dusmez. Yeterli bakiyeniz olmadiginda standart asim ucreti uygulanir. B003.

Artık mobilde ulsşılabilir sınırsız internet kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. X kullanıcısına yanıt
    Evet kapanmış hocam malesef

• sınırsız 2gb (128kbps) 250dk 1000sms ilk 6 ay 32tl sonra 35tl'ye gelmekte linkleri paylaşıyorum ihtiyacı olan değerlendirebilir. Biraz pahalı. Pttcell'den sonra pek alternatif kalmadı ama.

seç bağlan sınırsız paket

bu paketi alabilmek için en uygun tarife

bireysel.turktelekom.com.tr
    Muhteşem 15'lik Tarife > Fenercell > Taraftarlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/taraftarlar/fenercell/sayfalar/muhtesem-15lik-tarife.aspx

• SoftRock kullanıcısına yanıt
    ya fenerli değilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: experince

ya fenerli değilsek

diğer taraftar hatları içinde aynı tarife olmakta galiba. Hattın ismi farketmez selfy üyesi olup istediğiniz ismi verebilirsiniz psikolojik olarak rahat ettirecekse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftRock -- 17 Şubat 2017; 20:58:55 >
  • Faturasız olsa keşke

• Yok dimi arkadaşlar sınırsız. 1 Mart ayında sınırsız olacak ama nasıl olacak 1 kbps ye falan inmesinde.
  • Sayın Turkcell yetkili si mobil internet kotaları artık yetmiyor lütfen mart ayında sınırsız internet paketleri gelsin ve paket ücretleri vereceğini z hıza göre olsun mesela +5 TL ye sınırsız laştirma özelliği gibi örnek 5 TL ye 96 kbps, 10 TL ye 128 kbps, 20 TL ye 256 kbps , 40 TL ye 512 kbps hızında internet paketleri verebilir siniz

• ulan operatörler ne çakallar ya, btk hızı artırın deyince hepsi akn akk olan paketleri kullanıma kapadılar.Bence halkın baskısıyla olabilecek bi şey ama bu pezolar kim bilir arka planda devlet kurumlarıyla ne anlaşmalar döndürmüşlerdir.

selam bu 15tlık+sınırsız interneti faturasız yapma imkanı var mı?
  • quote:

selam bu 15tlık+sınırsız interneti faturasız yapma imkanı var mı?

Malesef hocam.

Peki ayda 35tl ödüyorum diyelim bu tarifeye ilerde kafalarına göre arttırırlar mı? Böyle 1-2 sene tahahüt mü veriliyor

• İçinde sınırsız internet olan faturalı olan Turkcell tarifesi var mı?

Babamın engellilik durumu da var bu arada böyle bir tarifede olabilir

• quote:

Peki ayda 35tl ödüyorum diyelim bu tarifeye ilerde kafalarına göre arttırırlar mı? Böyle 1-2 sene tahahüt mü veriliyor

taahhüt 12 ay olur hocam. Habire tarife şartlarını değiştirmek vodafone'un işi tt'de pek değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftRock -- 8 Mart 2017; 18:57:53 >
  • Yav kardesim yeni duzenlemede 1 marttan sonra mobil internet min. 128 kbit olmak kosulu ile sinirsiz olacak denmiyor mu? Niye yapilmiyor? Kime sorsam fikri yok. Kimsenin bir bildigi yok mu yav?

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

quote:

Orijinalden alıntı: Efsane6842

Aynen katılıyorum milleti soyuyor lar isteseler mobil AKK hızı 1 mbps bile yaparlar

Hele mobilde birak 1mbps i direk akk yi kaldirabilirler cunku emin olun altyapi buna musait. Ama 20gblik paketleri 100 tlye satmak varken neden kaldirsinlar

Amerika'da 60 dolara sınırsız(22 GB'den sonra 3G'ye düşüyor) tarifeler var, bizde 2 GB kotalı tarifeler... Vodafone yüksek kotalı tarife getirse aslında çok iyi olur, piyasadaki açığı kapatır ama neden yapmıyorlar anlamıyorum Turkcell ve Türk Telekom'dan bir umudum yok zaten Turkcell yapmasın daha iyi.
  • Teyaro T kullanıcısına yanıt
    Sınırsız paket yapma zorunluluğu yok. Sınırsız paketlerin hızı düştükten sonra en az 128 kbps olabilecek. Yasa sadece bunu sağlıyor.

ABD'de T-Mobile 2 tane her şey sınırsız hattı 100 USDye veriyor üstüne de 2 tane iPhone 7 ya da Galaxy S7 hediye ediyor,bizim uğraştığımıza bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: aygunn

quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Pttcellde var 17 ve 14liralik

Hız düşünce youtubedan 480p kalitede video izleyebilir miyim?

Biz daha evdeki net ile 480p yi zor izliyoruz, 128kb ile neyin 480psini izliyorsun hocam yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: aygunn

quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Pttcellde var 17 ve 14liralik

Hız düşünce youtubedan 480p kalitede video izleyebilir miyim?

Biz daha evdeki net ile 480p yi zor izliyoruz, 128kb ile neyin 480psini izliyorsun hocam yav

benim de evimde internet vardı 24 mbps ile 1080 izleniyordu.akk bitince 3 mbps e düşüyordu yine de 720p takilmadan izleniyordu. bu arada aygunn benim banlı hesabım konu sahibi benim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• up!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.