Şimdi Ara

Sınırsız sosyal medya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum yere internet bağlatamadim mobil wifi kullanıyorum. YouTube da çok internetim gidiyor şu an Vodafone'da video pass kullanıyorum sınırsız YouTube kullanmak için . Diğer operatörlerde böyle bir YouTube sınırsız paketi var mı ya da tüm sosyal medya sınırsız olarak kullanabileceğim.
    Bildiklerim türk telekomda 109 tlye sınırsız sosyal medya var ama biraz pahalı geldi. Başka alternatif var mi bildiğiniz. Teşekkürler

• Güncel
  • Turkcell Platinum var, Platinum Black 85 paketine de bak dilersen

Sınırsız değil ancak bol GB var, hediyeler var, hepsi yetecektir diye umuyorum. Alternatif gibi düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 17 Aralık 2020; 14:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz pahalı derken ne kadar olmasını bekliyorsunuz?

Komple sosyal medya (youtube, instagram, facebook ve twitter, whatsapp) sınırsız, tivibu sınırsız, 40GB kota ve ayrıca ilk aya özel ek 30GB veriyor.

Hemen hemen aynı tarife Vodafone'da 129 lira. Turkcell'de şimdilik bu tarz bir tarife yok, olursada 200 liradan aşşağı olmaz.

TT'da video pass tarzı sınırsız paket yok. Ya Prime 40GB alıp sınırsızlı kullanırsın ya da normal bir tarife seçip yanına ek paket gibi 10GB 14 liraya Youtube paketi var onu alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Aralık 2020; 15:26:1 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Tamam da bu sinir niye
  • Teşekkürler
  • Faıthful kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.