Şimdi Ara

SINNERCLOWN [ HUNTING SIMULATOR] TRANSLATE TÜRKÇE YAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SINNERCLOWN [ HUNTING SIMULATOR] TRANSLATE TÜRKÇE YAMA SINNERCLOWN [ HUNTING SIMULATOR] TRANSLATE TÜRKÇE YAMA SINNERCLOWN [ HUNTING SIMULATOR] TRANSLATE TÜRKÇE YAMA SINNERCLOWN [ HUNTING SIMULATOR] TRANSLATE TÜRKÇE YAMA

Evet arkadaşlar buradaki translate yama konusunda dediğim gibi 10 translate yamadan ikincisini yayınlıyorum.Forumda bir ilk avcılık oyunu.
    NOT:TRANSLATE YAMALARIN DONANIM HABER DIŞINDA NORMAL YAMA GİBİ YAYINLANMASI veya ÜCRET TALEP EDİLMEMESİ HUSUSUNDA DİKKAT EDİLMESİNİ TALEP EDİYORUM.

Çeviri:GOOGLE TRANSLATE
    Düzenleme:SINNERCLOWN
    Test:SINNERCLOWN
    Paketleme:SINNERCLOWN

KURULUM:OYUNU KURDUĞUNUZ YERDE PAK KLASÖRÜNE ATMANIZ YETERLİ.
    LİNK:
    s4.dosya.tc
    Hunter-WindowsNoEditor_P.pak dosyas�n� indir - download
    https://s4.dosya.tc/server11/imqu18/Hunter-WindowsNoEditor_P.pak.html

• Eline sağlık bilader
  • Rica ederim.Bu bölümü iyice gömdüler artık kimsenin yama çıktığından haberi olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal sana kardeşim. Yanlız yamalar düzenlenince (resimlerden gördüğüm kadarı ile) hiçde translate gibi durmuyormuş bunu da öğrenmiş olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Helal sana kardeşim. Yanlız yamalar düzenlenince (resimlerden gördüğüm kadarı ile) hiçde translate gibi durmuyormuş bunu da öğrenmiş olduk.
    Yani sadece biraz mastarlı bir dil translate o işi de kivirsa hiç kimse yıllarca yama beklemiyecek .Bir oyunu oyna bakalım ondan sonra karar ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Yani sadece biraz mastarlı bir dil translate o işi de kivirsa hiç kimse yıllarca yama beklemiyecek .Bir oyunu oyna bakalım ondan sonra karar ver.

Alıntıları Göster
    Ben avcılık pyunlarını sevmiyorum. Şansımı diğerlerinde deneyeceğim.

• Yanlız bir şey dikkatimi çekti bu translate konuları ne popülerde nede tr yama bölümünde gözükmüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yanlız bir şey dikkatimi çekti bu translate konuları ne popülerde nede tr yama bölümünde gözükmüyor.
    Kardeşim onu diyorum gömdüler bu konuyu buraya yama yayınlasada bakmazsa kimsenin haberi olmayacak.Millet kendini boşa yırttı.Benim de şevkim kaçıyor.
  • quote:

Kardeşim onu diyorum gömdüler bu konuyu buraya yama yayınlasada bakmazsa kimsenin haberi olmayacak.Millet kendini boşa yırttı.Benim de şevkim kaçıyor.

Alıntıları Göster
    Vallaha bilmiyorum kardeşim de gören olur illaki ya. Sonuçta çoğu insan google da aratıyor yamaları. Ama ana sayfada görünmemesi garip olmuş.

• quote:

Vallaha bilmiyorum kardeşim de gören olur illaki ya. Sonuçta çoğu insan google da aratıyor yamaları. Ama ana sayfada görünmemesi garip olmuş.

Alıntıları Göster
    Neyse zaten millet girip bir iki teşekkür yorum bile yapmıyor.Boşuna uğraşıyoruz.Sana ancestors legancy atim mi oynarmısın?
  • quote:

Neyse zaten millet girip bir iki teşekkür yorum bile yapmıyor.Boşuna uğraşıyoruz.Sana ancestors legancy atim mi oynarmısın?

Alıntıları Göster
    Yok başkan sağ ol. Sen bana dawn of fear ı at.

• quote:

Yok başkan sağ ol. Sen bana dawn of fear ı at.

Alıntıları Göster
    Tamam inşallah haftasonu testini bitirecem.Atarım
  • quote:

Tamam inşallah haftasonu testini bitirecem.Atarım

Alıntıları Göster
    Eyvallah kardeşim.

• Bölümü iyi gizlemişler he.
  • Teşekkürler :) isteğe göre de yapabilir misin?(Aslında baya eski oyun varda hikayeli yazmak istediğim) Zahmet olmazsa şuna da bir el atar mısın? Divinity_II_Developers_Cut (veya serisi
  • İstek ile yapmıyorum ama vakit bulursam bakacağım.
  • @sinnerclown başkan rage 2'yi de bir göz atma imkanın var mı ?
  • Emeğinize sağlık hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH'de güzel gelişmeler de oluyormuş ama tesadüfen görmesem bu bölümden haberim olmayacaktı. Neden düzgünce duyurulmadı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR'NeverTime

@sinnerclown başkan rage 2'yi de bir göz atma imkanın var mı ?
    Oyunun çalışan bir toolu yok bildiğim kadarıyla.O yüzden şimdilik zor dostum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.