Şimdi Ara

Sinüzit Tedavisi ve Burun Açma Yöntemleri(Bildikleriniz?) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
28
Favori
306.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Talıman

quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Yan etkisi olamaz çünkü doğaldır bu ürünler. 30 yıldır 350 milyonu aşkın kullanıcısı var 137 ülkede. Ben de 58 kilomdan kurtuldum bu ürünlerin kilo verme programlarıyla sağlıklı beslenerek.

www.foreverliving.com
    www.flptr.com
    http://barbadensismiller.blogspot.com

Konumuz Sinüzit, sen ise zayıflama ilaçlarını tanıtıyorsun. Şu anda burnum tıkalı çok sinirliyim ve her gün başım ağrıyor bir de üstüne grip eklendi, 2-3 aydır daha da çok her gün tıkalı burun, bunun çözümünü bekliyoruz.

Arkadaşım birincisi bunlar ilaç değil, ikincisi bunlar zayıflatmaz. ilk cümlen tamamen falsodan ibaret.

sokakta yediğin sebze meyvelerin özünün özüdür! Yaban mersini ve çeşitli meyvelerin özleri vardır içinde. Sen neden sinüzit oluyorsun o niye kanser oluyor şu niye damar tıkanıklığı yaşıyor? Çevrede yediklerinizin kalitesizliği, fast food ve kimyasal maddeler yüzünden. Sen vücuduna doğru yakıtı vermezsen sinüzitte olursun ileride kanserde olursun.

Sonra loto çıkmış gibi "vay anasını kanser olduk bizde" diye dolaşırsın ortada. Senin için demiyorum genel konuşuyorum.

Cevabını yazdım. konunuz sinüzitse sinüziti yoketmek için %100 destekleyici bir ürün olan Aloe Berry Nectar'ı önerdim. Nereden alacağınız önemli değil ama biz sağlıklı yaşam merkezi olarak temin ediyoruz.. ilaç değildir eczanede bulamazsın. markette bulacağın türden ele ayağa düşmüş dandik bir şey de değildir. çok değerli bir üründür ve sadece forever living products distribütörleri tarafından temin edebilirsin. ha temin etmek yeter mi? yetmez. uygun program ile onu nasıl kullanacağını detaylı olarak sana açıklayacak olan bir danışman, sonucunu hızlandıracaktır. Kullandıktan sonra gel gör beni ne kadar işe yaradığını söyle de diğerlerine de yardımınız dokunsun biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Aralık 2008; 22:30:19 >

• quote:

Arkadaşım birincisi bunlar ilaç değil, ikincisi bunlar zayıflatmaz. ilk cümlen tamamen falsodan ibaret.

sokakta yediğin sebze meyvelerin özünün özüdür! Yaban mersini ve çeşitli meyvelerin özleri vardır içinde. Sen neden sinüzit oluyorsun o niye kanser oluyor şu niye damar tıkanıklığı yaşıyor? Çevrede yediklerinizin kalitesizliği, fast food ve kimyasal maddeler yüzünden. Sen vücuduna doğru yakıtı vermezsen sinüzitte olursun ileride kanserde olursun.

Sonra loto çıkmış gibi "vay anasını kanser olduk bizde" diye dolaşırsın ortada. Senin için demiyorum genel konuşuyorum.

Cevabını yazdım. konunuz sinüzitse sinüziti yoketmek için %100 destekleyici bir ürün olan Aloe Berry Nectar'ı önerdim. Nereden alacağınız önemli değil ama biz sağlıklı yaşam merkezi olarak temin ediyoruz.. ilaç değildir eczanede bulamazsın. markette bulacağın türden ele ayağa düşmüş dandik bir şey de değildir. çok değerli bir üründür ve sadece forever living products distribütörleri tarafından temin edebilirsin. ha temin etmek yeter mi? yetmez. uygun program ile onu nasıl kullanacağını detaylı olarak sana açıklayacak olan bir danışman, sonucunu hızlandıracaktır. Kullandıktan sonra gel gör beni ne kadar işe yaradığını söyle de diğerlerine de yardımınız dokunsun biraz.

Ne işe yarıyor bunlar tam olarak anlatırmısın? Kaç para?

• quote:

quote:

Ne işe yarıyor bunlar tam olarak anlatırmısın? Kaç para?

Bunlar doğal besin maddeleri. Vücudumuzun alamadığı vitamin mineral lif protein aminoasit flavanoidleri takviye ediyor vücudumuza. ve fazla aldığımız toksinleri atmada yardımcı oluyor. sahip olduğumuz her hastalık, o bölgemizdeki besin, vitaminler mineraller aminoasitlerin yeterli miktarda bulunmadığı sebebiyle ortaya çıkıyor. biz bunları takviye ettiğimizde doğal olarak vücudun bağışıklık sistemi güçleniyor. bağışıklık sistemi güçlü vücut demek, hastalığın içeriye girememesi demektir aynı zamanda. çok güçlü bir kale olarak düşünün.

ve şu an dışarıda yiyeceğimiz hiçbir yiyecekle, yeteri miktar besin maddelerini vücudumuza almamız için artık mide kapasitemiz yeterli değil. bunu dünya sağlık örgütü söylüyor. artık 10 yıl önceki muzdaki b6 vitaminini almamız için, günümüzde 19 tane muz yemeliyiz. bu bir örnek sadece. çünkü artık nadas diye bir şey kalmadı. tarım ilaçları, nakliye, hormonlar, kirli hava, verimsiz toprak gibi etkenler yüzünden artık yediğimiz hiçbir sebze meyve eskisi kadar kaliteli değil.

ve bu yüzden hastalıklar fazlalaşıyor farkettiyseniz. artık şeker, kalp, tansiyon sanki günlük muhabbetlermiş gibi yerleşti hayatımıza.

işte bu hastalıkları, sağlıklı beslenerek gideriyoruz. bunu da yapmamızın tek yolu, yine dünya sağlık örgütününün söylediğine göre: gıda takviyeleri.

Aloe Berry Nectar'da bu gıda takviyelerinden sadece birisidir. Ve yukarıda bahsettiğim hastalıklara, o hastalıkların çıkma nedeni olan vitaminlerin eksikliğini tamamlayarak en doğal yoldan o hastalıklara karşı mücadale eder yeterli vitamin mineral ve içerisindeki özel meyvelerin özleri sayesinde.

kaçımız mangosteen meyvesi yiyebiliyoruz? frenk üzümü? ginkgo? c vitaminli yulaf kepeği?

bunların hespini sağlıyor bu gıda takviyeleri.

tercih meselesi. ya aynı hastalığınızdan kimyasal yoldan ilaç kullanarak, onu bunu sürerek kurtulmaya çalışırsınız umutsuzca, (onlarca yan etki size geri döner üstüne üstlük) ya da dünyada 30 yıldır 137 ülkede 350 milyon insanın artık hayatına kattığı, bütün ülke bakanlıklarınca onaylanmış ve doğal olduğu bilinen, amerikada, avrupada artık trend halina gelmiş gıda takviyeleriyle, doğal yoldan beslenerek ve sağlık kalitenizi yükselterek o hastalıklara karşı vücudunuzun savaşmasını sağlarsınız. tercih sizin. ben tercihimi 2 yıl önce yaptım. şu an ailemde ve çevremde hiçkimsenin sağlık problemi yok. ve ben ekstra 58 kilomdan kurtularak 144.5 kilodan 87 ye indim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Aralık 2008; 23:59:04 >

• Açıklama için teşekkürler, Kullandığın Aloe Berry Nectar 1 ayda kaç para tutar?

Düzenleme : Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 5 Aralık 2008; 0:11:33 >
  • 47,6 YTL dir. 1 litredir. içeriği çok güçlü olduğundan yarım çay bardağı kadar bir miktarı 1 litre su ile karıştırıp meyve suyu yapabilirsiniz bunu. veya yarım çay bardağını sek olarak içebilirsiniz.

Herhangi bir problemi olmayan insanlar günde 2 öğün bu besini yemeklerden yarım saat önce takviye etmesini öneriyoruz ki bir daha hayatı boyunca böyle bir sorunla karşılaşmasın, çünkü sağlıklı beslenen bir insan, takdir edersiniz ki hastalığa yakalanamaz.

Bir problemi olan insanlara da günde 3 öğün, yemeklerden yarım saat önce takviye etmesini öneriyoruz. 2 ile 6 ay arasında bu problemi olan insanların, tamamen bu problemlerinden kurtulduğu görülüyor. Net sonuçtur bu. Fakat biz İzmir Sağlıklı Yaşam Merkezi olarak, 2 ile 6 ay bir yana dursun, sinüziti olan bir arkadaşımızın, ürüne başladıktan 1 hafta sonra merkeze salya sümük elinde mendille "bu neymiş böyle ya" şeklinde hayretler içinde geldiğini gördük bizzat net olarak söylüyorum bunu. Hani izmir'deyseniz bizzat yüzyüze bile görüştürürüz sizi o kişiyle. Tabii dünyada milyonlarca sonuç var böyle. Merkezimizde de yüzlerce sonuç var.

Tabii şunu da belirteyim bünyeden bünyeye değişir buı sonuçların süresi ama düzenli kullanıldığı takdirde 1 hafta içerisinde sonuç ve gelişme görmemeniz imkansızdır.

Eğer fiziksel bir sorununuz yoksa. Hakikaten sinüzit olduğundan eminseniz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Aralık 2008; 0:24:00 >

• Bende de sinüzit var ama sizinkileri okuyunca benimki acaba sinüzit mi şüphelendim.Neredeyse 5-6 yıldır var bende.Yaz kış farketmiyor nezaman kafamı eğsem, mesela ayakkabı bağlamak gibi hemen başlıyor akmaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: creater_6

burnumdan zar zor nefe alıyorum geniz eti olup olmadıgını anlamamın tek yolu doktora basvurmak mıdır ?

kesinlikle... eğer gelişme çağındaysanız nefes yetmezliği kalp ve gelişim sorunlarına ilerki yaşlarda sorun acıyormuş.
    bence mutlaka gözükün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp

İladin'i denediniz mi? Her ne kadar belli bir süreden sonra zararlı etkisi olsada burnu açıyor, biraz önce sıktım hemen burnumu açtı, yaklaşık olarak 5-6 saat gidiyor.

iliadin petrol boru hattı gibi açıyor şerefsizim..hiç nefes alamayan burunu tamamen açıyor...1dk sürüyor tamamen açması..

ancak kullanıldığında 4 5 günden fazla kullanmayın..çok zararlıymış

• Ben de biberiye yağı kullanıyorum ama bu geçirmek için değil akıtmak için işe yarıyo... tabi işe yarayıp yaramaması akut yada kronik olmasına gömre değişir... yukarda lazycat arkadaşımızın başağrısı old.na göre akutdu ve bu yüzden geçti heralde... ama kronik yani ağrısız sinüzit için biberiye yağı geçici etki yapar ama geçirmez... ama en azından zor durumlarda akıtıyo..
  • quote:

47,6 YTL dir. 1 litredir. içeriği çok güçlü olduğundan yarım çay bardağı kadar bir miktarı 1 litre su ile karıştırıp meyve suyu yapabilirsiniz bunu. veya yarım çay bardağını sek olarak içebilirsiniz.

Herhangi bir problemi olmayan insanlar günde 2 öğün bu besini yemeklerden yarım saat önce takviye etmesini öneriyoruz ki bir daha hayatı boyunca böyle bir sorunla karşılaşmasın, çünkü sağlıklı beslenen bir insan, takdir edersiniz ki hastalığa yakalanamaz.

Bir problemi olan insanlara da günde 3 öğün, yemeklerden yarım saat önce takviye etmesini öneriyoruz. 2 ile 6 ay arasında bu problemi olan insanların, tamamen bu problemlerinden kurtulduğu görülüyor. Net sonuçtur bu. Fakat biz İzmir Sağlıklı Yaşam Merkezi olarak, 2 ile 6 ay bir yana dursun, sinüziti olan bir arkadaşımızın, ürüne başladıktan 1 hafta sonra merkeze salya sümük elinde mendille "bu neymiş böyle ya" şeklinde hayretler içinde geldiğini gördük bizzat net olarak söylüyorum bunu. Hani izmir'deyseniz bizzat yüzyüze bile görüştürürüz sizi o kişiyle. Tabii dünyada milyonlarca sonuç var böyle. Merkezimizde de yüzlerce sonuç var.

Tabii şunu da belirteyim bünyeden bünyeye değişir buı sonuçların süresi ama düzenli kullanıldığı takdirde 1 hafta içerisinde sonuç ve gelişme görmemeniz imkansızdır.

10 senedir sinüzitim. Gitmediğim doktor kalmadı, hepsi mal, yok burun deliği eğriymiş onu bana diyor. Tedavi nedir diyorum onu bilmiyor mal ya. başka doktor ise bana burun spreyi verdi. hergün kullana kullana beter oldu burnum. Yaş 40. Yer İstanbul. Dediğin
    gibi Aloe Vera başka ne işe yarıyor? Yorgunluk, şişmanlık? Çok soru soruyorum galiba kısa keseyim...

• Geçmiş olsun. Burnum tıkandığı zaman acı yada sıcak şeyler yerim iyi gelir açar burnumu; ama kalıcı olarak ne önerebilirim bilmiyorum. Yanında karabiber bulundur burnuna çek.
  • quote:

quote:

47,6 YTL dir. 1 litredir. içeriği çok güçlü olduğundan yarım çay bardağı kadar bir miktarı 1 litre su ile karıştırıp meyve suyu yapabilirsiniz bunu. veya yarım çay bardağını sek olarak içebilirsiniz.

10 senedir sinüzitim. Gitmediğim doktor kalmadı, hepsi mal, yok burun deliği eğriymiş onu bana diyor. Tedavi nedir diyorum onu bilmiyor mal ya. başka doktor ise bana burun spreyi verdi. hergün kullana kullana beter oldu burnum. Yaş 40. Yer İstanbul. Dediğin
    gibi Aloe Vera başka ne işe yarıyor? Yorgunluk, şişmanlık? Çok soru soruyorum galiba kısa keseyim...

Aloe Vera doğal enerji verir. İçinde ilaçlarda bulunan etken maddeler vardır. Fakat hepsi doğaldır, maalesef ilaçların onlarca yanetkisi var. Aloe Vera doğal olduğu için bağışıklık sistemini çok kısa sürede güçlendirir. Yorgunluk, halsizlik gibi problemleriniz bu besin takviyesiyle beslendikten en geç 1 hafta sonra kalmaz. Hasta olmayı da unutursunuz zaten. Dediğim gibi biz 2 senedir doktor yüzü görmüyoruz "en ufak" rahatsızlığımız yok. bunlardan önce vardı ama.

Şişmanlık: 58 kilo verdim. 144.5 kiloydum. şu an 87 kiloyum.

http://barbadensismiller.blogspot.com adresinden bilgi sahibi de olabilirsiniz. Resimlerimi görebilirsiniz. Profesör Doktor Okan Yıllar'ın ürünler hakkındaki eğitimini de izleyebilirsiniz.

Sinüzitiniz ile ilgili de.. dediğim gibi Aloe Berry Nectar sinüzit, karaciğer problemleri, mantar, sedef (bakın mantar ve sedefin çözümü yoktur tıpta), vitiligo, egzama, varis, astım, bronşit, her türlü cilt problemi, sivilceler, akneler vs. gibi problemlere çok iyi etki eden (net sonuç bunlar) doğal besin maddeleri içeriyor. Meyve suyu tadındadır. Elma suyu, frenk üzümü, yaban mersini gibi meyvelerin özünün özü vardır. Anlatabildim sanırım tamamen doğal dışarıda bulamadığımız (bulsakta içerisinde ne kadar vitamin mineral olduğunu bilmediğimiz, ve zaten içi boş olduğu ortada olan) sebze meyvelerin içerikleri vardır sadece. Ama bunların besin maddelerinin tavan yapmış halidir bu besin takviyeleri.

Kilo kontrol programlarıyla da aç kalmadan ve vücudumuza alması gereken besinleri vererek sağlıklı şekilde kilo veriyoruz. Ben 58 kilo verdim ve sağlıklı yaşam merkezimizde de yüzlerce kilo sonucu olan arkadaşlarımız var.

Yakında çok yaygınlaşacak zaten gıda takviyeleri ülkemizde. Avrupa ve amerikada şu an trend halindedir. Wellness clublarda insanlar kafe gibi oturur shake içerler. Fakat ülkemiz çok geri bir ülke olduğundan maalesef ilaç gibi görenler var bu ürünleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Aralık 2008; 22:55:10 >

• aloe vera bilmem neye hiç takılmayın neymiş yanetkisizmiş çünkü dogalmış pehh adamı deli eder bunlar millet paranın köpeği olsun adamın anasını bile babasına satarlar
  • Nooluyor yav, Kavga etmeyin.
  • Bende Alerjik Sinüzik var hava değişikliklerinden mevsim geçişlerinden burnum tıkanıyor .Doktor tuzlu su yap devamlı burnuna çek diyordu 2 gün çektim 3. gün apaçık burun. Burundan nefes alamamak çok kötü bilirim o hissi
  • quote:

Bende Alerjik Sinüzik var hava değişikliklerinden mevsim geçişlerinden burnum tıkanıyor .Doktor tuzlu su yap devamlı burnuna çek diyordu 2 gün çektim 3. gün apaçık burun. Burundan nefes alamamak çok kötü bilirim o hissi

en kötüsüde bu bizimkisi dostum hiç geçmiyor bende de alerjin sinüzit geçmiyor kendime iyi bile baksam.

alerjik sinüziti olanlara fix nasonex sprey verir doktorlar ama buda burnu rezil kurutur birde burun tıkalıysa hiç işe yaramaz

bu sebeple size biraz pahalı ama etkili bir sprey daha öneriyim. baya uzun gidiyo 100 lük alırsanız 24 ytl. aslında bildigimiz deniz suyu ama spreyi falan oldugu için direk burnu dolaşıyor yumuşatıyor. nasonexçiler nasonex kullanmadan önce bununla temizlerse baya rahat ederler.

• quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Bende Alerjik Sinüzik var hava değişikliklerinden mevsim geçişlerinden burnum tıkanıyor .Doktor tuzlu su yap devamlı burnuna çek diyordu 2 gün çektim 3. gün apaçık burun. Burundan nefes alamamak çok kötü bilirim o hissi

en kötüsüde bu bizimkisi dostum hiç geçmiyor bende de alerjin sinüzit geçmiyor kendime iyi bile baksam.

alerjik sinüziti olanlara fix nasonex sprey verir doktorlar ama buda burnu rezil kurutur birde burun tıkalıysa hiç işe yaramaz

bu sebeple size biraz pahalı ama etkili bir sprey daha öneriyim. baya uzun gidiyo 100 lük alırsanız 24 ytl. aslında bildigimiz deniz suyu ama spreyi falan oldugu için direk burnu dolaşıyor yumuşatıyor. nasonexçiler nasonex kullanmadan önce bununla temizlerse baya rahat ederler.

Hiç bir yan etkisi yok mu?

• quote:

quote:

Bana da işte adam tuzlu su çek dedi burnuna deniz suyu da tuzlu aynı hesaba geliyor heralde

• he bu arada kilo verdirici ürünlere dikkat edin mesela dnp denilen bir maddeyi örnek vereyim. eger düşük dozda kullanırsanız aç kalmadan terlemeden kaslarınızı yakmadan kg verirsiniz. sadece yağları verirsiniz. ama dozu biraz kaçırırsanız önce kör olursunuz sonra da ölürsünüz.
    tarihin en eski kg verdiricilerindendir ilk ağlarda sporcular kullanırmış yağ yakmak için

şu anda satışı yasak ama internette denk gelebiliyor. bu yuzden kilo problemi olanlar önce endokrinolog a görünsünler. uygun tedaviyle sağlıklı bir şekilde zayıflasınlar
  • quote:

quote:

quote:

Hiç bir yan etkisi yok mu?

sterimarın yan etkisi cebine 24 ytl. bildigin su sadece temizlenmiş.eger hijyenik deniz suyunu yapabiliyorsan oda olabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.