Şimdi Ara

Sinyal İşlemciler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam ben bu konularda yeniyim. Amacım aracımda gercekten kaliteli müzik dinlemek. Aracımda önlerde Focal Polyglass 165v3E arkalarda ise Focal Access 130 A1 var. Anfi olarak Audison SRX5, subwoofer olarakta JL Audio 12w1v2 kullanıyorum. Ana ünite olarak ise aracımın teybini kullanıyorum aracım bmw. yeni arac oldugu için değiştirme gibi bir düşüncem yok. Fakat bundan daha iyide bir ses almak istiyorum:) Bu yüzdende forumlarda bazı arkadasların kullandıgı sinyal işlemciler ve eqlar varmıs. arkadaşın bahsettiği Cadance CEQ650 dikkatimi çekti. Sonrada UCS Pro yu duydum. Fakat sanırım cok Pro bişey o:) Önerebileceğiniz başka ürünler var mı?

Lütfen ne yapmam gerektiğini neler almam gerektiğini yada konusunda bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim... Bu forumda olmasa hiçbişey öğrenemiyeceğiz:) herkese simdiden tesekkurler..

•  Sinyal İşlemciler Yardım

LINE OAUT KULLANAMADIĞIN İÇİN KALİTEN BİRAZ DÜŞECEK TABİKİ
    HERHANGİ BİR ORJİNAL TEYİP ÇIKIŞLARINI ÇEVİRİCİYLE KULLANARAK BAĞLAMAK KALİTEDE VE TEYP AMFİ KATINDAKİ KAYIPLARDAN VE DİSTORSİYONDAN MUTLAKA ETKİLENECEKTİR

BMW OTOMOBİLLERİNİN SES SİSTEMLERİNİN BİRAZ DA SERT BİR TON YAPISI VARDIR BU DA SİSTEME DİREKT OLARAK ETKİ EDİYOR.

YAPILABİLECEK NELER VAR DERSEN AUDİSON UN YÜKSEK KALİTELİ ÇEVİRİCİLERİNİ KULLANABİLİRSİN Kİ O SİSTEMİ KURDUĞUNA GÖRE BUNLARI YAPMIŞ OLMAN LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKİ HER ÇEVİRİCİ İÇERİSİNDE ÖZEL DEVRELİ ÇEVİRİCİLER KULLANMIYOR, SADECE DİRENÇLE BİLE DÜŞÜREN VAR.

BİRDE BİRAZ PAHALI OLABİLİR AMA YİNE AUDİSON UN LRx-6.9 AMPLİSİNİ DİREKT OLARAK KULLANABİLİRSİN ÇÜNKİ DİREK Hİ-İNPUT BAĞLANTI GİRİŞLERİ VAR VE DE Hİ-OUTPUTLARI YÜKSEK DOĞRULUKTA ÇEVİREBİLİYOR ARTI OLARAK HEM ÖN KOMPONENTLERİN VE SİSTEMİNİN GÜÇ VE KALİTESİNİ YAKLAŞI İKİ KATINA ÇIKARMIŞ OLACAKSIN...

BİR SİSTEM YAPARKEN EN ÖNEMLİ OLAN ŞEY SESİN DOĞRUSALLIĞINI KAYBETMEDEN KOMPONENTLERİN YERLERİNİ SEÇMEKLE BAŞLAR.

ORJİNAL CD KAYITLARI ZATEN SESİN EN DOĞRU BİÇİMDE DİNLENMESİ İÇİN YAPILMIŞTIR YANİ ARAYA KOYULACAK VE FREKANSLARLA OYNAYACAK HERHANGİ BİR ALET BU DOĞRUSALLIĞI BOZMAYA YARDIMCI OLACAKTIR...

PROFESYÖNEL OLARAK KULLANILAN SES İŞLEMCİLERİ EN BAŞTA DEDİĞİM GİBİ KOMPONENTLERİN VE KURULAN SİSTEMİNİN EN İYİ OPTİMUM YERLERİ, LİTRELERİ, REZONANS GİDERME VE İZOLASYON İŞLEMLERİ YAPILDIKTAN SONRA EKSİK OLAN FREKANSLARI VE KAYIPLARI OPTİMUM DOĞAL DÜZ FLAT BİR SEVİYEYE GETİRMEK İÇİN KULLANILIRLAR.

KOLAY GELSİN..

http://www.mobileaudiocontrol.com/product.asp?Product_Id=231512&d_Id=5247&l1=5247&l2=#

Sinyal İşlemciler Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD_EffeCT -- 30 Temmuz 2007; 11:12:37 >

• öncelikle ilginiz ve yardımınız için cok tesekkür ederim. yazdıklarınızı buyuk dıkkatle ve keyif alarak okudum. size sormak istediğim konu gercekten lafına guvenebılecegım rahatlıkla fıkır alabılecegım ve bahsettıgım urunlerı uygulamada en yuksek kalıte alabılecegım sekılde uygulayan yer neresidir? modada sound station, fulyada yılmaz elektronik gibi bazı yerler duydum... sizin önerebileceginiz her hangi bir yer var mı acaba?

ilginiz için tekrar tesekurler...
  • yazdığın firmalar da iyi firmalardır ayrıca göztepede Akustik ve fulyada Music-Box var onlarada bir sor fiyat ve fikir araştır bakalım neler diyecekler ve neler yapılabilir fiyat ve performans açısından karar senin yinede ama araştır ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.