Şimdi Ara

Sion Jungle Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç maç denedim. Klasik Ad rün ile girdim. Pala ve iki pot ile tüm ormanı base atmadan dönebildim.

Ulti olmadan baskınları pek iyi değil. Fakat ulti varsa ve rakip ittirmişse koridoru genelde baskınlar başarılı oluyor.

Build olarak full tank gittim. Ofansif bir eşya öneriniz var mı? Skill sıralaması olarak W,Q,E fulledim.

Öneri veya diğer görüşleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 4 Ocak 2015; 1:10:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk hangi skill açtın??
    hırpalayan al oyunun sonunda kara baltaya çevirirsin, bence hydra'ya gerek yok.
    w suna bi ara değişiklik gelmişti büyük orman yaratiklarında daha fazla can veriyodu.
    mor jungle itemi, kırmızı veya yeşil enchantı öneririm.
    oyunda süper öndeysen 3 ad itemine kadar çıkabilirsin.
    latede düşmüyor bu yeni sion, geride kaldığını düşünüyorsan bi posta orman dön.

kafam çorba gibi şu an aklıma gelenleri yazdım biraz dağınık oldu kusura bakma :)

• İlk W açtım. Teşekkürler önerilerin için. :)

• kardesimle beraber oynuyoruz son 2-3 gundur. top sion daha iyi hydra gerisi full tank git. ofansif tek item hydra,botrk veya youmuu alabilirsin sebebi ise aktiflerini pasifteyken kullanabiliyorsun.

%40 cd kasmaya calis erkenden late game ulti 30 saniye ye kadar dusuyor fight basinda ulti atiyon fight sonunda bida atyon.

tank build olarakta frozen heart+ warmog + thormail tarzi bir build git. olabildigince hp kasmak lazim birde hp per lvl rune kullanirsan lvl 18 de sadece hp per lvl rune 216 birde pasiften 600-700 getirebilirsen buna warmog falan de eklersen cok rahat 5k hp oluyor.
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam öneri için. :) Top lane skill sıralaması nedir peki?

• E w q sırası var top lanede.Ben gunatesi cikiyorum ilk esya.Ofansif esya olarak karsida feed ap varsa sihiricen late gamede satip hydra yada karabaltaya cevirebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.