Birçok başlıkta EP45 serisinin OCZ ramler ile sorun yaşadığını okudum , bunu deneyip gören arkadaşlardan tam bir onay almak istedim.Kimileri ramlerin gerçekten 1600 mhzyi görmesi için işletim sisteminde değişikliklerin olması gerektiğini söylüyor varsa bunlar nasıl değişiklikler olmalı?Birde sizlerden görüş almak istedim tam sistemi bugün (cumartesi) sipariş edicem ,yani şunun yerine şunu alsan daha iyi olur dediğiniz fiyat farklı olmadan hangi değişiklikleri sunardınız?Önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim zaten sistemi toparlarkende birçok sorun olacağı için daha çok görüşcez...
artık teknoloji 4 çekirdeğe doğru kaydı çift çekirdeklerin son günleri q serisi bir işlemci tavsiye ediyorum q6600 mesela 3.0 ghz hiç zorlanmadan çalışıyor hard diske raid yapacaksan 2 tane alabilirsin yada seagate 500 gb 32 mb cache ncq alabilirsin
sistem güzel.o sisteme raid0 iyi gider hardiski 2x500 yap.lazım oluyor.birde kasayı daha havadar bişey alabilirsin.psu içinde tam bişey söyleyemeyeceğim yalnız pek iyi olmadığını bikaç yerde okudum ama kendim test imkanı bulamadım.
K.Kahriman yorumun için teşekkür ederim başta.Şuan i7 işlemci serilerinin çok pahalı olmasından dolayı çift çekirdek bir işlemci almaya karar verdim 1-1,5 sene sonra i7 işlemci serilerinden birine daha rahat kaymak için.Hard diski depolama açısından pek kullanmıyorum indirdiğim film olsun vb. şeyleri genelde DvD ye kaydediyorum yani aslında bana 80 GB bir harddisk bile yetiyor şuanda.Bu zamana kadar programlarla ilgilendim genel itibariyle ve hiç oc ye merak sarmadım oc yi ilk bu bilgisayarda yapıcam o nedenle ne raid ile ilgilendim bu zamana kadar ne de oc işiyle o nedenle sizlerden bilgi almak istedim. _prozac_ sanada teşekkür ederim dediğim gibi raid nedir onu bilmiyorum şuanda :) ama şimdi onada bakıcam.Kasayı çok havadar almamamın sebebi kendim modlamak istediğim için.Asus power hakkında kötü bir yorum okumadım sadece 500W ve marka olması sebebiyle o power ı alıyorum fiyatıda diğerlerine nazaran bana birazdaha uygun geldi...