Şimdi Ara

RX 580'Sistem bir bağlantı arızası algıladı ve istenen çözünürlük ve yenileme hızını ayarlayamıyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RX 580 kart kullanıyorum

144 hz gaming monitör aldım 2 ay oldu 144,120 hz alındığın da dakika başı 10 saniyelik siyah ekran oluyor ve

"Sistem bir bağlantı arızası algıladı ve istenen çözünürlük ve yenileme hızını ayarlayamıyor" mesajı geliyor

kablo değiştirip dp aldım sıfır çözülmedi

bütün driverları silip eski sürümleri yükledim düzelmedi

kafayı yemek üzereyim bu sorunu benden önce yaşıyanlar da olmuş kesin bir çözüm bilenleri bekliyorum

Çok teşekkürler

(NOT) 60 HZ de sıkıntı olmuyor

RX 580"Sistem bir bağlantı arızası algıladı ve istenen çözünürlük ve yenileme hızını ayarlayamıyor"

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sistem Bir Bağlantı Arızası Algıladı ve İstenen Çözünürlük ve Yenileme Hızını Ayarlayamıyor

Bilgisayarınızda "sistem bir bağlantı arızası algıladı ve istenen çözünürlük ve yenileme hızını ayarlayamıyor" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu muhtemelen monitörünüzün grafik kartınıza düzgün şekilde bağlı olmadığı anlamına gelir.

Bu hatayı gidermek için şu adımları izlemeyi denemelisiniz:

• Monitör kablosunun her iki ucunun da hem monitörünüze hem de grafik kartınıza sıkıca takılıp takılmadığını kontrol edin.
    • Farklı bir monitör kablosu kullanmayı deneyin.
    • Grafik kartınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun.
    • Monitörünüzün desteklediği maksimum çözünürlüğü ve yenileme hızını kontrol edin ve sisteminizin ayarlarında bunları ayarlayın.
    • Grafik kartınızın düzgün çalıştığından emin olun. Başka bir bilgisayarda veya harici bir monitörde test edebilirsiniz.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala aynı hatayı alıyorsanız, donanımda bir sorun olabilir. Bu durumda, yardım için bir teknisyene başvurmanız gerekebilir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• sistem bir bağlantı arızası algıladı ve istenen çözünürlük: Monitörünüzün grafik kartınıza düzgün şekilde bağlı olmadığı anlamına gelen hata mesajı.
    • sistem bir bağlantı arızası algıladı ve istenen çözünürlük: Kullanıcıların karşılaşabileceği hata mesajının bir kısmı.
    • amd sistem bir bağlantı arızası algıladı: AMD grafik kartlarında da görülebilen bir hata mesajı.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aldığınız kablo 144hz destekliyor mu? Ucuz dp kablosu aldıysanız 60hz üzeri göremezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı siyah ekran gelmesi arkadaşın asus rog 580nindede vardı. Naptıysak olmadı az daha satıp nvidia alacaktı son olarak HP marka 144hz dp kablo aldı ve problem çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 26 Temmuz 2022; 17:11:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorun kablo driver gibi şeyler değil

rx 580 yazılımsal olarak arızalı çıkmış bir karttır.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar altta atacağım gibi voltaj düzenlemesi yaparsanız

%80 gibi sorununuz çözülecektir.

RX 580"Sistem bir bağlantı arızası algıladı ve istenen çözünürlük ve yenileme hızını ayarlayamıyor"

Uyarıyım her kartın voltaj ayarları aynı olmuyor deneme yanılmayla bulabilirsiniz

ayarlama yapıldıktan sonra profili kaydetmeyi unutmayın

144 Hz de hala sorunlar olabiliyor 120 Hz de kullanmanızı tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.