Şimdi Ara

SİPARİŞ VERİLDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya biri yokmu ne lanet olaymis ya alt tarafi en fazlaa 320 tl lik su sistemmi beslicek kasa onericeksiniz hep calissmadigim yerlerden vuruluyorum:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak babacim taksite boldugum icin fazlasina ek yapilmiyormus teknobiyotikdde o yuzden 320 tl ve alti bi kasa onermeniz lazim

• Akasa viper 600w +80 bronze
    Dark ninja kasa beyler bunlarla degistiyorum

• sswestside1 S kullanıcısına yanıt
    Degiştirebilirsiniz psu gayet iyi degerler veriyor gayet iyi seçim olmuş.Burdan o darkın 500w psusuna yeterdi diyen arkadaşlara sesleniyorum psunun kaç w güç verdigine dair tek bir net bilgi yokken nasıl bu kadar rahat yeter diyorsunuzu anlamıyorum ne +80 ibaresi var ne kaç w verdigi belli degil
  • Teknik elemanda yetecegini dusunmuyorum dedi zaten degistirrdim 2 saat once tesekkurler yaardimlariniz icin ozelliklee matrix abi xd

• 500w dan 400 verse en kötü yeterdi. Boşa uğraşmıssın ekstra psu için.

bu forumda kasa ile psu o kadar abartılıyor ki. tamam gidip çöp alınmaz ama orta halli bir sisteme de çok kaliteli psu ve kasa almaya değmez

• cok kotu varsayimin V12den 350 veriyor riske giremedim zaten ayni fiyata denk geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

500w dan 400 verse en kötü yeterdi. Boşa uğraşmıssın ekstra psu için.

bu forumda kasa ile psu o kadar abartılıyor ki. tamam gidip çöp alınmaz ama orta halli bir sisteme de çok kaliteli psu ve kasa almaya değmez

Dostum aldığı psu çöptü yanlız. Netten biraz araştır hakkında en ufak bir bilgi yok. Kötü yorumlar oldukça çok. Ve teknik yardımla irtibata geçip psunun 12 v kanalında 350 w verdiğini öğrenmiş. Ben halen psu değişiminin doğru bi karar olduğunu düşünüyorum.
  • En iyisi oldu neyse sagoln yorum icn

• Psu degistirmen iyi olmuş sistemi tekno biyotikten mi aldın kardeşim hayırlı olsun kullandıktan sonrada yorumlarını bekliyorum

• Evet dostum teknobiyotikdn topladm tabiki yine yazcm buraya sorn olursa gelibce sorarsn iyi formlr..

• Beyler ilk is gununde montajlayip kargoya vermisler yanliz babami arayip akasa psu yok onun yerine o fiyattan 30 lira yuksek bi psu takdik fark istemiyoruz demmisler gorusleriniz nedir?

• Oyun testlerini bekliyoruz kardeşim. Güle güle kullan.
  • Tesekkurler suan bilgisayarcida suan kasa anakartin cdsini ve ekran karti driverini istediler yarin 5 de alacagim tabiki yollayacgm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.