Şimdi Ara

SİPARİŞ VERİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 x Intel Skylake Core i3 6100 3.7GHz 3MB Cache LGA 1151
    Anakart
    1 x MSI H110M PRO-VD Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151
    Bellek
    1 x Kingston DDR4 8GB Hyperx FURY Black 2133MHz Bellek Modül
    Ekran Kartı
    1 x Sapphire R9 380 NITRO 2GB GDDR5 256Bit HDMI DVI Ekran Kartı
    HDD
    1 x WD 1TB 3.5'' Blue 64MB 7200RPM SATA III Disk
    kasa
    1 x Dark N10 500W Güç Kaynaklı USB 3.0 5 Fanlı Pencereli Bilgisayar Kasası 270,72 TL DKCHN10P500
    Monitör
    1 x Acer 21.5" K222HQLBD 5ms Siyah D-SUB DVI Vesa LED Monitör
    Klavye
    1 x A4 Tech KB-21 Q Klavye PS/2 (Gri/Siyah) 32,59 TL KB-21
    Fare
    1 x Logitech G300s Oyuncu Faresi USB (910-004346) 80,09 TL LOG-910-004346
    Kulaklık
    1 x A4 Tech HS-30 Mikrofonlu Kulaklık 25,92 TL

ARKADAŞLAR ÜRÜNLERİ AZ ÖNCE SİPARİŞ VERDİM 41 LİRA KARGO DEDİ ELİM AYAĞIM TİTREYEREK VERDİM XD DÜŞÜNLERİZİ ALABİLİRMİYİM SİSTEM HAKKINDA ?

• Sistem Çok Güzel Ama Sistemin psu sunu en kısa zamanda Corsaır VS 550 gibi bir psu ile degiştirin dark son zamanlarda kasa bakımından başarılı ama psu bakımından degil bu durum sizin canınızı sıkmasın ben sizin iyiliginiz ve sisteminize zarar gelmemesi için bu uyarıyı yapıyorum psu sistemin can damarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Sistem Çok Güzel Ama Sistemin psu sunu en kısa zamanda Corsaır VS 550 gibi bir psu ile degiştirin dark son zamanlarda kasa bakımından başarılı ama psu bakımından degil bu durum sizin canınızı sıkmasın ben sizin iyiliginiz ve sisteminize zarar gelmemesi için bu uyarıyı yapıyorum psu sistemin can damarıdır

Arkadaşa bende katılıyorum. Psu giderken genelde yanında bi kaç yaver alıp gider. Bu yaverler tonla para verdiğimiz ekran kartıda olabili, işlemcide olabilir. Ayrıca psu o sistemi beslemeye yeticekmi benim kafamdaki soru işareti o.
  • Abi wtf obur hesabi kaybettim herkez besler demissti suan kafmdan kaynar su dokulluyor resmen beslemezse bide onlami ugrasacagim simdi? Bu arada 6 ay sonra degistirsem sknti olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sswestside1 S kullanıcısına yanıt
    Ürünleri internetten almışsınız hiç telaş etmeyin sinerji hepsiburada gibi firmaların anlaşmaları var kargo şirketleri ile koşulsuz şartsız 14 Gün içinde iade yapabiliyorsunuz internet alışverişlerinde gelir gelmez hiç jelatinini felan çıkartmayın hatta kargo şirketine verilmemiştir ürünler daha yeni şipariş etmişsiniz şirketle iletişime geçip dark N10 un psu olmayan şeklini almak istediginizi ve güç kaynagı olarakta Corsaır VS 550 Almak İstediginizi Söyleyin
  • Hocam suan degistirme durumum kesinlikle yok haziranda aalirim en fazla eylul bu psu goturmezmi beni o kadar
    ?

Geldigi Vakit Fotografını çekip bana atın 12V Kanalından Kaç W verdigine bakmamız lazım sistem çalışır ama sorun çıkartacak gibi olursa psu tam yük altında kullanmamaya özen gösterirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yunanistandan sipariş alınır
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben foruma yaziyim n10 kullanalara 12v kanalndn kaac w geciyo diye yazayim size olmazsa 600w bi kasayla degistirim iletisime gecip

• Arkadaş zaten gerekli açıklamayı yapmış. Tahmini 400-420 arası vericektir. Psu gün geçtikcede verimliliğini kaybeder. Sadece 380 max tdp 190 w dir dostum. Buna işlemci, anakart ve sayre şeylerde içine girecek. En basitinden şöyle açıklayım o kasada yanan led ışıklar bile psudan besleniyor.
  • Siparis iptalini yolladim kaargoya verilmeyenler icindir diyodu 2 saat oldu zaten iade ederler degilmi ucreti

Delinin biri tas atmis cilaramiyorsunuz simdi de... Yahu 12 V dan 400w verse 190w tdp varmis islemco zaten max 65 w ki dahili gpu calismayacak 50 w anca ceker. Ramlaer 3 w cekse hdd 10w cekse fan 5 w filan.... Yeter yahu ne kasiyorsunuz bu kadar. 350w asus psu ya 7850 taktim q9xxx bi islemci vardi yaninda canavar gibi. Gene 350w bir asus a gtx 950 ve i3 6100 takacagim kargoda su an direk arkadasimin pc gene sorun cikmayacagini dusunuyorum. Gerek yok o kadar psu kasmaya... Gidip o ekran kartini fx 8350 ile kullanilacagini dusunerek afam onerilwn e 500 550w yaziyor takma bu kadar iptal de etmissin siparisi... Yazilan degerler ile gercek hayattaki kullanim cok farkli..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal istegi yolladm 600w alip cekilicem koseye yapck bisey yok

• Hocam neden acele ettin ki böyle, 500w beslerdi sadece uzun vadeye bakınca sıkıntı oluşturur. Yani bu kadar çabuk bir hamle yapmana gerek yoktu. Bi 7-8 ayı devirir sonrasında değiştirirdin..:)
  • Yukardaki çokbilmişlerin dediğine neden baktın ki çalıştırırdı rahat.

• niye bu kadar acele kararlar verirsiniz ki uzun süre çalıştırırdı arkadaşların dediği gibi
  • Arkkadaslaar kasayi iptal ediyoruz ama yeni kasa lazim 320 tl ve alti olmasi lazim acil kasa onerin besleyebilecek

• Dostum riske atmak ne kadar mantıklı ? Çok bilmişler demiş birde. Ya psu verimliliğinden kaybetmeye başlayınca ? Yapmayın gözünüzü sevim bizde biliyoruz onların ne olduğunu. Bu sisteme bu psu yu öneren arkadaş kimse bildiğin arkadaşı ateşle oynatıyor.

Edit: Psu hakkında 1 adet bilgiye ulaşamıyoruz. Kullanıcıların memnun olmadığı bir psu öneriyorsunuz. İşte DH böyle bişey. Aynı şeyi R9 280x 550 w psu yeter dediniz. Kullanıcı 2 gün sonra bilgisayarım açılmıyor diye forumda geziyordu. Siz önerin daha ben sizlere bişey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 16 Nisan 2016; 12:33:43 >
  • Aga iptal ediyom kasayi yetkililer konustum kasa bulun bidda arayin diyolar 320 tl en fazla bi kaasa onerin lutfen sistemi besleyebilecek

• zalman z3 plus 600le modeli yada r1 600le modelini alin r1 tavsiyemdir ama hangisi uygunsa

• Aga 320 gecmemesi lazimmis ona gore bisey onerseniz olmuyormu ya?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.