Bildirim
Sipariş Verildi Yardımı Dokunan Herkeze Teşekkürler - SS GELDİ - (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi sistem hayırlı olsun mavi ekransız günlere. -
Hayırlı olsun. -
Saolasın
Hayırlı olsun güle güle kullan -
Saol
Teşekkürler amin
Dostum sanırım alışverişi vatandan yapmışsın,herhangi bir sıkıntı yaşadın mı?
Hayır dostum. Banada pek tavsiye etmemişlerdi halbuki. Monitörden korkmuştum ölü pixel, ışık sızması vs. varmı diye ama hiçbir sıkıntı çıkmadı
Anladım sağolasın.Bende yakında gtx 970li canavarımı dizeceğim hayırlısıyla.Senin sistemin de hayırlı olsun bol fpsler :)
Soğutucu hariç sistemini çok beğendim, o da zaten işini görecektir merak etme. Ssd içinde samsung bi tık daha iyi olabilir ama sendeki ile de kaçırdığın birşey yok, kullanırken anlamayacağın fark var arada sadece, kasayı bende olsam onu seçerdim, diğerleri içerisinde en fazla göze hitap eden o kasa, açıkçası ne gibi sıkıntı çıkartmış kullanıcılara bilmiyorum ama özellikle masanın üzerinde kullanacaksan diğer seçeneklerinden daha şık duruyor -
-
Saolasın seninde SS'lerini beklerim -
Bir kaç hafta içinde 212 Evo alıcağım şu an bütçem buna ucu ucuna yetti malesef. Kasa şu an çok güzel duruyor hele birde 2 tane daha kırmızı ledli fan alınca bakıcaz -
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Ne kadara mal olduğunu yazarsanız daha faydalı olacaktır.(Yazdıysanız da affola) -
Yazmıştım ama elim kopmaz 4550 TL'ye mâl oldu dostum
Tekrar teşekkürler hepinize. Yapmamı istediğiniz herhangi bir test, oyun vb. varsa söylemeniz yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X