Şimdi Ara

Sipariş Verildi Yardımı Dokunan Herkeze Teşekkürler - SS GELDİ - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sipariş Verildi Yardımı Dokunan Herkeze Teşekkürler - SS GELDİ - Sipariş Verildi Yardımı Dokunan Herkeze Teşekkürler - SS GELDİ -

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi sistem hayırlı olsun mavi ekransız günlere.
  • Hayırlı olsun.
  • Saolasın

• Hayırlı olsun güle güle kullan
  • ApeXiRubbEr kullanıcısına yanıt
    Saol

• bugter kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler amin

• Dostum sanırım alışverişi vatandan yapmışsın,herhangi bir sıkıntı yaşadın mı?

• Hayır dostum. Banada pek tavsiye etmemişlerdi halbuki. Monitörden korkmuştum ölü pixel, ışık sızması vs. varmı diye ama hiçbir sıkıntı çıkmadı

• Fatih D. F kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolasın.Bende yakında gtx 970li canavarımı dizeceğim hayırlısıyla.Senin sistemin de hayırlı olsun bol fpsler :)

• Soğutucu hariç sistemini çok beğendim, o da zaten işini görecektir merak etme. Ssd içinde samsung bi tık daha iyi olabilir ama sendeki ile de kaçırdığın birşey yok, kullanırken anlamayacağın fark var arada sadece, kasayı bende olsam onu seçerdim, diğerleri içerisinde en fazla göze hitap eden o kasa, açıkçası ne gibi sıkıntı çıkartmış kullanıcılara bilmiyorum ama özellikle masanın üzerinde kullanacaksan diğer seçeneklerinden daha şık duruyor
  • beyler ben böyle bi sistem topladım siparis vercem iyimi (ram bende var diye almadım) ? birde youtube de bi kanal var adını unuttum aynı bu sistemi kullanıyor yabancı bi youtuber videosunu gördüm bu sistemin aynısı gibi onun gösterdiği şeyler işlemci aynı intel pentium g3258 ekran kartı aynı 750 ti hdd aynı 1 tb wd ram onunda 8 kasa ve anakartı bilmiyom oyun videoları çekiyo gta 5 ultra hiç kasmadan 50 fps de oynuyo (ultra dediğim bi kaç tane high - high den fazla ultra ve çoğunlukla very high ayarlarda)
     Sipariş Verildi Yardımı Dokunan Herkeze Teşekkürler - SS GELDİ -

• Saolasın seninde SS'lerini beklerim
  • mBenJi kullanıcısına yanıt
    Bir kaç hafta içinde 212 Evo alıcağım şu an bütçem buna ucu ucuna yetti malesef. Kasa şu an çok güzel duruyor hele birde 2 tane daha kırmızı ledli fan alınca bakıcaz
  • Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Ne kadara mal olduğunu yazarsanız daha faydalı olacaktır.(Yazdıysanız da affola)
  • Yazmıştım ama elim kopmaz 4550 TL'ye mâl oldu dostum

• Tekrar teşekkürler hepinize. Yapmamı istediğiniz herhangi bir test, oyun vb. varsa söylemeniz yeter

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.