Şimdi Ara

Sipariş Verildi Yardımı Dokunan Herkeze Teşekkürler - SS GELDİ -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mutlu son arkadaşlar siparişleri verdim. Sistem toplamamda yardım eden bütün hocalarıma ve dostlarıma teşekkürler. Hepsi sabırlı bir şekilde sorularımı cevapladı ve tavsiyelerini belirtiler. 2 Hafta öncesine kadar hiç bir bilgim yoktu, şimdi ise ellerimle toplayacağım Parçalar geldiği zaman ilk işim kutu açılımı ve ss'leri buraya yüklemek olucak. İnşallah arızalı parça gelmesse Yapmamı istediğinız testler veya denememi istediğiniz oyunlar olursa belirtin incelerim. O.C yapacağım tabiki ama gene buradan yardım isteyeceğim çünki hiç denememiştim bu güne kadar Sistem şöyle ;

MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart 

Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci 

CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA 

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 

ASUS USB-N14 300MBPS ÇİFT ANTENLİ KABLOSUZ-N USB ADAPTÖR 

XIGMATEK POWERFUL THERMAL MACUN 

COOLER MASTER HYPER TX3 EVO 775/1155/1156/1366&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 

Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram 

ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Sapphire R9 290X GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı

OCZ 120GB ARC 100 Serisi Sata 3.0 SSD (475MB Okuma / 395MB Yazma)

Edit: Parçalar geldi ama malesef Ram yanlış cl10 gelmiş ve işlemci soğutucusu gelmemiş. 2-3 güne onlarda gelicek ve değişicek. İşte SS

Edit 2: Yeni parçalarda gelmiştir:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih D. -- 10 Temmuz 2015; 23:46:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun

ssd evo 850 olsa daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Haziran 2015; 13:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Hayırlı olsun

ssd evo 850 olsa daha iyi olurdu.

Sağolasın hocam param ucu ucuna yetti yoksa benimde gönlümde 850 evo vardı

• Hayırlı olsun,ss bekleriz
  • Nerden aldınız ?
  • Hayırlı olsun sistem 4500 tl küsüre mal oldu galiba baya iyi bir sistem olmuş oyun amaçlı toplandı heralde

• hsntrk kullanıcısına yanıt
    Tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayardan'dan aldım inşallah problem çıkarmazlar
  • Evet 4550 TL ye patladı bakalım nasıl performans alıcaz
  • O msi anakrtı ve o kasayı almandan çakma mühendisin bu işle alakası olduğunu tahmin etmiştim doğruymuş
  • berkke kullanıcısına yanıt
    Kasa tamamen benim seçimimimdi çok güzel duruyor diye aldım Anakartı galiba Gaming 5 önermişti ama param buna yetiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih D.

Kasa tamamen benim seçimimimdi çok güzel duruyor diye aldım Anakartı galiba Gaming 5 önermişti ama param buna yetiyordu

Gaming 5 derken msi'nin gaming 5 modelinimi önerdi?Ayrıca kasa seçimin yanlış o kasa küçük bir kasa keşke almasaydın ama geçtir artık hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 26 Haziran 2015; 15:16:27 >
  • neden o anakart çok merak ettim kardeş?

Sağolasın . Forumda kasa ile ilgili soruyu sordum ve 2 gün içinde sadece 3 cevap gelmişti. Corsair r300 , Corsair spec 2, Zalmaz z3. Aralarından en uygunu ve güzeli Spec 2 gibi gözüktü bana sığmama gibi problem yaşarmıyım ?
  • Fatih D. F kullanıcısına yanıt
    Sığmama problemi yaşamazsın fakat 300r alsan çok daha iyi olurdu?Bu arada möhendis arkadaş sana msi gaming5 mi önermişti?
  • Çok profosyenel olarak O.C vs. benzeri işlerle uğraşmıyorum benim için işlemcide 4.5 Ghz almam yeterli diğer yandan gaming 5 veya üstleri fiyat olarak bütçeme sığmıyordu. Güncel bir anakart olsun yeni sürüm biosları alabileyim diye bunu tercih ettim. Gigabayt önerende vardı ama bu daha mantıklı geldi sonradan
    Kesin olarak hatırlamıyorum ama msi gaming 5 önermişti galiba. Genelde diğer parçalarda emeği geçti anakart çok fazla üzerinde durmamıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih D. -- 26 Haziran 2015; 15:32:48 >
  • Fatih D. F kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı GTX970 olsa daha iyi olurdu.

Monitöre çok vermişsin onu daha dengeli koyup SSD samsung olabilirdi.

Biraz revizyon olurdu son halini sorsaydın keşke.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında sipariş vermeden önce konu açtım kasa seçimi diye ama denk gelmediniz galiba. Sistemide hiç eleştiren olmamıştı malesef. Hayırlısı bakalım arızalı çıkmasında Vatan'dan aldım çok fazla şikayet varmış bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih D.

Hocam aslında sipariş vermeden önce konu açtım kasa seçimi diye ama denk gelmediniz galiba. Sistemide hiç eleştiren olmamıştı malesef. Hayırlısı bakalım arızalı çıkmasında Vatan'dan aldım çok fazla şikayet varmış bilmiyordum

Banlıydım ben yeni geldim de daha teslim almadıysan ve değiştirme şansın varsa ben olsam değiştirirdim açık söyleyeyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.