başlıkta da belirttiğim gibi siparişi verdim az önce. üç farklı siteden; sanalmarketim, teknobiyotik ve inventus parça parça aldım. sizce nasıl bir sistem olmuş? zaten forumdaki arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda oluşturmuştum.
1-INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 6MB Vga Lga1155 İşlemci 2-MSI Z68A-GD55 (G3) DDR3 2133MHz Usb3.0 Sata3 DVI HDMI Vga 16x Lga1155 3-G.SKILL F3-12800CL9D-8GBXL RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 8GB (2x4GB) DUAL Sandy Bridge 4-SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB 7200Rpm SATA2 32MB HDD 5-MSI N560GTX-Ti Hawk GTX560 Ti 1GB GDDR5 256Bit mHDMI 16x 6-SAMSUNG S24A350H 24" 2ms Full HD HDMI Geniş Gül Siyah Led Monitör 7-LG GH22NS70 22X Sata DVD-RW Siyah Kutusuz 8-LOGITECH Z506 75W 5+1 Siyah Hoparlör 980-000431 9-RAZER Goliathus Fragged SPEED Standart Mouse Pad 10-RAZER Blackwidow Ultimate Aydınlatmalı Mekanik Gaming Klavye (Türkçe) 11-RAZER DEATHADDER 3500 dpi Gaming Mouse V2 12-High Power B12S Serisi 750W 80+ Plus Bronz Güç Kaynağı 13-Cooler Master HAF RC-912 Advance 2xUSB 3.0 Portlu Performans Kasası
12 X 357 TL = 4286 TL
inanilmaz pahali razer almaya bence okdrda gerek yok
ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.) HDMI ANAKART 411TL ASUS GTX560 TI DIRECTCU II GDDR5 1GB 256BIT NVIDIA DX11 EKRAN KARTI 529TL CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM 106TL INTEL CORE I5 2500K SOKET 1155 3.3GHZ 6MB CACHE 32NM İŞLEMCI 455TL COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA 352TL WD 3.5" 1TB CAVIAR BLACK SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 329TL
quote:
Orijinalden alıntı: Lazeran
inanilmaz pahali razer almaya bence okdrda gerek yok
ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.) HDMI ANAKART 411TL ASUS GTX560 TI DIRECTCU II GDDR5 1GB 256BIT NVIDIA DX11 EKRAN KARTI 529TL CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM 106TL INTEL CORE I5 2500K SOKET 1155 3.3GHZ 6MB CACHE 32NM İŞLEMCI 455TL COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA 352TL WD 3.5" 1TB CAVIAR BLACK SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 329TL
bakış açısı işte...bence de gerek var ama...teşekkür ederim yine de yorumun için...
quote:
Orijinalden alıntı: Infernall
O monitor fiyati ne kadar acaba bulamadim? Ve islemci i7 yaparsan iyi olur biraz masraf kisip bide gtx570 yap super olur.
monitör 783 TL sanalmarketimden... işlemci 2500k bence en değiştirilmeyecek bileşen o...gtx 580 ile 560 arasında kararsız kalmıştım zaten ama 560 almanın çok daha mantıklı olduğuna karar verdim f/p açısından...
Sistem ne için kullanılacak ?
+ Satın almadan önce keşke buraya danışsaydınız. Bu saatten sonra ne desek boş
Sipariş verilmiş. Güle güle kullan güzel sistem olmuş ;)
quote:
Orijinalden alıntı: asphendus
abicim anlamadım ben seni??? sistem çok mu kötü sence??? zaten danışmıştım...
quote:
Orijinalden alıntı: albaywolf
Sipariş verilmiş. Güle güle kullan güzel sistem olmuş ;)
teşekkür ederim...hem de çok...valla senin gibi olumlu yorum yazmak çok mu zor anlamadım ki...herkes bi negatif herkes bir eksiklik söyleme çabasında...
quote:
Orijinalden alıntı: sai roland
quote:
Arkadaşım sistemine laf etmedik korkma . Gayet güzel iş görür bir sistem almıissın hayırlı uğurlu olsun güle güle eskitirsin umarım. Daha iyi olabilirmiydi evet. Ama almışssın bir kere. Tekrar söylüyorum sistemin kötü değil endişelenme .
quote:
quote:
quote:
Arkadaşım sistemine laf etmedik korkma . Gayet güzel iş görür bir sistem almıissın hayırlı uğurlu olsun güle güle eskitirsin umarım. Daha iyi olabilirmiydi evet. Ama almışssın bir kere. Tekrar söylüyorum sistemin kötü değil endişelenme .
korktuğumdan değil zaten kendimden baya da eminim şu an...ama burdaki sistem tavsiye veren arkadaşların nedense sadece 'kendi doğruları' var...geri kalan bütüm tavsiyeler eksik veya yanlış kabul ediliyor...
Hayırlı olsun ne diyelim güle güle kullan.
quote:
quote:
quote:
quote:
korktuğumdan değil zaten kendimden baya da eminim şu an...ama burdaki sistem tavsiye veren arkadaşların nedense sadece 'kendi doğruları' var...geri kalan bütüm tavsiyeler eksik veya yanlış kabul ediliyor...
teşekkür ederim saol gene de...
quote:
Orijinalden alıntı: 3N3S_
Hayırlı olsun ne diyelim güle güle kullan.
sağol teşekkür ederim...
O fiyata çok daha iyi bir sistem kurulabilirdi.Sistem kötümü hayır.Güle güle kullan.
quote:
quote:
quote:
quote:
Tabiki herkesin kendine göre doğruları olucak lakin Oyun için kullanıcaksan bu sistemi ki bence oyun için almışssın. İnan yetersiz gelicek bir süreden sonra sana 560Ti. Herşeye rağmen Güzel bir sistem olmuş.
çok güzel sistem. hayırlı olsun. lakin haddinden fazla para vermişsin.
Sistem güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın. F/P oranı biraz daha arttırılabilirmiş ama bu haliylede güzel. Gördüğüm kadarıyla en büyük eksik SSD ve İşlemci soğutucu. Bu bütçede olmaları gerekirdi. Razerler konusunda için rahat olsun çok uzun yıllar kullanırsın bu birazda zevk işidir. Birde kasa ve psu konusunda ufak değişiklik olsa daha güzel olabilirdi. Haf 912 yerine Carbide 400R ve 500R kesinlikle daha iyi olurdu. Psu Fiyatına göre güzeldir.
Benim söyledikleirm yapılabilecek iyileştirmeler , bunlar sistemin kötü olduğunu göstermez. Hayırlı olsun tekrar.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Tabiki herkesin kendine göre doğruları olucak lakin Oyun için kullanıcaksan bu sistemi ki bence oyun için almışssın. İnan yetersiz gelicek bir süreden sonra sana 560Ti. Herşeye rağmen Güzel bir sistem olmuş.
herkesin doğruları olur ama tek doğru onları kabul ederse o zaman problem başlar...neyse...yetersiz geldiğinde onu satar başka bir kart alırım diye planlamıştım ama...
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Sistem güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın. F/P oranı biraz daha arttırılabilirmiş ama bu haliylede güzel. Gördüğüm kadarıyla en büyük eksik SSD ve İşlemci soğutucu. Bu bütçede olmaları gerekirdi. Razerler konusunda için rahat olsun çok uzun yıllar kullanırsın bu birazda zevk işidir. Birde kasa ve psu konusunda ufak değişiklik olsa daha güzel olabilirdi. Haf 912 yerine Carbide 400R ve 500R kesinlikle daha iyi olurdu. Psu Fiyatına göre güzeldir.
Benim söyledikleirm yapılabilecek iyileştirmeler , bunlar sistemin kötü olduğunu göstermez. Hayırlı olsun tekrar.
teşekkür ederim...ben de ssd ve işlemci soğutucusu eklemeyi planlıyorum ilerde...ama şimdilik almamaya karar verdim...razer lar da tam da senin dediğin gibi zevk işi olduğu için aldım...tasarımları hoşuma gidiyor...söylediğin corsairlar da çok hoşmuş ama kısmet bunaymış...sağol...
quote:
Orijinalden alıntı: boox
çok güzel sistem. hayırlı olsun. lakin haddinden fazla para vermişsin.
sağol teşekkür ederim...doğru söylüyorsun biraz fazla vermiş olabilirim ama bence hak etti gibi...