Şimdi Ara

Şipşak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, bildiğimiz üzere sevgililer günü yaklaşıyor ve benim kız arkadaşım da fotoğraf meraklılarından.Almayı düşündüğüm makine profesyonel değil şipşak fotoğraf makinesi ama filmlerde falan gördüğümüz türden. Şimdi kafamı kurcalayan birşey var türlü türlü sitelerde uygun fiyatlara buldum bulmasına ancak bu makinaların filmleri makinalardan pahalı anladığım kadarıyla. Bu durumda siz ne önerirsiniz? Bitpazarı falan tarzı yerlerde bu filmler daha ucuza bulunabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim! İyi günler diliyorum herkese.

• carterkaan C kullanıcısına yanıt
    ne flimli makine mi? yıl olmuş 2015 sen sevgiline filmli makine alıyorsun, valla o sevgilinin yerinde olsam bana bunu mu layık gördün diye o makineyi başında kırardım :)
    bence onun yerine güzel bir fotoğraf albümü al
  • carterkaan C kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşma arkadaşım , filmleri bulunmuyor. Ha illa ucuz yollu makine olsun diyorsan git analog zenit falan al, hem film halen bulunuyor hem bu işi öğrenmek istiyorsa diyafram-enstantane gibi şeyleri öğrenebilir.
    Bana kalsa dslr yada aynasız bir makine en iyisi ama o da sizin bütçeyi aşar diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şöyle normal fotoğraf makinası zaten var, benim istediğim hani fotografı cektigin anda sana anında basılı bi fotoğraf veriyo ya o işte. İşin estetiği o zaten benim için ki en yakın arkadaşı da onları çok tatlı bulduğunu falan söyledi :D Ondan soruyorum, Fujifilm'in falan bu tarz Polaroid makinaları var baya ama 10 tane fotoğraf çekmek 30 tl gibi bi fayata geliyo falan canımı sıkan noktası orası oldu.Teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için
  • Kardeşim arkadaşların dediğin gibi filmlerinin bulmak sıkıntı olur. Şimdilik Lens bardaklar var ondan al. Gücüm buna yetti inşallah ilerde gerçeğide olur de :)

http://www.n11.com/hediyelik-nikon-bardak-lens-18105-ev-ofis-2014-P23406874?cid=604001&gclid=CjwKEAiAi52mBRDkq5bX0vq1-RQSJAAq_7IGB6A5-t-qg2LnoGjI0GOzNonXky8Ju6EXAkC_A0Ij7BoCgaHw_wcB

Linkteki gibi.

• Canon Selphy mini baskı yazıcıları var,ama onların kağıtları bile 1 tanesi 1tl geliyor. kısaca kağıda baskı pahalı iş.bu işten para kazanmıyorsan kağıda baskı zarar.masraf
  • illa fotoğrafçılıkla ilgili hediye almak istiyorsan amazon damboard var. çok şirin bi şey bayanlar bunu çok sever.
    http://www.sanalpazar.com/Sevimli-Japon-Mini-Danbo-Revoltech-Danboard__isp37296666
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.