Sır imiş meğer Sırra erdin mi saklamak lazımmış meğer Neşet Ertaş baba'dan altın bilezikli nasihat Yâr'in sırrı denince tek Yâr geliyor kafama Peygamberdir o ya, tek Yâr'dır ya tek Nereden bileyim kardeşim ümmetin ne şeyhim var Ne Mürşidim var, dememek lazım tüm mürşidler Peygamber varisidir, hepsinin sırrı O'nun dur Tek başına konuşan adama rast gelirsen, dinle Ama helallik almayı unutma, bir ihtiyacı mı var Diye dinle, sinir krizimi diye dinle hadi Kulak misafiri ol ama helallik almayı unutma. Haram kardeş, sır imiş konuştukları meğer. Mahremi imiş meğer, yoksa niye tek başına konuşsun Musa a.s. Tur dağında kiminle konuşurmuş meğer Allah'la konuşurdu tabi, tek başına konuşanlar Allah'la konuşurmuş, Allah'ın sırrıymış meğer. Birde cevap verenler oluyor bu Meczuplarda oluyor Ben duydum şahidim Meczup Rıza'da vardır bu Allah rahmet etsin, cevap verenler var imiş meğer. Fetvadır kardeşim, kişinin gizlisini dinlemek Kişinin gizlisine ulaşmak caiz değil imiş meğer. Hacı Bektaş-ı Veli Sultan burada imiş meğer, Seyyid Nesimi'si ne de güzel imiş meğer Barış Sağlam |
Bildirim