Elimde eski bir bilgisayar var güç kaynağı çok düşük 280Watt değerinde bilgisayar eski olduğu için acıkcası para harcamak istemiyorum ne bileyim gideyim 1200 1600liraya 700watt psu alayım falan gereksiz ya da hazır kasaların içinde gelen psularda olabilir şimdi ben bilgisayarın tüm parcalarının olduğu kendi sitesini buldum bilgisayar lenova parcalarını sitede vermişler bunun ekran görüntüsünü alıp chatgpt ye aktardım dedim ki bana bu parcaların WATT değerlerini hesapla falan o da hesapladı şu an bana toplamda harcayabileceğim 144watt kalıyor internetten baktım 1660ti oyunlarda genelde ne olursa olsun 120watt değerini geçmiyor 1650ti 75 watt değerini geçmiyor bana sıradışı bir akıl verecebilecek var mı bu watt hesaplamasında ne gibi aksaklık çıkabilir bana bu konuda yardımcı olacak var mı 1660ti almakta istiyorum watt değerimin yeteceğini düşünüyorum keşke deneme fırsatım olsa Bu linkte bilgisayarın parcalarının olduğu link https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/desktops-and-all-in-ones/thinkcentre-e-series-desktops/thinkcentre-e73/10dr/10drs02y00/parts/display/model |
Bildirim