Şimdi Ara

SIRA MI PUAN MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler benim siralama 68 k ve ygs 2 den tercih yapacagim ftr dusunuyorum emin degilim.74 k ile alan uni gelir mi? Tercih sirasinin bir onemi var mi yani yerlerini degistirsem farkediyo mu ? Ayrica puanin hic onemi yokmus dogru mudur ? Yardim ederseniz sevinirim tşk🌷

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uppp

• Puanın hic bir önemi yok ve tercih sırası çok önemli.Buyuk ihtimalle gelir o okul sana.

sıralaman 60k diyelım.birinci sıraya 100k lık bolumu ikinci sıraya 70 k lık yazarsan birinci sıradakine yerlesirsin ikinciye bakılmaz bile ona göre gitmek istedıgın sıraya göre koy.

• eyvallah hocam gercekten tesekkur ederim aklima birkac soru daha takildi mesela ben yaptim tercihi baskalari ayni uniyi benden daha ust sirada yazarsa o daha mi avantajli oluyor ? Digeri de o 74 klik uninin taban puani 421 benimki 396 yani insan dusunmeden edemiyor arada 25 puan fark var korkumuyorum degil

• baltayasap B kullanıcısına yanıt
    O taban puanlar gecen sene yerlesen son kisinin puanı bir sene kolay olur taban puanlar yukselır diger sene zor olur duser.Bu konuda puanın zerre önemi yok.

Tercihte senden önde yazması hicbir seyi degistirmez senin sıralaman daha iyiyse öncelik her zaman sendedir tercih listenin sonuna yazmış olsan bile.

Bir de ftr ler her sene üçer beşer mf3 e gecıyorlar bu sene yayınlanan kılavuza bakıp teyit ettin dimi sececegin bolumun ygs2 de kaldıgını

• kardess kral adamsin2 tane uni gecmis mfye hic dikkat etmemistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.