Şimdi Ara

Sıradaki çevirimize siz karar verin!(Not Tonigh, Two Point Hospital, This Is Police) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Magetor

Not Tonight eğlenceli olabilir
    Şahsen ben de not tonight bekliyordum ancak two point hospital için daha fazla talep var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

This is police'yi yapan bir ekip yarmış. Bize yapmamanızı söylediler

Alıntıları Göster
    Trgamestudios'a güvenip yapmamazlık etmeyin.Yamayı çıkarmaları çok uzun sürüyor.Hatta iptal olabiliyor.(Örn: Batman Arkham Knight yaması)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebidem

Trgamestudios'a güvenip yapmamazlık etmeyin.Yamayı çıkarmaları çok uzun sürüyor.Hatta iptal olabiliyor.(Örn: Batman Arkham Knight yaması)

Alıntıları Göster
    Yama konusunun açılma tarihi: 09-09-2018, Saat: 02:57
    Mevcut tarih ve saat: 15-09-2018, Saat: 8:26

Yama Durumu: %60

https://www.trgamestudio.com/konu-this-is-the-police-tr-yama-calismasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KederliLahmacun -- 15 Eylül 2018; 20:27:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rebidem

Alıntıları Göster
    Kendilerini tanımıyorum, bana siz yapmayın dediler biz de yapmayacağız. Eğer iptal edip yapmazlarsa onların bileceği iş

• Biri konu açmış fakat Ocak ayından beri bir bilgilendirme yapmamış. Eğer nedeni buysa bu yüzden vazgeçmeyin lütfen.

• Yukarıda söylendiği gibi trgamestudio yamayı sahiplendiyse yapılmıyor sayın. Batman Arkham Knight, Deus Ex H.R., Red Dead Redemption gibi birçok duyurup çevirmedikleri projeleri var.

• s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Böyle bir geçmişleri olması onlar adına gerçekten çok kötü bir durum ancak yine de bana özel mesaj atıp yapmamam için rica ettiler. Bunun üzerine hemen bizim başlamamız çok ayıp olur. Belki bir ay sonra hala çeviride bir gelişme yoksa o zaman tekrardan düşünebiliriz
  • Haklısınız, yukarıda yetkili bir kişinin yazdığı ilerleme bilgisini yeni gördüm.

Bu arada What Remains of Edith Finch adlı oyunu çevirmenizi öneririm. 2-3 saatlik kısa bir oynanış süresi var ve sizi yormayacağını düşünüyorum. Şimdi olmasa da listenize ekleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: s-adebisi

Haklısınız, yukarıda yetkili bir kişinin yazdığı ilerleme bilgisini yeni gördüm.

Bu arada What Remains of Edith Finch adlı oyunu çevirmenizi öneririm. 2-3 saatlik kısa bir oynanış süresi var ve sizi yormayacağını düşünüyorum. Şimdi olmasa da listenize ekleyebilirsiniz.
    Evet o oyunu oynadım ve gayet güzel ve faarklı bir hikayesi vardı. Güzel bir seçenek olabilir
  • This Is Police güzel bir oyun cevrilmeli

• Two point hospital

• This is the police oyununu TR Game Studio ekibi çeviriyor ve %60'ı biştirmişler bile. Başka oyuna odaklanalım. Teşekkürler.
  • _hafiz_ _ kullanıcısına yanıt
    This is police olmayacak.

Bu konudan çıkan fikir two point hospital oldu gibi. Ancak bizim aklımıza farklı fikirler de geldi. Bir kaç gün içerisinde hepinizle paylaşacağız. Lütfen takipte kalın

• Two point hospital

• Liste dışından olcak ama The Apartment oyununu çevirmenizi çok isterim .
  • Öncelikle emeğinize sağlık,gerçekten zor iş yapıyorsunuz.
    Ben Two Point Hospital oyununun çevirilmesini istiyorum.
    çok çok teşekkürler.
  • Not Tonight
  • Green Hell çevirmenizi Tasviye ediyorum oyun Bağımsız Yapımcı oyunudır oyunu steamde satın aldım isterseniz size gerekli dil dosyası verebilirim resmi çeviri olarak yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta21

Green Hell çevirmenizi Tasviye ediyorum oyun Bağımsız Yapımcı oyunudır oyunu steamde satın aldım isterseniz size gerekli dil dosyası verebilirim resmi çeviri olarak yapın
    oyun erken erişim oynu olduğu için çevirmekte çok sıkıntı yaşaruz. 10 günde bir uptade gelen bir oyu. Bizim için o süreye ayak uydurmak çok sıkıntılı olabilir
  • Graveyard Keeper oyununu düşünür müsünüz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.