Şimdi Ara

Sıradaki çevirimize siz karar verin!(Not Tonigh, Two Point Hospital, This Is Police) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • This Is Police
  • Bence Kenshi ve ya KOTOR 2.
  • Hangisine başlayacağınıza ne zaman karar vereceksiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Tonight
  • This is Police
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikopatpilot

Hangisine başlayacağınıza ne zaman karar vereceksiniz?
    60 second çevirisini adam akıllı bitirebilsinler de belki yeni bi çeviriye başlarlar.
  • The Walking Dead The Final Season Episode 2 türkçe yamasını çıkarmayı düşünüyor musunuz?
    Episode 1'i de siz çevirmiştiniz sanırım cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

60 second çevirisini adam akıllı bitirebilsinler de belki yeni bi çeviriye başlarlar.

Alıntıları Göster
    Bu grupta balon anlaşılan

• Injustice gods among us ultimate edition türkçe yama yapsanız fena olmaz dosyasını açıp yollarsanız bende çevirebilirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikopatpilot

Bu grupta balon anlaşılan

Alıntıları Göster
    Evet hocam çok haklısınız biz boş bir grubuz. Bu yüzden bizi takip etmenizi ve hatta yaptığımız çalışmları indirmenize hiç gerek yok.

Bu arada 60sec ve gelecek yama hakkında açıklama yapayım. Şuan için çok büyük bir kişisel sorunum var. Özetle evden çok hastenede yatıp kalkıyorum. Pc başında olduğum süre yok denecek kadar az. Bu yüzden yamalarımız yavaşta olsa ilerlemekte sıradaki yama da 1 hafta içerisinde başlayacağını düşünüyorum.

• Hitman (2016)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

Evet hocam çok haklısınız biz boş bir grubuz. Bu yüzden bizi takip etmenizi ve hatta yaptığımız çalışmları indirmenize hiç gerek yok.

Bu arada 60sec ve gelecek yama hakkında açıklama yapayım. Şuan için çok büyük bir kişisel sorunum var. Özetle evden çok hastenede yatıp kalkıyorum. Pc başında olduğum süre yok denecek kadar az. Bu yüzden yamalarımız yavaşta olsa ilerlemekte sıradaki yama da 1 hafta içerisinde başlayacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşım geçmiş olsun. dertlerini en kısa zamanda atlatırsın umarım. fakat 60 second yamasını gerçekten tamamlamadan yani translate ve yarım yamalak halinden kurtarmadan yeni bi yamaya başlarsanız ben sizin samimiyetinizden şüphe ederim.

umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı atlatır ve başarılar işler ortaya koyarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

arkadaşım geçmiş olsun. dertlerini en kısa zamanda atlatırsın umarım. fakat 60 second yamasını gerçekten tamamlamadan yani translate ve yarım yamalak halinden kurtarmadan yeni bi yamaya başlarsanız ben sizin samimiyetinizden şüphe ederim.

umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı atlatır ve başarılar işler ortaya koyarsınız.

Alıntıları Göster
    Gördüğünüz gibi yarım bir yamaya başlamadık. 60sec'in bitmeme sebebi benim hayatımdaki beklenmedik gelişmeler olması. Yinede çalışmaya devam etmekteyiz. Umaraım en kısa sürede yamanın gerçek bitmiş hali de yayınlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeşim.Allah yardımcın olsun.Kimse kimsenin derdini bilmez.Bilse de önemsemez.
    Burada yaptıklarımızı görmezler.Sanki yüzde yüz hakları olan birşeyi ister gibi kendilerini haklı çıkarmak isterler.Bu tip mesajları görmezden gelmek lazım.
    İyi geceler tekrar geçmiş olsun.

• COLINA-Legacy Oyununu cevirebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.