Şimdi Ara

Sıradaki herom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gold-plat eloda maçı tek başına olmasa da yanında iyi bi support/jungler ile taşıyabilecek mekanikleri aşırı zor ama çözünce oyunun kendisini çözmüş gibi hissedeceğim bir hero arıyorum aklımdakiler: kalista ve azir
    not: onun dışında mainim support ve jungler supportta golda göre aşırı iyi olduğumu düşünüyorum junglerda ise normal oynuyorum jung önerisi de olabilir
    not 2 : high elo maini jung olan arkadaşlar hangi yayınları vs izleyerek öğrenebilirim teşekkürler
    not3: not 2 nin aynısı diğer laneler için de geçerli

• Youtube'dan Bengi nin tekrarlarını izleyebilirsin orman için denendi işe yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao shin

• Ekko

• Udyr
  • güncel daha değişik hero önerileri pls udyr denicem sağol öneri için
  • evelynn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee sin her elo da her meta da oynanabilecek bir Ormancı. Early de bayağı güçlü. Counter Jungle durumunda galip çıkma durumu oldukça yüksek. Mekanikleri konusunda alıştığın takdirde oynanabilecek bir ormancı. Support olarak favorim her elo da Jannadır. Evet biraz kırılgan olabilir. Janna nın adc sine giren pişman, çıkmaya çalışan pişman.
  • LoL'de mekaniği aşırı zor hero yok ki.
  • rumble ? bakıldığı zaman basit gözükebilir ama 5-10 ısı bile büyük olay yüksek eloda
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Lee sin her elo da her meta da oynanabilecek bir Ormancı. Early de bayağı güçlü. Counter Jungle durumunda galip çıkma durumu oldukça yüksek. Mekanikleri konusunda alıştığın takdirde oynanabilecek bir ormancı. Support olarak favorim her elo da Jannadır. Evet biraz kırılgan olabilir. Janna nın adc sine giren pişman, çıkmaya çalışan pişman.

janna oynuyorum da sanki hiç birşey yapmıyo gibi hissediyorum onun dışında lee sin berbat oynuyorum ward jump 1 dakika da yapıyorum rumble oynuyorum öneriler için teşkekkürler yeni hero da önerir misiniz
  • malzahar oynar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.