Şimdi Ara

Sıralama 1100. Çapa cerrahpaşa mı özel (acıbadem,yeditepe,bezmialem) mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam 1100 tıp düşünüyorum çapa cerrahpaşa gibi köklü devlet üniversiteleri mi yoksa acıbadem, yeditepe, bezmialem gibi imkanları gelişmiş özel tıp mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çapa veya cerrahpaşa bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdervreremen

Arkadaşlar sıralamam 1100 tıp düşünüyorum çapa cerrahpaşa gibi köklü devlet üniversiteleri mi yoksa acıbadem, yeditepe, bezmialem gibi imkanları gelişmiş özel tıp mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Diploman kac?

• Özelde rahat edersin ben olsam ozel tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: oeem

quote:

Arkadaşlar sıralamam 1100 tıp düşünüyorum çapa cerrahpaşa gibi köklü devlet üniversiteleri mi yoksa acıbadem, yeditepe, bezmialem gibi imkanları gelişmiş özel tıp mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Diploman kac?

95, 5 hocam

• bence git bi acıbademi gez sonrası zaten gelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk5bin

bence git bi acıbademi gez sonrası zaten gelecektir

Beğenirim anlamında mı diyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bezmialem ne la yeniyor mu İlk defa duyuyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilk5bin

bence git bi acıbademi gez sonrası zaten gelecektir

Beğenirim anlamında mı diyorsunuz

evet
  • Öncelikle size bir öneride bulunmak istiyorum. Bu tarz sitelerden alacağınız yorumlarla bu kadar ciddi kararlar almanız doğru olmaz. Sonuçta size burada herkes cevap verebilir. Sizden çok daha az şeyler bilen kişiler de dahil.
    Öncelikle Yeditepenin gelişmiş imkanları yok. SGK anlaşması dahi yok ki bu son 3 yıl pratik eksiği anlamına geliyor, hoca kadrosuna da bakarsan çapa cerrahpaşa ile kıyaslanamaz bile.
    Bezmialem ve Acıbadem gibi okulların dönem birincileri hemen hemen istisnasız öncelikle cerrahpaşa, olmazsa çapaya geçmeye çalışırlar araştırırsan bulabilirsin internette.
    Cerrahpaşanın ders programından haberin var mı bilmiyorum ama ilk yıl cuma günleri tatil ve şu anda bile hangi gün hangi saatte hangi konunun anlatılacağı(ders programı) internet sitesinde hazır durumda.Gereksiz denebilecek derslerin (tarih,türkçe vs) amfide dinlemiyorsun sadece sınavına girip çıkıyorsun ki bazı yerlerde bu tarz can sıkıcı şeylerin dersi var. İlk 3 yıl 40 günlük yarıyıl tatilleri de bulunmakta.İster gezer tozarsın ister ders çalışırsın ister research yaparsın.Bu imkanları sağlayabilecek başka bir yer yok.Bu yıl cerrahpaşanın kontenjanının 360 küsürden 320 civarına indirilmesiyle cerrahpaşanın çekiciliği çok daha arttı.
    Çapanın ders programı ve sistemi çok karışık.Okulun yeri cerrahpaşaya göre daha kolay ulaşılabilecek bir yerde ancak bunun önemi pek yok derim ben.Çapada ders programındaki çarpıklık sinir bozucu hallerde. Cerrahpaşaya girebiliyorken Çapaya gitmek mantıklı gelmiyor bana.

Ben sıralama yapacak olsam,

1-Cerrahpaşa ingilizce 77 kontenjan başka hiçbir yerde yok. Girebilenler için çok iyi derim.
    2-Hacettepe ingilizce/Cerrahpaşa Türkçe (şehir ve bazı ek kriterlere göre bu ikisi yer değişebilir)
    şeklinde sıralama yapardım ki cerrahpaşa ingilizce öğrencisiyim ve bana iyi ki bu okulu yazmışım dedirtecek onlarca hoca dersime giriyor.(yüzlercesini de ilerleyen yıllarda göreceğim)
    Cerrahpaşa türkçe olmuyorsa Çapa ve Marmara düşünülebilir bu durumda ben marmarayı tercih ederdim çünkü çapa ve cerrahpaşanın 2-3yıllık bir geçiş süreci olacak ve çapada 450kişilik amfide ders almak istemiyorum. 165kişiyle Marmarayı tercih ederim ki afiliasyonu olduğu için klinikte de malzeme sıkıntınız olmaz ek olarak pendik çok daha ucuzdur, rahat yaşarsın diğer yerlere kıyasla.

1-Cerrahpaşa ing
    diyorsan ki ingilizce istiyorum 2-Hacettepe ing
    3-Marmara(ing)

ben sana derim ki o sıralamayla cerrahpaşa türkçeyi kaçırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: drctfing

Öncelikle size bir öneride bulunmak istiyorum. Bu tarz sitelerden alacağınız yorumlarla bu kadar ciddi kararlar almanız doğru olmaz. Sonuçta size burada herkes cevap verebilir. Sizden çok daha az şeyler bilen kişiler de dahil.
    Öncelikle Yeditepenin gelişmiş imkanları yok. SGK anlaşması dahi yok ki bu son 3 yıl pratik eksiği anlamına geliyor, hoca kadrosuna da bakarsan çapa cerrahpaşa ile kıyaslanamaz bile.
    Bezmialem ve Acıbadem gibi okulların dönem birincileri hemen hemen istisnasız öncelikle cerrahpaşa, olmazsa çapaya geçmeye çalışırlar araştırırsan bulabilirsin internette.
    Cerrahpaşanın ders programından haberin var mı bilmiyorum ama ilk yıl cuma günleri tatil ve şu anda bile hangi gün hangi saatte hangi konunun anlatılacağı(ders programı) internet sitesinde hazır durumda.Gereksiz denebilecek derslerin (tarih,türkçe vs) amfide dinlemiyorsun sadece sınavına girip çıkıyorsun ki bazı yerlerde bu tarz can sıkıcı şeylerin dersi var. İlk 3 yıl 40 günlük yarıyıl tatilleri de bulunmakta.İster gezer tozarsın ister ders çalışırsın ister research yaparsın.Bu imkanları sağlayabilecek başka bir yer yok.Bu yıl cerrahpaşanın kontenjanının 360 küsürden 320 civarına indirilmesiyle cerrahpaşanın çekiciliği çok daha arttı.
    Çapanın ders programı ve sistemi çok karışık.Okulun yeri cerrahpaşaya göre daha kolay ulaşılabilecek bir yerde ancak bunun önemi pek yok derim ben.Çapada ders programındaki çarpıklık sinir bozucu hallerde. Cerrahpaşaya girebiliyorken Çapaya gitmek mantıklı gelmiyor bana.

Ben sıralama yapacak olsam,

1-Cerrahpaşa ingilizce 77 kontenjan başka hiçbir yerde yok. Girebilenler için çok iyi derim.
    2-Hacettepe ingilizce/Cerrahpaşa Türkçe (şehir ve bazı ek kriterlere göre bu ikisi yer değişebilir)
    şeklinde sıralama yapardım ki cerrahpaşa ingilizce öğrencisiyim ve bana iyi ki bu okulu yazmışım dedirtecek onlarca hoca dersime giriyor.(yüzlercesini de ilerleyen yıllarda göreceğim)
    Cerrahpaşa türkçe olmuyorsa Çapa ve Marmara düşünülebilir bu durumda ben marmarayı tercih ederdim çünkü çapa ve cerrahpaşanın 2-3yıllık bir geçiş süreci olacak ve çapada 450kişilik amfide ders almak istemiyorum. 165kişiyle Marmarayı tercih ederim ki afiliasyonu olduğu için klinikte de malzeme sıkıntınız olmaz ek olarak pendik çok daha ucuzdur, rahat yaşarsın diğer yerlere kıyasla.

1-Cerrahpaşa ing
    diyorsan ki ingilizce istiyorum 2-Hacettepe ing
    3-Marmara(ing)

ben sana derim ki o sıralamayla cerrahpaşa türkçeyi kaçırma.

Okul ortalamanız ne kadardı ve nasıl çalıştınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.