Şimdi Ara

Eczacılık Yeditepe mi Acıbadem mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beynim yetmedi devlette okumaya mf3te 60 bine girdim
    Acıbadem sıralama olarak daha ileride ama çok yobaz bir yönetiminin olduğu söyleniyor bir de küçük sanırım kampüsü hakkında bir fikrim yok
    Yeditepede hakkında da hep bir söylenti vardır ya işte zengin egolu tipler çok falan sevmem öyle tipleri öğretim kadrosu ve hoca sayısı açısından yeditepe acıbademden çok daha iyi.Çok aradayım napsam ben?

• Yeditepe tam burslu eczacılık sıralaması bütün devlet ünilerini her sene solluyor hep birinci en son 19bindi
    19bindeki adam burayı tercih ediyorsa bir bildiği vardır pek bilgim yok tek bildiğim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursari38

Yeditepe tam burslu eczacılık sıralaması bütün devlet ünilerini her sene solluyor hep birinci en son 19bindi
    19bindeki adam burayı tercih ediyorsa bir bildiği vardır pek bilgim yok tek bildiğim bu

kampüsü hakkında bilgin var mı hocam
  • Hayır.
  • marmarada ecz 3. sınıfım. ikisi arasından bir seçim yapılacak olursa kesinlikle acıbadem derim eğer uzmanlık, klinik vs. gibi hasta odaklı eczacılık düşünüyorsan. yok eğer şirketlerde çalışmak istiyorsan , güzel bir kampüs hayatım da olsun diyorsan yefitepe tercih et derim.
  • alfaamilaz kullanıcısına yanıt
    Abim öncelikle merhabalar :) eczacıların eczane açmaktan başka nasıl iş olanakları var nerden araştırsam net bir bilgi alamadım bilgilendirebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melanozom

quote:

Orijinalden alıntı: ugursari38

Yeditepe tam burslu eczacılık sıralaması bütün devlet ünilerini her sene solluyor hep birinci en son 19bindi

kampüsü hakkında bilgin var mı hocam

Daha bugün okan üniversitesinden birisiyle konuştum ve bana yeditepe dedi. Kendisi de orda okumuş Sağlık için yeditepe daha iyidir hocam sıralamalarına bakarak anlayabilirsin dişininn sıralaması ilk 3 veya 5 bindeydi.İnsanlar orayı yazıyorsa vardır bir bildikleri ve yobaz konusunda yeditepe daha rahattır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eczacılık yazmayın
    Bıraktım eczacılıkı okunacak bölüm değil yazma parana yazık şahsi fikrim tabiki yani şimdi kimseye zorla birşey yaptıramayız ama bana soracak olursan yazma yani
    Yazma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pharmaceutical

Eczacılık yazmayın
    Bıraktım eczacılıkı okunacak bölüm değil yazma parana yazık şahsi fikrim tabiki yani şimdi kimseye zorla birşey yaptıramayız ama bana soracak olursan yazma yani
    Yazma bence

Hocam eğer güzel bir yerde eczane açmayı başarırsam önüm açık bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.