Bildirim
Sıralama 5700 tercihleri yorumlar mısınız.Yer Ankara.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam esogü herkes beğeniyor.Sıralamamız benzer ben esogü nün önüne Uludağ yazmıştım.Esogü yü araştırdıysanız nasıl buldunuz? -
Hocam ben oğlumu aldım eskisehiri götürdüm fakülteyi gezdik kampüsü hastaneyi derslikleri lab.lari inceledik hatta orada 6 sınıf stajyer doktorlarla konuşma imkanı da bulduk açıkçası kafamiza yattı.Sehir güzel ulaşım kolay yurt apart bulmak kolay herşey sanki öğrenciler için yapılmış gibi. -
Yukari -
eşkişehir hayırlı olsun hocam şartları iyi geçmesi de kolay diyorlar.. -
Up -
Up -
Teşekkürler sizce doğru tercih mıdır bizim sartlarimiza uyduğu için böyle tercih ettik -
Hocam gidip görmeniz çok iyi olmuş Allah hayırlı etsin -
zaten yazdığınız tıplar gayet iyi tıplar -
Uludağ h.o -
Ankara'daysanız ve öncelik Ankara ise neden Gülhane'yi yazmadınız ki? Oğlunuzu ulaşım kolay diye başka bir şehre göndermektense aynı şehirde bulunarak hem daha ekonomik ve hem de daha kaliteli eğitim alacağı bir yeri tercih ettirmeniz daha doğru olmaz mı? -
Tercihler bitti hocam pr kasmana gerek yok artik -
Bir şey kastığım yok kel arkadaşım. -
Burdan var gibi duruyor da ondan sey ettim oksidaz arkadaşım. -
Kel şu arkadaşlık isteğini onayla artik -
12 ye kadar sürüyor -
KELLL
TOŞŞŞŞ
BABANA KOŞŞŞ -
kardeş bunu kullan daha fazla insan kanser olmasın
https://store.donanimhaber.com/45/b3/60/45b360ce8c19758382f25af712a0cf96.jpg
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X