Şimdi Ara

Sıralama hangi sene gibi gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahminleri alabilir miyim fen kolaydı deniliyor ama öncüller dikkat hataları filan çok da iyi geçmedi sanırım çoğunluğun

• 2015

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    hocam ciddi misiniz ya ben de öyle gelsin çok istiyorum da forumda hep 2014 2016 arası diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yearsofsilence

hocam ciddi misiniz ya ben de öyle gelsin çok istiyorum da forumda hep 2014 2016 arası diyorlar

2014 gibi gelmesi imkansız 2016 gibide gelmez 2016da 10bin 2017de 12 bin olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fene kolay dersin eve gelince pc başında ağlarsın.ben 2015te fizik 28 diye çıktım 18 net geldi
  • 2016daki gibi gelir diyenler ygs sıralamalarini 2016ya gore mi 2017 ye göre mi hesapliyorsunuz? Yani 2017 de 20binim 2016 da 38 bin gösteriyor 20bine çekip mi hesaplamam gerekiyor sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    bende 2016 daha düşük geliyor 2015 çok yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu fene kolay diyenlerin hepsi kaybolacak sonuçlardan sonra. Genel anlamda zor ve eleyiciydi. Çok can yakan sorular vardı. Matematiğin zorluğu da malum, 2015 seviyelerinde bir matematik sınavıydı. Yalnız ygs sıralamaları 2014'ten biraz yukarda geldi. Bu verileri toparlayınca sıralamaların 2015'e yakın, 2014'ten iyi geleceğini söylemek mümkün. Ki 2014 basit bir yıldı, yalnız kimya biraz zordu diye hatırlıyorum.
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam çok sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.