Bildirim
SIRALAMA İLK 100
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Say mi -
Evet -
Gelir ama obpleri 99 olan cok ise gelmeyebilir -
İnşallah hocam -
Upp -
Up up -
Olma ihtimali var, gecen yil ilk 400 civari gosteriyor, 2017 ilk 200, 2016 ilk 200. -
Fikir olmasi acisindan;
Tyt 114
Ayt 77.50 yapmistim
Obp 98
Tyt de ilk 100 dum ayt de geriledum 146 gibi bir sey oldum -
Evet hocam gelmeyecek gibi ama bu sene daha yüksek bulunduğum ilden 1 kişi forumdan da 1 kişiye denk geldim. Umut ediyoruz işte :D sizce kaç gelir gibi hocam? -
Hocam valla bilmiyorum, kardesim 107,5 tyt 76,25 ayt yapmisti. Obp 95 falandi 800. Oldu. Tyt daha secici oldugu icin + obp cok iyi oldugu icin 150-800 arasinda 150 ye daha yakin olursun diye dusunuyorum. 400 kusur falan mesela, tabi bu yil biraz daha zormus sanirim onu da hesaba katmak lazim -
İlk 100 gelmez. -
Geçen yıla yakın gelir sanki sıralamalar hocam ilk 400 bana da yakın geliyor -
İnşallah hocam kardeşinizi de tebrik ederim -
İlk 100 sizce kaçla kapatır hocam? -
Hocam 100+(olduğun ilin plaka kodu diyelim). Tebrik ederim süper sonuç -
Geçen yıla yakın gelebilir 111,25 TYT 80 AYT
Mat zordu deniliyor ama üst sıralar icin 2-3 soru haric kolay bir sınav LTİ ve Geosu özellikle.
Fen icin fizik kolaydı ama kimya ve biyolojide zor sorular vardı bu yüzden biraz düşebilir ilk 100 için gereken net ama cok fark beklememek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 18 Haziran 2019; 11:35:28 > -
Oo hocam 138 çok iyi :D çok teşekkür ederimm -
Evet evet bir yeri kolaylaştırıp diğerini zorlaştırdılar. Okuldaki hocalar ilk 1000 gelir dedi o kadar geriye atar mı bilemedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X