Ben genelde M.City ve R.Madrid alıyorum..Eğer rakip Barcayı alırsa adet yerini bulsun diye Madrid alıyorum,onun dışında her zaman M.City..Çok az değişiklikle R.Madridden daha etkili bir takım haline geliyor
FENERBAHCE ile barçayı yenmek tarif edilemez :D
quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavili
FENERBAHCE ile barçayı yenmek tarif edilemez :D
noobdur o adam
Ben mesela Galatasaray'ı alıyorum , ARMANIN GÜCÜ İLE İMAN GÜCÜ ile saldırıyoruz.. O hafta hangi oyuncular oynayacaksa onlarla oynuyorum , maç havasını veriyor bana :D
quote:
Orijinalden alıntı: évaN
Ben mesela Galatasaray'ı alıyorum , ARMANIN GÜCÜ İLE İMAN GÜCÜ ile saldırıyoruz.. O hafta hangi oyuncular oynayacaksa onlarla oynuyorum , maç havasını veriyor bana :D
:D İmanın ne kadar kuvvetliyse gavurlara karşı o kadar hatasız oynuyorsunuz :))
quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavili
quote:
Orijinalden alıntı: évaN
:D İmanın ne kadar kuvvetliyse gavurlara karşı o kadar hatasız oynuyorsunuz :))
valla 3 büyüklerden birinmi alırsam yine onlardan biri ile maç yapmam gerekiyor avrupa onlara üstün geliyor yeniliyorum genellikle. ben çokca barça alıyorum nedeni ise biz 4 kişiyiz gardaş okuldan kaçıp pese hep 4 kişi gideriz aynı kişiler onlardan biri milan alır biri ingiltere biri klasik brezilya bende barça .o yüzden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme