Şimdi Ara

Sıralama sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sayısal mezunuyum ama tm den hazırlanıyorum sınava ygs sıralamam rezalet geldi 180k geldi fakat bu sene sene başında lys çalışmalarımın ve geçen seneki sayısal olmamın getirdiği avantajla lys matematiğim 40 net 42 net arasında geziyor edebiyatım şuan 40-45 net 12.sınıfı tam olarak bitiremedim bitirirsem daha üst yaparım geometrim 17-20 net coğrafyam ise 16-20 net arasında okuldan da 44 puan geliyor sizce bu puanlarla ilk 23 bine girebilir miyim ankara kamu yönetimi ve siyasi bilimler için.

• velkoz V kullanıcısına yanıt
    bende 180 binim . 30-40 bin arası istiyorum . bu konuda çok başlık açtım matematik +geo 30 edebiyat +coğ 70 ile 30 bin garanti dediler. ona göre hesapla sende
  • ygs tm sıralamaları ne alemde?
    Lys netlerin gayet iyi.
    ygs 5-6 50-60 binse 10-20 bine çekersin.
    ygs 5-6 100 ise 20-30 e çekersin
  • matematik + geometri toplamda mı 30 net ben 50-60 arası garanti yaparım yani. edebiyat coğrafyamda 60-70 arası olur sanırım o zaman girerim herhalde ilk 23 bine.
  • 170K benim sıralama kısaca pert... Hukuk istiyorum 20 k hedef edebiyat 50 oluyor 51 oluyor mat 30 35 arası geo yok say 10 net . coğrafya en kötü 19 net yaptım ne kadar mümkün bilmiyorum ama uğraşıyorum sizce ne kadar mümkün ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tamam kardeşim sende iş bitmiş :) inşallah sınavda 50-60 arası mat yap zaten edebiyatın 30 gelse bile çekersin. geçen seneden biliyorum 40a yakın matla insanlar efsane sıralamar yaptı. Çünkü gerçek sınav denemelerden çok farklıydı . hadi bakalım inşallah..
  • Kardeşim mat+geoyu 50 yapman lazım işte toplam net olarak. onu yaparsan oluyor ilk 20k lar.
  • Matematiği 30 - 35 yapabilirim aksilik olmassa ama geo sanırım 10 olur bu şekilde edebiyata çok güveniyorum 50 üstü geliyor son denemelerde ( son iki zaman ve dün LYS 2013 51 er net çıktı final türkiye genelinde de 51 bekliyorum 4 yanlış sanırım yine ) coğrafya ise en kötü 19 yaptım şimdiye kadar onun dışında 2-3 yanlış . . . sence bu netlerle mümkün mü hiç olmassa kendimi yapabildiğime inandırmak zorundayım çünkü YGS adeta hayallerimi yıktı ve seneye bile kalsam LYS ile ne kadar çekildiğini kendime göstermem lazım zaten YGS de kendi netlerimi yapabilseydim şimdi hesapla kitapla uğraşmıyordum neyse hocam görüşlerini bekliyorum hemen hemen YGS de aynı durumdayız çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahcin

Matematiği 30 - 35 yapabilirim aksilik olmassa ama geo sanırım 10 olur bu şekilde edebiyata çok güveniyorum 50 üstü geliyor son denemelerde ( son iki zaman ve dün LYS 2013 51 er net çıktı final türkiye genelinde de 51 bekliyorum 4 yanlış sanırım yine ) coğrafya ise en kötü 19 yaptım şimdiye kadar onun dışında 2-3 yanlış . . . sence bu netlerle mümkün mü hiç olmassa kendimi yapabildiğime inandırmak zorundayım çünkü YGS adeta hayallerimi yıktı ve seneye bile kalsam LYS ile ne kadar çekildiğini kendime göstermem lazım zaten YGS de kendi netlerimi yapabilseydim şimdi hesapla kitapla uğraşmıyordum neyse hocam görüşlerini bekliyorum hemen hemen YGS de aynı durumdayız çünkü

İlk 20 bin garanti kardeşim 50 edebiyat 35 matematik 10 geometri 19 coğrafya ile kesin yani 15 bine girersin bence bende edebiyatımı 50 yapabilsem çok güzel olacak 40 larda dolanıyorum matematikte de integral ve türevle uğraşıyorum bi denemede yapıyorum bi denemede yapamıyorum bu iki lanet konuyu hatta trigonometriyi de katabiliriz şimdi hedefim işte 9-10-11 edebiyatını bitirdim. 12. sınıfı tekrar ediyorum matematikten integral türev trigonometriyi baştan sona tekrar edicem coğrafyadan da 3-5 konu bitiricem ben coğrafya ya hiç çalışmadım mesela 16-17 net yapıyorum temelden bişeyler 3-4 tane bariz konu var onları yaparsam 18 nette garanti olurum sanırım geometrim ise benimde meçhul şuan analitikten özel ders alıyorum analitiği fulleyebilirsem yaklaşık 10-13 analitik oluyor son zamanlarda fulleyemesemde 2 yanlış falan yapsam.normal geometriden de 8-10 net çıkarsam yeterli bende 180 binden ilk 15 bine 10 binlere iniyorum olay bu yani sen kesin girersin bu netlerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velkoz -- 28 Mayıs 2014; 12:28:49 >

Matematik senin Çok iyi ama 40 mı demiştin Seni ordan kurtarır en kötü edebiyat 45 yaparsan bu iş tamam

• İnşallah kardeşim uğraşıyorum matematiği 40 ve üstü tutmaya edebiyatıda 45 bıraksam tamamdır 15 geometri 15-18 coğrafya yaparım ilk 20 ye girdim mi ankara üniversitesi kamu yönetimi ve siyasi bilimler gelse tamamdır hocaların dediğine göre bunları yaparsam yıldırım beyazıt hukukta gelebilir ama bakalım hayırlısı inallah ygs de ki süprizi yaşamam zaten 3. girişim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.