Şimdi Ara

Sıralama Tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Puanza ve bilimum sitelere güvenemiyorum, sınavın geçen yıllara göre kolay geldiğini düşünüyorum (2010 hariç)
    Acaba bu netlerle kaç binde oynarım bilgili bi abimiz aydınlatırsa sevinirim.
    TR: 37-3
    Sos:24-8
    Mat:38-2
    Fen:34-6

• Yazmayı unuttum.
    Dipnot: Fizikte ısı sıcaklık ve kaykaylı sorunun benden başka yanlış olduğunu düşünen var mı? İptal olacağını düşünüyor musunuz
  • NarutoMania N kullanıcısına yanıt
    Bu netlere bu soru saçma ısı sorusunda 3. Madde kesin değil örnek tahta ve demiri düşün.

Fizikte ki soruda cevabı bilmiyorum ama mgh 2sinde de 0 kinetik enerji 60 kg olanın hızı daha çok olacağı için artar hız da artar. Bir yanlışlık yok eğer çözüm boyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta -- 14 Mart 2016; 0:50:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vendetta kullanıcısına yanıt
    Fakat formülde 1/2mv^2 =mgh biri 25v^2 =50 diğeri 30v^2=60 geliyor yani hızlar eşit geliyor hızın değiştiğini düşünmüyorum.
    Çeşitli konu anlatımlarda da dipnot olarak düşmüş hız değişimini kütle etkilemez diye. Bu netlere bu soru saçma derken ne demek istedin anlamadım
  • NarutoMania N kullanıcısına yanıt
    Netlerin iyi anlamında kast ettim.bu formülü bende biliyorum ama potansiyel enerji dediği sadece mgh i alacaksın orda ve mantıken 60 kg biri 50kg a göre daha hızlı kayacaktir bence sakin kafayla düşün derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıralamalar kaç
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.