Şimdi Ara

sıralama tahmini(tm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    edb:40d 10y
    cogr:11 net
    mat:34d 6 y
    geo:13 d 1 y
    okul puanını tam bilmiyorum ama diploma notum 73 falan olur herhalde

• yukarı
  • çok acil lüttfen yardımcı olun
  • buna benzer benim netlerim de..yardım lütfen..
  • aynen kardeşim lysler benimde böyle sadce ygs 80 bin nasıl olur sıralama bi tahmin yürütelim birlikte ben 50 bin filan diye düşünüyorum okul puanı ile birlikte 380-390 filan alıyorum geçen sene bu puan 80 bin filanda bu sene 50 bin olur gibi geliyor bana sizin tahminleriniz nedir herkes bişeyler söylesin sonuçta ortada sonuç yok
  • aynen ya bir tahmin yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu netlerle 50 bin gelirse sana bende istediğim yere girerim.

Benim edebiyat 49 küsür.

Coğrafya 19.50.

Ygs 5: 60 bin.

Matematik geo toplam 35 falan.Senin edebiyattan battığını bende matematiken battım. 40 -50 bin gelir mi sizce bana arkadaşlar?

Şehremini mezunuyum bir de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Bu netlerle 50 bin gelirse sana bende istediğim yere girerim.

Benim edebiyat 49 küsür.

Coğrafya 19.50.

Matematik geo toplam 35 falan.Senin edebiyattan battığını bende matematiken battım. 40 -50 bin gelir mi sizce bana arkadaşlar?

Bence daha iyi gelir. Neden dersen her iki sınavda bana kalırsa zordu. Ben 25-30 bin arası diyorum benimde netlerim seninle hemen hemen aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizie

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Bu netlerle 50 bin gelirse sana bende istediğim yere girerim.

Benim edebiyat 49 küsür.

Coğrafya 19.50.

Bence daha iyi gelir. Neden dersen her iki sınavda bana kalırsa zordu. Ben 25-30 bin arası diyorum benimde netlerim seninle hemen hemen aynı.

İnşAllah gelir ya, en kötü 35 bin diyorsun yani.

Ham pualar 10 15 puan düşecek Tm'lerde. YGS'de ki Türkçe soruları olsun, LYS-1, LYS-3 olsun gerçekten son 2 yıla göre epeyce zordu.

Ham puanlarda 10 15 düşüş bekliyorum. Okul puanlarını hesaba katmaya gerek yok ham puanlar daha belirleyici oluyor srıalama kestirmede.

İnşAllah en kötü 35 bin oluruz.

• yukarı

• uppp 188 kisi bakmıs ama cevap yazan 2 3 kisi var
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süpirman

aynen kardeşim lysler benimde böyle sadce ygs 80 bin nasıl olur sıralama bi tahmin yürütelim birlikte ben 50 bin filan diye düşünüyorum okul puanı ile birlikte 380-390 filan alıyorum geçen sene bu puan 80 bin filanda bu sene 50 bin olur gibi geliyor bana sizin tahminleriniz nedir herkes bişeyler söylesin sonuçta ortada sonuç yok

hocam benim şöyle netlerim var.
    ygs5-58bindeyim

mat. 24
    geo 17
    edeb. 36
    coğ 13

okul puanı ile birlikte tm1 yaklaşık 400 geliyor..istediğim bölüm 420 ile almış(45bin).benim gelecek puan(400) ise geçen seneye göre 70bin sıralama civarına denk geliyor..Sence o kadar düşer mi puanlar?

üstteki herşey geçen yılki katsayı ile yazdım.

• soruların zorlugu sıralamalarınızı ileri çekebilir merak etmeyin zorsa herkese zor .. sana gelnce bende 25 30 bin arası olur.. ama daha iyide olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

aynen kardeşim lysler benimde böyle sadce ygs 80 bin nasıl olur sıralama bi tahmin yürütelim birlikte ben 50 bin filan diye düşünüyorum okul puanı ile birlikte 380-390 filan alıyorum geçen sene bu puan 80 bin filanda bu sene 50 bin olur gibi geliyor bana sizin tahminleriniz nedir herkes bişeyler söylesin sonuçta ortada sonuç yok

ygs5-58bindeyim

mat. 24
    geo 17
    edeb. 36
    coğ 13

okul puanı ile birlikte tm1 yaklaşık 400 geliyor..istediğim bölüm 420 ile almış(45bin).benim gelecek puan(400) ise geçen seneye göre 70bin sıralama civarına denk geliyor..Sence o kadar düşer mi puanlar?

bence sıralaman daha iyi olur 40 bin filan sınavın zorlugundan gerilemesi filan 20 puan düşebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpirman -- 26 Haziran 2012; 10:27:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

ygs5-58bindeyim

mat. 24
    geo 17
    edeb. 36
    coğ 13

bence sıralaman daha iyi olur 40 bin filan sınavın zorlugundan gerilemesi filan 20 puan düşebilir

hadi inşallah.
    teşekkürler cevap için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.