Şimdi Ara

Sıralama Tutar Mı Çok Önemli Sene Söz Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf3 19 bin oldum, tıp istiyordum fakat devlet tıplarının tutmayacağı belli fakat tıplarda 3 bin civarı düşüş olacağı söyleniyor, gata 16 binden almış en son, şartları sağlıyor fakat 19 bine geriler mi sırası ve eğer tutarsa fakat mülakatta seçilemezsem seneye puanım kırılır mı, ilginiz için teşekkür ederim :)))

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiguantiguan

Arkadaşlar mf3 19 bin oldum, tıp istiyordum fakat devlet tıplarının tutmayacağı belli fakat tıplarda 3 bin civarı düşüş olacağı söyleniyor, gata 16 binden almış en son, şartları sağlıyor fakat 19 bine geriler mi sırası ve eğer tutarsa fakat mülakatta seçilemezsem seneye puanım kırılır mı, ilginiz için teşekkür ederim :)))

gata 16 bin değil dostum öncelikle 16.600 ki bence girersin gataya rahat..Şimdi söyleyeceğimden ise emin değilim eğer kazanırda mülakata girersen ve mülakatı geçemez isen seneye puanın kırılmaz.Eğer öyle bir şey olsaydı zaten saçmalık olurdu.
  • GATA'yı dene.
  • Peki Azerbaycan'da bulunan tıp üniversitesine girme ihtimalim nedir sizce, 15,341'den almış en son, geriler mi o kadar?
  • gatada okuyacagına seneye kal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plastic surgeon -- 10 Temmuz 2013; 11:19:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.