Şimdi Ara

Sıralama ve IQ Arasındaki İlişki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
6.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyt sınavı tam olarak ezber bir sınav değil. Hatta ezber bozan bir sınav. Hem psikolojik olarak sınava hazır olan hem de hızlı düşünüp çözüme doğru yoldan gitmeyi bilen adaylar başarılı oluyor. Ösymnin yaptığı en iyi sınavlardan biridir Tyt sınavı.

Bana kalırsa formatı aynı yapıp Fen ve Sosyal soru sayıları artırılmalı. Sayısal bölüm isteyenler sosyal yapmamalı, hukuk isteyenler de fen yapmamalı. Herkes rakipleriyle yarışsın. Tıp gelmedi hukuk yazayım bari diyen adayların önüne geçilmiş olur böylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test random puan basıyor. Aynı cevapları 5 kez girdim 17 yas girerek sonuçlar
    tr.iq-test.cc
    IQ puanınız: 131
    https://tr.iq-test.cc/test_result/184552
    131
    tr.iq-test.cc
    IQ puanınız: 135
    https://tr.iq-test.cc/test_result/189980
    135
    tr.iq-test.cc
    IQ puanınız: 133
    https://tr.iq-test.cc/test_result/187266
    133
    tr.iq-test.cc
    IQ puanınız: 134
    https://tr.iq-test.cc/test_result/188623
    134
    tr.iq-test.cc
    IQ puanınız: 137
    https://tr.iq-test.cc/test_result/192694
    137

Edit:
    tr.iq-test.cc
    IQ puanınız: 76.879882092852
    https://tr.iq-test.cc/test_result/111111

quote:

IQ puanınız:

76.879882092852

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 19 Ocak 2021; 13:33:55 >

• Sıralama ve IQ Arasındaki İlişki 133 çıktı. 40kdan mezunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasse-Matberg -- 19 Ocak 2021; 14:42:15 >
  • 137 çıktı. O kadar zeki olduğumu düşünmüyorum palavra testlere inana kaldı mı ya
  • Ben de. :Ddd The Killing Road hocamla aynı çıkmam imkansız.
  • Beyninin yüzde bi kaç yüzünü kullanan ve 285-400 arasi IQ (en yüksek iq'lu insan olduğum için bana IQ testi hazırlayabilecek bir iq'da insan yok. Kendi IQ testlerimi kendim hazırlarim) puanı olan biri olarak cevaplamam gerekirse kaf olmasaydı olmazdi.

• Zeki adam tyt de fark atar zekası düşük olan 20 kat fazla da çalışsa geçemez ama ayt de kim fazla çalışırsa o geçer bana göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden ÖSS vardı bilen bilir 180 soru 90 say 90 söz , tyt gibiydi .
  • Kanka peki mezuna kalıp tyt üzerine 20-30 net koyup tyt ham da derece yapanlar ne oluyo ? Çalışkan mı zeki mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrisonun Kuklası

Tyt sınavı tam olarak ezber bir sınav değil. Hatta ezber bozan bir sınav. Hem psikolojik olarak sınava hazır olan hem de hızlı düşünüp çözüme doğru yoldan gitmeyi bilen adaylar başarılı oluyor. Ösymnin yaptığı en iyi sınavlardan biridir Tyt sınavı.

Bana kalırsa formatı aynı yapıp Fen ve Sosyal soru sayıları artırılmalı. Sayısal bölüm isteyenler sosyal yapmamalı, hukuk isteyenler de fen yapmamalı. Herkes rakipleriyle yarışsın. Tıp gelmedi hukuk yazayım bari diyen adayların önüne geçilmiş olur böylece.

Tyt zeka ölçse ne olucak? Ayt tamamen bilgi ve tyt ile girebildiğin iyi biryer kalmadı.

• Bence tytde gününde olmak da önemli. Şans etkisi de var.
  • Sıralamayı zeka ile kıyasladığınız için on binlerce öğrenci sizin gibi tipler yüzünden eğitim öğretimden soğuyor, kendine güvenini kaybediyor. Hakaret olarak alınacağı ve ceza yiyeceğimi bildiğimden bu konuyu detaylandırmayacağım ama sizin gibi Sıralama = IQ doğru orantısını savunanlar yüzünden Boğaziçinde turizm okuyan adam kalkıp bir tıpçıya bile kafa tutuyor "ben daha iyi biliyorum" diye. Ego sahibi oluyorlar.

Ben geri zekalıyım ve eşit ağırlıkta ilk 10bindeyim. İtirazı olan varsa gelsin.

TYT konusuna gelirsek mabel matizin sorulduğu bir sınavı IQ ölçer olarak almanıza şaşmadım. Sanırım TYTden yüksek aldığınız için kendinizi avutma yoluna gitmişsiniz. Lablarda Raven testine girmenizi öneririm. Velev ki 130dan yüksek sonuç aldınız, gene hiçbir önemi yok. Bunun TYT ile bağlantısı yok.

Peki ne bizi sınavda başarıya götürüyor?

Eziklik psikolojisi: Sürekli ezilen, istediğini alamayan bir tipseniz tek kurtuluşunuz olarak bildiğiniz bu sınavı kazandığınız da size verdiği etiketi köküne kadar kullanabilirsiniz (boğaziçiliyim laaaaan)

Çocukluk: Eğer 90 aldınız diye ailenizden dayak yediyseniz, sürekli hakarete maruz kaldıysanız artık kişiliğinize işler. Yani günlük 4 saat çalışmak hiç bir şeydir. Çünkü siz bunun robotu olmuşsunuz.

Sistem rayına oturmak: Düşünmenize, muhakeme yeteneğine hiç gerek yok. Yorum sorusunun doğrusu yanlışı olur mu? Yani herkes bir şey hakkında yorum yapabilir, adı üstüne yorumdur bu. Doğrusu yanlışı olmaz ancak TYT Türkçe için vardır. Sistem size nasıl düşüneceğinizi, nasıl yorum yapacağınızı aşılar. Eğer sistemde bir parçaysanız, sistem gibi düşünürsünüz. Kölelik sınavımız da hak ettiğinizi verir.

İşin özü, sıralama ile zeka orantısını savunmak avutmaktan başka bir şey değildir.

Küçük bir öneri daha, zeka bir işin çok küçük parçasını oluşturur. Einstein kanepesinde uzanıp sadece piposunu içseydi hiçbir şeyi başaramazdı.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

2003lü müsünüz hocam?

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt

Erken dogmasam oyleydim.

Alışkanlık hala testlerde 13-17 veya 17 yas seciyorum, daha alışamadım resitligeSıralama ve IQ Arasındaki İlişki 

• Garrisonun Kuklası kullanıcısına yanıt

hayatımda boyunca ne ders dinledim ne ders çaliştım ılk tytye gırdım 72 net yaptım tamamen mantık oldugu ıcın ama ayt de bilgi oldugu ıcın ea netım yuksektı ama sayısalda 12 net yaptım muhendislik yazdım gidip zekimiyim aptalmı bilmem ama hayatımda turev ıntegral dınlemeden muhendıs olabılmem cok sacma :d

aralık doğumlu musunuz hocam?

• brosbeforehoes kullanıcısına yanıt

Kasim sonu

aralıkta keramet var hocam. 3 kişi tanıdım şuana kadar. sizi de 0.75 sayıyorum. ilerde bilimsel olarak kanıtlanırsa beni hatırlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 20 Ocak 2021; 21:5:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.