Şimdi Ara

Sıralama ve IQ Arasındaki İlişki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
6.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aralık demeyelim de yay burcu diyelim tatlıya bağlansınSıralama ve IQ Arasındaki İlişki 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

valla bu burçlar köşeye sıkıştırıyor beni her sefer. bugün şöyle gececek, gelecek hafta atağa kalkacaksına hala inanmıyorum da karakteristik özelliklerle ilgili doğru gibiler

• brosbeforehoes kullanıcısına yanıt

Haftaya su olucak seyleri bende de calismiyor ama dediginiz gibi genel karakteristik ozellikler ve burc uyumu? (sitelerde yazanlar dogru filan değil, ama ayni burc kombinasyonlari (balik kiz akrep oglan gibi) neredeyse ayni rotalari izleyen iliskiler cikariyor) bence dogru yaSıralama ve IQ Arasındaki İlişki 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz burada "180iqyum fakat 180k oldum" derken ecnebiler calismasini yapmis.

Gayet aralarinda iliski vardir ama derecesi tartisma konusudur.

Internete sat iq correlation diye aratip bakin.

• Zeki insanın zekasını göstermesinin gerekliliğini anlayamamışsınız. Azimli ve sürekliliğini koruyan başarılı insanlar her daim öndedir zeki veya normal.

Çok zeki isen sistem sana yolunu göstermiş az çaba ile başarılı olabilmek kolaydır yap!

Kusura bakmayın hatrı sayılır bir dereceniz yoksa zekanı kullanmamışsın kullanılmayan zekaninda varlığı sorgulanır.

• 2.sinifta IQ ile ilgili bişey cozdurmustu sınıf öğretmeni. Sonra değişik bi deneme yaptılar bi baktım 4.sinifa atlamışım. Akşam bu testi deneyeceğim bakalım kaç gelecek.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roket42 -- 22 Ocak 2021; 18:47:21 >
  • 60'ın altında çıktım. 160-180 alan varsa helal olsun
  • Ve işsizim
    Sıralama ve IQ Arasındaki İlişki

• Emin olmadı
    Sıralama ve IQ Arasındaki İlişkiğım salladığım 1 soru vardı onu değiştirdim daha mantıklı düşündüm. 131 oldu ve işsizim ve 10k oldum sınavda

• İlk 2-3 bin için ortalama zeka yeterli ; tanıdıklarımdan ve kendimden biliyorum. Ilk 500 için işler değişiyor olabilir ama o konuda bir fikrim ok.

• Hocam net bir kanıya varamazsın bir tanıdığım var kendimizi kıyaslama konusunda çok fırsatım oldu bu konu üstüne kıyaslıyorum yoksa umursamadım pek hocam bu çocuk 15k yaptı tıpa gitti ben mezunum :) normalde ikimizinde iyi yaptığı şeyler var mesela o gitar ve bateri çalar ama yaratıcı ve çözüm bulucu değildir gerçek hayata karşı,bu soru biraz da ileri ki yaşamında ekonomik sosyal seviyene hitap ediyor gibi bu seviyeyi birden fazla etken etkiliyor bir fırsat çıkıyor bir şey öğrenmeye başlıyorsun yani bir adım atıyorsun ve hayatın değişebiliyor.Bu arada internetteki iq testlerinde puan yüksek çıkar çünkü testten sonra genellikle sana bir şey satmaya çalışıyorlar sen iq sunu 50 60 çıkartığın adama iq testi önersen mi daha manüpülatif olur yoksa 100+ mı o sitedelerde psikolojik avcılık var gaz veren insanlar gibi bir site

• Bu arada sınavın zekayla alakası kimi arkadaşların düşündüğü kadar yok ciddi ciddi iq dediğimiz konunun kriterleri farklı dil bilgisi sormuyor paragraf sormuyor düz matematik sorusu da sormuyor o kadar zeki olmayan ama düzgün bir eğitim alabilmiş kendi içsel motivasyonu olan birisi başarılı olabilir.Bir ortalama var dünyaya göre düşük olsa da 700k da iq su 95 olan yok mudur İstaTistiQ Verİ Analiğzi abi elbet vardır Mezunum BEZDİM bu ülke karadelik misali yutuyor gençleri tek fark var Hawking reisin dediği gibi deliğin öbür ucu ak deliğe açılmıyor başka bir aklığa açılıyor

• sayi vermedi olm 140+ diyor

https://tr.iq-test.cc/test_result/198122

ilk defa cozdum bu arada

• Asıl aptal kötü sonuç getiren değil, kapasitesinin tamamını kullanmayandır. Nedense bu sözü söylemek istedim, zekanın sonuçla bir alakası olduğunu düşünmüyorum yukarıda bi arkadaş çok güzel açıklamış kürek ve kaşık örneğiyle Sıralama ve IQ Arasındaki İlişki Sıralama ve IQ Arasındaki İlişki 

• Bu testi çözmeye zaman harcayabiliyorsanız sonucun pek önemi yok sanki

• kesinlikle doğru. bizim sınıfta bi kız var çalışır çalışır matematik sınavından 50 alır arka sırada bütün gün uyuyan arkadaşım da 60 alırdı. Kesinlikle alakası var. Düşük IQlu biri bu sınavı kazanamaz

• Zekanı etkisi yok denemez.Tanıdığım bir ygs birincisi üniversiteyi de(bilkent ee) 1.bitirdi.Yine ilk 100 için özellikle konuşursak,iyi yerlere gelmişler.Kapasite olmadan ilk 100 biraz zor
    Ama ilk 1000,5000 vs kapasite sınırlı da olsa çalışarak elde edilebilir.Zaten sınavda çok da kapasite gerekecek şeyler sorulmuyor.Onun için sıralama-zeka arasında ilişki az,çalışmanın çeyreği kadar falandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 21 Mart 2021; 11:15:8 >
  • Mezuni kullanıcısına yanıt

10-100 değil de 10-20 olarak düşünürüm ben. sonuçta ygs konuları tamamen alıştırmaya ve hıza bağlıyken lys konuları bilgiye bağlı. ancak ikisi de lise seviyesinde, yani çok da zeka gerektirmeyen konular. ha zeka ve yatkınlık gerçekten nerde gerekir diyorsanız o da doktora seviyesidir. lisans ve yüksek lisansta bile zekanın çok önemli bi faktör olduğunu düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.