Şimdi Ara

SIRALAMA VE TAHMİNLERİNİZİ YAZIN(İLK 20k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
5
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes gecen seneyle kıyaslama pesinde bana göre geo cok kolaydı 2013 e göre mat ta bi tık kolaydı ama işlemli sorular oldugu icin 40+ hedefleyenler yine zorlanmıştır.Denemelerde genelde 45 in altına düsmeyen ben sınavı yetistiredim bile umarım gecen seneki gibi üst seviye matematigi fazla yapamamıstır
    Sıralama ygs1 8k ygs2 10k
    MAT 33 37 arası
    Geo 27D 3Y en kötü
    Sıralamam düsecek mi kalacak mı yorum yaparsınız sevinirim düserse ne kadar düser en fazla
    Fende fizik kimya biyo 25+ yapacagıma inaniyorum

FENDEN SONRAKİ EDİT:
    Tahmini fen netlerimi yazayım fizikte cok çelişkiye düstüm 25+ isteyenler için agır bi sınavdı.Boş bırakmadım 90 sorudan
    Fizik 26 4 /25 5/ 24 6/ 23 7/22 8 den biri gelicek ama tahminim 6 7 y gibi 25 ustune cıkan sayısı cok az olur bence
    Kimya 29-1 bekliyorum tautomeri sorusu :(
    Biyo 27 3/26 4 gelir mf4 istememe ragmen iyi yaptım
    OBP mi sormus bi arkadas 40 41 civarı malesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eizo33 -- 21 Haziran 2014; 16:21:11 >

• eizo33 E kullanıcısına yanıt
    umarım düşmez ama bnm ygs 23k seninkiyle aynı doğru sayılarım ben bile düşeceğinden korkuyorum hocam bencede geometri çok kolaydı
  • ilk 10k daki arkadaslarımdan benim gibi cok kotü netler yapan var ama gerimde olup sınavı cok iyi gecen 70+ bekleyenlerde var yapamayanlar cogunluktaysa sıralama pek degişmez gibi
  • Şuanda düşmüşsün orası kesin fenleri dediğin gibi yaparsan ilk 15bin civarı diye tahmin ediyorum

.
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    gecen sene 8k daki bi arkadasım 32 mat 20 geoyla tam hatırlamıyorum ama bu netlerle sıralamasını 7 k ya cekti feni de yazdıklarım gibiydi 10k ve 7k daki 2 arkadasım 70+ ile 2 ve 4 k ya cektiler.Gecen seneki gibi olabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Şuanda düşmüşsün orası kesin fenleri dediğin gibi yaparsan ilk 15bin civarı diye tahmin ediyorum

.

Yok 35 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eizo33

gecen sene 8k daki bi arkadasım 32 mat 20 geoyla tam hatırlamıyorum ama bu netlerle sıralamasını 7 k ya cekti feni de yazdıklarım gibiydi 10k ve 7k daki 2 arkadasım 70+ ile 2 ve 4 k ya cektiler.Gecen seneki gibi olabilir mi acaba

İnanma ya ne 15 bini 7-8 k olursun hatta daha iyisi bile olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    HEDEF İLK 20k
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iroşimaaa İ kullanıcısına yanıt
    senin sıralama ve tahminler nasıl
  • quote:

senin sıralama ve tahminler nasıl

Geom biraz daha düşük 24 fln bide ygs 15 bin bnmde hedefim 12 bin fizik 22 kimya 24 biyo 24 olsun istiyorum bir ihtimal olur belli mf3 tercihi yapcm

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Şuanda düşmüşsün orası kesin fenleri dediğin gibi yaparsan ilk 15bin civarı diye tahmin ediyorum

.
    Sıralamanı korumuşsundur bence burda senin hakkında kötü yorum yapanlara inanma.

Geçen senede ben buralardaydım ve herkes yine buraları sınav çok kolaydı konularıyla doldurdu.
    Geçen sene sıralamanın ne kadar düştüğünü gördün bu sene ben fenlerinde geçen seneye göre daha zor olacağını tahmin ederek de puanların yine düşeceğini iddia ediyorum.

(Özellikle YGS'de çok düşük yapmış ama LYSde çok güzel yaptım diyen tiplere inanma. LYS sonuçları açıklandıktan sonra hepsi buhar olup gidiyorlar :D )
  • Ygs-2 12k
    Mat 32-33
    Geo 19-20
    Şu an geriye düştüğümün farkındayım ama fenle kapatabileceğime inanıyorum.15 k da kalsam yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenler 25 gelirse 10k içinde kalırsın.

Benim mat 43 44 bekliyorum geo 28 30 arası fenler de senin 25 üstü, ygs 18k kaç olur tahminen?

• iroşimaaa İ kullanıcısına yanıt
    Mf-3 ten tercih yapacaksan geometrinin sana sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6k dasın bence, kime sorsam yetiştirememiş çok üst düzey olanlar bile, kolaylık zorluk değilde uğraştırıcılık yönünden şikayet ediyo herkes, istediğin sıraya çekersin inşallah
    Benimde mat senden 2.3 net fazla geo 2.3 net eksik gelecek büyük ihtimal, 45k dan 20k civarına gelme gibi bi hayalim var ama olmayacak gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 17 Haziran 2014; 21:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRONCLAD

fenler 25 gelirse 10k içinde kalırsın.

Benim mat 43 44 bekliyorum geo 28 30 arası fenler de senin 25 üstü, ygs 18k kaç olur tahminen?
    hepimiziin yazdığı cümle şu matta veya geometride batırdım düşeceğim kesin fene bakcaz abi demekki herkesin böyle,bi kaç istisna hariç o zaman moral bozmaya gerek yok abi herkesin böyleyse sıralamamızı artırırız bile bnce feni yapan farkı yaratcak bu sınavda herkes batırdı geriyee düşecekse bizim sıralarmıza kim girecek o zaman ? :D
  • mehmet19071907 M kullanıcısına yanıt
    içimi rahatlattın biraz tesekkürler yorumun için 2014 ygs de de öyleydi tahmini netlerime 5 15 k arası gelir dedim sonuca bi girdim sıralamadan once netlere baktım tahminlerim den 3 er 4 er net eksikti mesala tr 37+ beklerken 33 geldi fen 34 beklerken 30 geldi dedim kesin 20 k filandır ama 8k ydı sıralama yani sınav zormus ve yapılamamıs LYS de oyle olur diye umuyorum 2013 kadar olmasa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanzee

5-6k dasın bence, kime sorsam yetiştirememiş çok üst düzey olanlar bile, kolaylık zorluk değilde uğraştırıcılık yönünden şikayet ediyo herkes, istediğin sıraya çekersin inşallah
    Benimde mat senden 2.3 net fazla geo 2.3 net eksik gelecek büyük ihtimal, 45k dan 20k civarına gelme gibi bi hayalim var ama olmayacak gibi :)
    ygs 20k

mat 33 net
    geo 19,25

fkb 18-22 arası tahminen ne olur sizce sıralama? 20'nin altına düşmemeyi amaçlıyorum
  • 5 6 cok zor be kardes sıralamamı korusam yeter bana.Bence mf 4 sen iyi bi fizk kimya ile cekebilirsin
  • ilk 10 k gibi duruyor netlerin eger mat yapılamamıssa rahat daha da cekersin 7 8 e
  • quote:

5 6 cok zor be kardes sıralamamı korusam yeter bana.Bence mf 4 sen iyi bi fizk kimya ile cekebilirsin

Eğer fende söylediğin netleri yaparsan yavuz söylediydi dersin mf4 üm bende fenlerime güvenemiyorum, fenler biraz iyi gelirse küçük bi umudum var :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.