< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 31 Mart 2022; 19:44:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sıralamalar 2021 gibi gelecek

-
-
Hocam son cümleniz dediklerinizle çelişmiyor mu? Ek süreye rağmen msü2022 nin 2021 e benzemesi demek +30 dk boşuna verilmiş demektir. Sınavın zorluğunu arttırmayacaklar. Beleşten 30 dk vermiş olacaklar demek oluyor. 2022 msü türkçesi gibi aşırı kolay bi türkçe gelirse yksde. O zaman görürüz yığılmanın allahını. Eğer 2020 türkçesi 2022 msü matı ve ortalama bi fen sosyal koyarlarsa önümüze. Ayt de 2019 - 2021 arası gelirse işte o zaman mükemmel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wweiss1023 -- 31 Mart 2022; 19:48:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de hatrı sayılır bir fl deyim şu anda. 2020 ve 2021 senesindeki öğrencilerin tyt netleri ile bu senekiler arasında baya var. Bu sene gerçekten bir uyuşukluk ve ders çalışamamazlık var. Sebebi pandemi vs olabilir fakat dediğin gibi 20 sıralamalarının bir daha gelmesi imkansız bence
-
hocam sadece sizin okula bakarak genel tr öğrenci başarı kapasitesini değerlendirmek ne denli doğru? fen liselerinin şu an da yarısının içi boş emin olun. kaliteli fen liselerindeki öğrenciler iyi netler yapiyordur net.
Hocam onlar her zaman olucak tabi de genel profil için dedim ve dersane+diğer anadoludaki arkadaşlarda öyle çok yüksek netler yapıldığını söylemiyor
-
Hocam muhtemelen önlemini türkçeyi 20 gibi sorarak alacaklar zaten 165dk 2020tr + 2021 geri kalan branşlar için ucu ucuna yeter zaten
Bence öğrenci seviyesinin düşmesi büyük bir fırsat sistem değişmeden iyi sıralama yapmakta fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 31 Mart 2022; 20:0:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gelmez 20 21 arası gelir ama 21e daha yakın olur bence
-
Sinav 21 gibi olsa bile 21 gelmez bence 19-21 arasi siralama guzel olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yığılma olacak
bugün de dozumuzu aldık mı mesut hocam
-
Sorular 2021 gibi gelir de, sıralamaları zannetmiyorum
öğrenciler sistemi çözdü-lgs nesli gümbür gümbür geliyor-yeni nesil çok zeki-345 kurumsal herkes +100-rekor mezun ve katılım-yayınlar sisteme alıştı DEĞİL Mİ HOCAM ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C95B3F73 -- 31 Mart 2022; 20:53:56 > -
Hiçbir tespitine katılmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sınavı görmeden tahmin yapmakla sayısal loto oynamak aynı şey bence
-
bu benim şahsi düşüncem ama biraz alınmadım da değil
2021 gibi mi gelecek? hayal kurmayın 2021 yks öyle bir sınavdı ki 2010cu afrocuları bile dumura uğrattı.Yığılma kesinlikle olacak ama boyutu 2020 kadar olur mu 2020yide geçer mi onu sınavın zorluğu gösterecek bu arada ersun ve lazar hocalarıma selam olsun :D
Hocam çok uç bir sınav olmadığı sürece yığılmadan kurulamayacak mıyız ösym bunu düşünemiyor mu yığılma çok sinir bozucu bir durum
Ösymnin sizi düşündüğünü mü düşünüyorsunuz hala? Aklı başında olan herkes şu sınavın süresinin uzatılmaması gerektiğini bilirdi.Zaten tytnin en önemli eleyiciliği zamandı bunuda kaldırınca yığılmamanın olmaması neredeyse imkansız polyannacılık yapmasın kimse.2020de bunun acısını biz çektik sıra sizde maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutOfContextTıp -- 31 Mart 2022; 22:24:28 >
La öyle deme be üzüldüm umarım doğru çıkar dediklerin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 2018 msü sıralama hesaplama
- ayt netleri nasıl artar
- msü 80 net kaç bin
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- 2019 ayt polinom sorusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X