Bildirim
SIRALAMALAR DAHA İYİ GELECEK (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Noooolduuuuu yaaaaaa????? Hahahahahaquote:
Orijinalden alıntı: yksoldier
2010 kafası iyice yerleşmeye başladı bu sene 2018 gibi gelirse 2010cular forumun tarihine gömülecekler birdaha da çıkmayacaklar
-
Noooldu pandemi çoğunluğu kötü etkiledi diyordunuz. Morardınız mı ¿quote:
Orijinalden alıntı: UzakDiyardanYemekler
Pandemi bir şeyi etkilemedi demek yanlış olur. Kendimden örnek verecek olursam ilk 7binde bir üni istiyordum ona göre ders çalişıyordum. Denemelere katılıp kendimizi test ediyorduk. Rakiplerimiz vardı motivasyonumuz yüksekti yani. Eve kapanınca ayrıca kendi evimde biraz gurültülü stresli olunca bir zaman sonra ders çalişmayi birakmaya başladım. Hatta sinav temmuzda olacak falan denince iyice salmiştim. Bir günde 1 sezon how i met your mother bitiriyordum. Deyim yerindeyse sürekli ev ortamı ve medyanın virüs korkusu herkesi etkiledi. Özellikle benim gibi 12leri. Sınav kolay olduğu için siralamalar iyi gelmeyecek 2019dan. Ayt matematik gayet kolaydı.(Ben en çok ilk 5bin tayfaya üzüldüm. Normal denemede 35+ yapan adamlarla 30+yapan adamların ayt matematik netleri şu an ya eşit ya da 1 2 net farkı var.) Ama pandemi kimseyi etkilemedi ilk 20bini etkilemedi tarzı yorumlar salakça bence. Ben kendimden örnek verdim ve o zamanlar epey arkadaşıma da bu durumu soruyordum. Çoğunluk ev ortamından bunalmıştı. Siz de insan değil misiniz anlamıyorum ki bu forumda ciddi seviyede ezik ve duygusuz insan var. Ölüyorum desem gülerler o derece.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 27 Temmuz 2020; 10:23:9 >
-
Ahahhaa adam sudan sebeplerle iyi gelecek falan demiş. Ebesinin örekesini görmüştür bu sabah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
puhahahaha sonuçlara göre tarihin en kolayıymış demek ki -
-
-
napayım abicim dün de dedim yanılırsak yanıldım demeyi biliriz, yanıldım iştequote:
Orijinalden alıntı: The Bender
Daha konuşuyor ya 😂😂 Noldu ya sıralamalar daha iyi geldi mi?
Alıntıları Göster -
Kahrolman gerek. 2.5k nere 4k nere. Arada ne kadar üniversite seçeneği farkı var.
Yav bu ne ahahahahahhahshaha
Bide herkes şu elemana şakşakçılık yapmış ahhahahahahshshhshahahsh
istanbul hukuk istiyordum 500 de gelse 3k da gelse 5k da gelse orayı yazardım muhtemelen yaquote:
Orijinalden alıntı: faber12
Kahrolman gerek. 2.5k nere 4k nere. Arada ne kadar üniversite seçeneği farkı var. -
-
Şahsa hakaret ve küfürden 7 gün cezan hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: hasugur
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
kötü olucak şeyleri hissediyorum -
-
bos adamlara tahmin yaptirmayin prim vermeyin troll dediginiz 2010 cular piyasadaki bir cogu hocadan daha iyi analizler , ve tahminler çıkartıyor artik bizi referans alma zamani gelmedi mi
Ne günlerdi be...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X