Şimdi Ara

SIRALAMALAR DAHA İYİ GELECEK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
13.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yığılma olmayacak diyenler ya da az olacak diyenler bir buçuk gün sonra ağlayacak. Toz pembe rüyalardan uyanacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Bu konu şaka mı? AYT matematiğin neresi zordu? Kesinlikle denilince zor mu oluyor? Ayrıca o soruları yanlış hatırlayan çok fazla kişi yoktur. Bu seneki AYT biyoloji hariç Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yapılmış en kolay üniversite sınavıdır. TYT fena değildi ama 30 dk faktörü ile onu da yapan yaptı. Bu sene sonuçlar 2010'DAN KÖTÜ GELECEK! Bunu kabullenin artık.
    Gelirse gelsin istediğimiz bölümleri kazanıp da gideriz inşallah.bize bu yeter. Burada sizin gibi eşeklerin ağız kokusunu çekmekten iyidir. Sınav açıklansa da bir daha girmesem beyinsizler sitesine. Yok 2010 yok istanbul hariç okunmaz yok ceng usa hotdog. Dünyadan haberi olmayan ezikler. Sen de takılmaya devam edersin burada.

BU FORUMA ATOM BOMBASI ATILMALI!!!!.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rivaul kullanıcısına yanıt
    writtenboy kankam olur

• Tüm yorumları beğenesim var. Hepiniz haklısınız bence ama en doğru sonucu ösym açıklayınca göreceğiz. Herkes emeğinin karşılığını alır umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: MARDATONE TEFANKARDO

Bu mesaj silindi.
    İsotçu götü görmek istemiyoruz. Bişey yapmana gerek yok.

• UzakDiyardanYemekler U kullanıcısına yanıt
    foruma girme o zman aQ

• quote:

Bu mesaj silindi.
    puhahahaha iddiaya bak. olum açıklanınca kaybolacağını bari bu kadar belli etme ya
  • hasugur kullanıcısına yanıt
    kaybolmam olm kendimden eminim kaybedersek de delikanlı gibi bikinileri cekeriz altimiza korkuyosan oynamayalim

• quote:

foruma girme o zman aQ
    Açıklanınca hesabı silcem. Bir de irritabl bağırsak sendromu sorunum var onun için kaydolmuştum zaten. Sözde yardımlaşma sitesi ama salak kaynıyor. Bişey sorucam bro. Ne işle uğraşoyorsunuz siz? Üniversiteli isen bölüm veya mezun ne yani merak ettim.

tıp okuyom knk ama egolu biri degilim topluluklardan kendimi üstün görmüyorum salak diye hakaret etmiyorum , hatta kimse de beni zorla burda tutmuyor.

bu arada gecmis olsun knk

INŞAAT MÜHENDİSİ ,TIPÇI , MANAV İDDAA BLOGER, FİGÜRAN ,3 DİL BİLEN MÜTEVAZİ ABİMİZ .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivaul -- 26 Temmuz 2020; 21:15:48 >
  • quote:

tıp okuyom knk ama egolu biri degilim topluluklardan kendimi üstün görmüyorum salak diye hakaret etmiyorum , hatta kimse de beni zorla burda tutmuyor.
    O zaman ne işiniz var burada. Sınava falan girdin mi hazirlandın mı bizim gibi? Yardımcı falan da olmuyorsunuz. "tıp okumak isteyenler yeeeee toplanın" diye konu açtığinızı da görmedim. Salın abi şurayı.

• quote:

bu arada gecmis olsun knk
    Eyvallah usta. Sıkıntılı bir rahatsızlık sınav öncesi neler yaptım neler:D. Çok şükür atlattık ama sınavı bi sorun olmadan 2 sene boyunca boşuna korkmuşum.

her sene giriyom sinava . bagimlisiyim forumun bi de o kadar perma ban yedim ki su anki hesabimi ninemin tel nosu uzerine kurdum tercih doneminde burdaki arkadaslara yardimci olmak icin acariz iyi hatirlattin

kank sal gitsin zaman gecsin diye giriyim eglen zman gecir sinavdan sonra burada bi kaos oluyor herkes farkli düşünüyor normal yani

• quote:

her sene giriyom sinava . bagimlisiyim forumun bi de o kadar perma ban yedim ki su anki hesabimi ninemin tel nosu uzerine kurdum tercih doneminde burdaki arkadaslara yardimci olmak icin acariz iyi hatirlattin
    İnşallah ben de bağımlısı olmam vallaha 2 aydır hergün akşam refresh yapıyorum anca sayfayı. En iyisi hesabı sildirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzakDiyardanYemekler -- 26 Temmuz 2020; 21:20:52 >
    valah nasil iyi hissedersen oyle yap :D guzeldir ama buralr iyimseriyle 2010cusuyla birbirimize gireriz ama severiz birbirimizi tartismayi uc noktalara tasimayiz

• Thestalk T kullanıcısına yanıt
    2018’de girenler çok şanslı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.